See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Potwierdzam,to złodzieje,zakupione konto Spotify,brak maila z danymi,brak odpowiedzi na maile.Zwykly oszust,Jeżeli ktoś odzyskał pieniądze proszę o odpowiedź w komentarzach,jak to zrobić.

Rated 1 out of 5 stars

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... See more

Company details

1. Adult Entertainment Club

Written by the company

Najtańsze premium w internecie!

Contact info

1-star

Replied to 2% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl…

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl .

Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwiazac problem.

Kodyfine.pl zawsze szybka wysyłka, łatwy kontakt poprzez chat w razie problemów i nigdy mnie nie oszukali

Takze uwazajcie zeby sie nie pomylic tak jak ja. Kodypremium to nie to samo co Kodyfine

January 1, 2026

Zwykli złodzieje

Zwykli złodzieje. Kupiłem Disney kodu nie dostałem. Napisałem pare razy zero kontaktu. Na drugi dzień znów napisałem odpisał pan wypierdal...j nie potrzebujemy tu dzbanów. Chyba tyle w temacie

January 1, 2026

YouTube premium na 3mc

Usługa zakupiona 12.12.25. do dnia dzisiejszego brak kodu aktywacyjnego. Brak odpowiedzi na wysyłane wiadomości, brak wsparcia technicznego. Serdecznie odradzam. Chyba że zakupy na tej stronie potraktujecie jako wpłatę na szczytny cel.

December 12, 2025

Oszustwo

Zakupilem kod do youtube 1 wrzesnia. Do dzis cisza. Zero odpowiedzi na mail reklamacyjny. Wyludzanie kasy. Nie warto. Dobrze ze kupilem na 30 dni

September 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Daje jedna , bo zera się nie da

Daje gwiazdkę jedną , bo zero się nie da . Kody na Spotify i Tidal wykupione na 365 dni przestały działać po około miesiącu . Po zgłoszeniu problemu brak reakcji ze strony obsługi . To jest zdecydowanie mój ostatni zakup . Jak nazwać firmę , która tak postępuje każdy już wie .

June 12, 2025

Kodypremium.pl to Złodzieje i naciągacze

Złodzieje i naciągacze, wykupiłem Spotify na 365 dni w lutym i już w kwietniu zaczęły się pierwsze problemy i do dzisiaj, czyli do 15.07.2025 dalej nie mam. Jak możecie i się zastanawiacie czy wziąć czy nie to odradzam. Szkoda waszych pieniążków, moje już przepadły.

April 30, 2025

Porażka

Porażka. Zapłacone kodu nie ma. Brak jakiej kolejek odpowiedzi. Banda oszustów. Nie polecam zakupów u nich!!!!!

June 23, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look