Nails Gallery Kolding  Reviews 38

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været nede og fået lavet akryl negle da jeg ankommer er der en ubehagelig stemning jeg sætter mig ned og hun går i gang! kort tid efter filer hun på min negle hvor jeg hurtigt hiver den til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet babyboomer. Havde ikke bestilt tid. Selv om der var fuldt booket så tog de mig ind. Hvilken er service! Så hvis du skal have lavet byens bedste baby boomer negle så er det her!

Rated 4 out of 5 stars

Fik et tid straks da jeg fik en pludselig indskydelse om at få lavet negle Flotte og holdbare negle Ville dog ønske at de ikke sad og snakkede sammen på deres sprog

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Service i topklasse

February 7, 2025

Flotte negle.

Altid sød betjening, og virkelig flotte negle, både akryl, gele og børne lakering vi har været tilfredse med det hele.

February 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Virkelig ringe behandler

Virkelig ringe behandler. Gik ind med en forventning om fine sommerfødder, men kom ud med lak der ikke dækkede og hård hud, der intet var gjort noget ved. Hun klippede ikke negle og havde mere travlt med at snakke med sidemanden. Det var første og sidste gang jeg kom der.

July 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

total mangel på professionalisme og menneskelighed.

Min kone og jeg drog til centret for at få fikset hendes negle, men hvad vi oplevede var en komplet fiasko. Personalet var en joke, ude af stand til at forstå hverken engelsk eller dansk. De ignorerede os totalt, når vi prøvede at forklare dem noget. Den inkompetente medarbejder anede tydeligvis ikke, hvad hun lavede, hun filede min kones negle så voldsomt, at det brændte, og de gør stadig ondt efter 4 dage. Ingen form for medfølelse eller forståelse blev vist, selv da min kone klart gav udtryk for, at hun havde ondt. De 700 kr. vi smed efter dem, var for en service, der faldt fra hinanden efter blot 4 dage, nu med synlige skader og negle, der er ved at flække. Det var ren og skær sjusk og total mangel på professionalisme og menneskelighed.

December 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det var dog den dårligste oplevelse…

Det var dog den dårligste oplevelse længe. Havde bestilt tid til et fuldt sæt akryl negle. Pigen der skulle ordne mine negle, var mega sur. Hun sagde hun ikke kunne Dansk ret godt. Men da jeg havde fået tipperne på, kunne hun dog sige, “at hvis de skulle være lange, kostede det 50kr mere”. Det lød mærkeligt, men lod det være. Jeg havde sagt fra start, ikke for kort og ikke spids. De blev både korte og syle spidse. Så sagde jeg efter hun havde kommet akryl på to, at det ikke var sådan de skulle være. Hvor hun med lynets hast, klippede alle negle af. Og ville ikke lave nye. De talte en del deres eget sprog, og sagde så. Gå hen til en anden… Deres dankort betaling virker sjovt nok aldrig, selv om det ligger i et center… Virkelig dårlig negle klinik, hvor de heller ikke er uddannet negleteknikkere.

August 15, 2023

Take a closer look