Koffiekeuken

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Het zijn Oplichters koop hier helemaal niks ik heb aangifte gedaan. Iemand vroeg om hun adres dit staat op hun site: Albert Plesmanweg 39A, 3088 GB Rotterdam Doe zoveel mogelijk online aangifte,... See more

Contact info

Georganiseerde criminelen / oplichters

Deze mannen zijn een georganiseerde criminele organisatie. Ze werken steeds onder een andere website en lichten zo mensen op. Geloof me, je gaat geen bestelling ontvangen. Maar ze proberen alles mooi uit te stellen door je via whatsapp 'op de hoogte' te houden. Mijn vriendin kreeg zelfs een bedreiging dat ze een bezoekje zullen brengen aan ons adres als we de review niet verwijderen. De politie werd intussen ingelicht/klacht ingediend. Zowel voor de oplichting als bedreiging natuurlijk! We raden alle getroffenen hetzelfde aan!!!

Oplichters nooit kopen

Oplichters nooit kopen
Aangifte gedaan
Betaald nooit iets ontvangen
Hetzelfde zwets verhaal wat bij andere ook is omschreven
Geld gewoon kwijt vreemd dat de bank het geld niet terug ken vorderen
Hoop dat ze snel opgepakt worden en niet op een andere b,v door gaan noch meer slachtoffers vallen

March 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik hoop dat iedereen aangifte heeft…

Ik hoop dat iedereen aangifte heeft gedaan. Ook ik ben opgelicht netzoals velen hier. Al heb ik dan nog wel een zak koffiebonen opgestuurd gekregen die ik helemaal besteld had natuurlijk. Maar die aub aangifte hoe meer mensen hoe beter en dan kunnen we is gaan kijken wat we hier aan kunnen doen

Verder over trust pilot is dus ook niet “meer” waterdicht. Ik heb namelijk bewust nog gekeken en er stonden toen 160 goede reacties. Helaas blijkt dit niet zo te zijn. Dus in hoeverre is trust pilot goed!

April 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Trustpilot kun je ook wel in de ton…

Trustpilot kun je ook wel in de ton gooien net als de andere mensen schrijven, waar controleren jullie dan de reviews van de mensen toen ik bestelde waren er 185 reviews dat waren er genoeg voor mij om te gaan bestellen 2 dagen later waren er nog 92 en sterren waren er 4.9 dus betrouwbaar volgens Truspilot en Geverifieerd maar nu hoor je niks meer van jullie ik heb wel 8 keer geschreven hoe het mogelijk is dat de reviews opeens zo snel naar beneden gingen maar dit helpt allemaal niet meer wij zijn ons geld mooi kwijt
En Trustpilot gaat lekker zo door

April 5, 2025

Aankoopfraude

Op 29/03/2025 bestelde ik via deze website een Koffie machine(PHILIPS EP5549/70 Volautomatische
espressomachine Zwart) ter waarde van 379 euro. Deze was in aanbieding. We baseerden ons via trustpilot om na te gaan of verkoper te vertrouwen was. Er was toen geen vuiltje aan de lucht.
De bestelling werd bevestigd met nr 16307 op 29 maart 2025.

Op 1 April 2025 ontving ik een verdachte e-mail van hen over problemen rond levering.
De email is leest als volgt:
Beste,
Wij willen ons excuus aanbieden voor de huidige opgelopen vertraging. Wij hebben te maken gehad met een extern probleem van de mailserver van Microsoft, die bepaalde mails blokkeerde waardoor klanten hun bevestiging en factuur niet hebben ontvangen na hun bestelling. We hebben de mailserver aangepast, waardoor alles weer correct werkte. Er is helaas met het terugzetten van een backup iets fout gegaan waardoor
we nog bezig zijn met in kaart brengen welke orders zijn besteld en welke orders zijn aangemeld bij PostNL. Een groot aantal klanten zal hun bestelling of Track&Trace code al hebben ontvangen, anderen mogelijk nog niet.
Wij werken hard aan een oplossing en we gaan er van uit dat het in de komende dagen is opgelost zodat
iedereen zijn bestelling heeft ontvangen. Mocht je geen track&Trace code hebben ontvangen; het artikel zal uiteindelijk worden bezorgd door PostNL. We hebben namelijk alles handmatig moeten verwerken waardoor PostNL alle Track&Trace codes hardcopy heeft meegegeven. Deze zijn vervolgens in ons systeem gezet maar door het verwerken van de backup hebben we die data nog niet kunnen achterhalen. Nogmaals onze excuses, wij hopen op jullie begrip en geduld en begrijpen natuurlijk ook jullie onvrede. Voor elke klant zit er overigens bij de bestelling ook een doos met gratis koffiebonen.
Koffiekeuken.com

Ik heb hen op 4 april gecontacteerd via email maar zonder succes.
Ook heb ik hen proberen bellen maar deze werd onmiddellijk beantwoord met een antwoordapparaat zonder mogelijkheid een bericht achter te laten.

