Kolding bilpleje Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

SUPER

Det var bare en super oplevelse, og resultatet var en bil, der næsten var ny😊
Det bliver en fast tilbagevendende begivenhed

May 6, 2021

Leverede over forventning

Leverede over forventning, til en god pris og med fremragende service.
Hvis du vil have din bil serviceret, i gode hænder, uden alt besværet, så har Kolding bilpleje har min varmeste anbefaling.

March 5, 2021

Fantastisk service

En rigtig god oplevelse ved Kolding Bilpleje. Jeg har fået lavet flere ting ved min bil ved dem. Utrolig professionel service, og alt er som det skal være. Kan klart anbefales til andre.

February 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Uovertruffen service og kvalitet fra…

Uovertruffen service og kvalitet fra start til slut. Al kontakt er venligsindet og service minded, og der er en tydelig passion for arbejdet gemt i mesters stemme!
Min bil fik udbedret både kosmetiske og mekaniske fejl, til en yderst skarp pris, og der var ikke et sekund hvor jeg ikke følte mig i trygge hænder hos Kolding Bilpleje.

Kvalitet, billige priser og fremragende service! Prøv det selv, garantere at i ikke fortryder det!!! 🤩🤩🤩

Jeg ved da i hvert fald hvem jeg henvender mig til fremover! 👍😁

February 12, 2021

Kanon god service!

Kanon god service!
Afleverede min bil ved Kolding bilpleje om morgenen, blev kørt på arbejde.
Efter arbejde blev jeg hentet igen og fik min flotte rengjorte og nypolerede bil tilbage.
Virkelig kvalitet for pengene.
Den gamle polo er blevet som ny igen.

Kan KLART anbefale Kolding bilpleje til andre.

February 10, 2021

Fantastisk service!

Kan klart anbefale Kolding bilpleje! Jeg fik hjælp til at vælge den rigtige løsning og rengøringen af min bil er upåklagelig til en skarp pris!

Jeg skriver aldrig anmeldelser, men servicen var simpelthen så god at der ingen vej var udenom.

Tak for hjælpen!

February 10, 2021

Rent røverkøb

Det gør jeg igen! Total meget for pengene og fin fin service af Mester selv! Tog 30 minutter - min bil har kun været så ren indvendig, da den kørte ud over fortovskanten som Spritny.

February 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look