De gegevens van de verkoper zijn:
Groeneveld Elektra B.V.
Albert Plesmanweg 39-A
3088GB Rotterdam
Nederland
Email: info at koffiekeuken.com
Tel: +31657553245

April 4, 2025

Oplichting

Oplichting, pas op! Website en hun Facebookpagina zijn verdwenen. Toestel besteld en betaald, nooit geleverd. Mails over vertraging en problemen waren onzin!

Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is een oplichter

Net zoals alle gedupeerden heb ik ook via deze site besteld, de reviews hier waren goed dus heb ik een bestelling gedaan. no more trust in trustpilot. Want dit malafide bedrijf heeft zijn Trustpilot-profiel kunnen claimen. (Zie melding hieronder)

*****
Dit bedrijf heeft ervoor gekozen om specifieke informatie over hun bedrijf te bevestigen bij Trustpilot.

-Identiteitsbewijs van een gebruiker die aan
hun account is gekoppeld
-Contactgegevens
*****

Oplichter!!

Koffieapparaat besteld maar niet ontvangen. Ook wij een mail ontvangen dat er wat problemen waren en dat hij snel opgestuurd zou worden....still waiting! Sindsdien is het stil, internetsite niet meer toegankelijk, zegt genoeg.

Wel onderzoek gedaan op trustpilot en daar stonden toen allemaal goede recensies. Nu blijk het toch een oplichter te zijn. Dus hoe betrouwbaar is trustpilot?

LET OP WEL BETALEN NIKS KRIJGEN

Hallo

Besteld, betaald, nooit iets gekregen.
De website is nog steeds te bezoeken ook kan je nog bestellen.
Denk dat er mensen geblokkeerd worden of zo.
Net als op Facebook, daar worden mensen geblokkeerd als er kritische vragen worden gesteld.
Weet uit betrouwbare bron dat er hard gewerkt wordt om ze op te rollen.
Blijf aangifte doen.
Meer aangifte kan de politie meer mee.
Ook zijn er al andere partijen mee bezig.
Zoiets moet goed afgestraft worden....

April 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een koffie machine gekocht en betaald

Een koffie machine gekocht en betaald, en ineens een smoes Dat ze storing hebben met de mailserver, en ineens niet meer bereikbaar villa de klantenservice, aangeeft gedaan van oplichting

March 29, 2025

Wel betaald - geen product

Helaas lijkt het dat ook wij, net als een aantal anderen (zoals ik verschillende recensies kan lezen) de dupe zijn van oplichting. Ondanks een aantal contactmomenten blijft het angstvallig stil wanneer ik de vraag stel wanneer ik de koffiemachine mag ontvangen, die ik wel al heb betaald. Ik voel me helaas genoodzaakt aangifte te gaan doen, want ik ben bang dat wij zijn opgelicht.

March 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zondag avond dus ook besteld.

Zondag avond dus ook besteld.
Nog steeds geen track en trace ontvangen na diverse mailtjes.
Zijn niet te bereiken. Reageren niet op mail of met een smoes, whats app geen reactie!
Toch maar aangifte gedaan. Gelukkig met een creditcard betaald, dus die gaan het geld echt wel retour halen!!
Ben gewaarschuwd !!!!!!!!!!!!

March 30, 2025

Het zijn Oplichters niet kopen

Albert Plesmanweg 39A,
3088 GB Rotterdam

Doe zoveel mogelijk online aangifte, uit betrouwbare bron weet ik dat de politie ermee bezig is.

Wel betaald, geen koffimachine

Zondag avond besteld.
Nog steeds geen track en trace ontvangen.
Zijn niet te bereiken. Reageren niet op mail of whats app.
Ben toch bang dat ik opgelicht ben. Iets wat ik dacht dat mij niet zou overkomen.
Toch maar aangifte gaan doen. Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld.

April 2, 2025

Spijt !!

Op het eerste gezicht ziet het er allemaal leuk uit, maar helaas na de bestelling en betaling , blijft het angstvallig stil?
Ik ben bang dat wij nu ook slachtoffer zijn geworden van internetfraude.....
Dacht altijd dat gebeurd mij niet, dus mensen alsjeblieft goed opletten !!

April 2, 2025

Internet oplichting😡

Helaas zoals velen zo te lezen, zijn ook wij erin getrapt. Vannacht dezelfde mail ontvangen over de zogenaamde server problemen. Wij zijn helaas genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie en een melding te maken bij fraudehelpdesk.nl.
Had zo gehoopt dit niet te hoeven doen maar na het lezen van de vele negatieve meldingen heb ik er geen vertrouwen meer in dat we het koffiezetapparaat of ons geld ooit nog zien. Update: review gerapporteerd door Koffiekeuken.nl

Update: gisteren online aangifte gedaan en melding gemaakt bij Fraudehelpdesk, Facebook en ConsuWijzer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look