See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb een noodhamer gekocht bij Koopjes.com, hiermee kan je gemakkelijk een autoruit breken als je te water bent geraakt met de auto. Op YouTube stond een video waarin je mensen onderwater in e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb bij Koopjes.com een oplaadkabel voor mijn iPhone besteld. Allereerst duurt het bijna drie weken voor de kabel binnen is. Als ik halverwege reclameer dan krijg ik een email bericht met de feite... See more

Rated 2 out of 5 stars

Belachelijke lange levertijd, komt dus blijkbaar inderdaad niet uit Nederland. Wel netjes een reactie op mijn mail ontvangen en het product uiteindelijk ook ontvangen. Zou zelf niet zo snel meer iet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Heb power bank gekocht 20000AMhmet zon scherm opladen zou zogenaand 5 keer telefoon opladen na 1 keer lade is i op en hij laad niet op via zo'n stelletje oplichters 4 weke opgewacht 34 euro voor tr... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Iets gekocht

Iets gekocht, krijg een hoop reclame daarna maar mijn item is nog steeds niet binnen……. Afwachten maar weer
😞😣😏🙄

April 5, 2025

Nee,nee,nee

Nee,nee,nee. Niet doen. Allemaal leuk opgezet met een Linda als leidend persoon. Heb wat besteld, track and trace maar het blijft maar op dezelfde plek liggen. Hetzelfde artikel bij 123 inkt gekocht volgende dag geleverd. Gelukkig niet veel betaalt. Maar als deze site elke keer een " baksteen" achter over drukt, kunnen ze een huis bouwen. Of het berust allemaal op een misverstand van mijn oogpunt uit.

March 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nooit weer iets kopen bij dez…

Nooit weer iets kopen bij deze oplichterij. Een scheerelectrische machine bij “ koopje.nl” heb ik gekocht voor 29,99 euro, maar je kunt hetzelfde bij AliExpress voor 2,95 krijgen . …. Tien keer DUURDER!!!
Zij hebben een AI virtual assistant “ die emails naar je schrijft , maar geen echt kontakt met de afzender; dus returneren kan niet,

February 21, 2025

Aerowash? Koopje.com belazert je flink

Ik werd op YouTube lastig gevallen met een reclame van Koopje.com voor een Aerowash. Zou nergens te koop zijn ook niet bij Bol of Amazon. En...je kreeg 50% korting slechts €59,95. Hetzelfde ding is wel te koop bij Amazon en dan heb je het morgen in huis en kan je het 30 dagen terugsturen. Bij Koopje.com natuurlijk niet. Oh ja....dat is nog niet alles. Bij Amazon was hij meer dan €25 goedkoper.
Koopje.com is een zogenaamde 'dropshipper'. Zij doen de verkoop maar het ding wordt vanuit China opgestuurd. Dus lang wachten en geen garantie en natuurlijk terugsturen is een groot probleem net als je geld terugkrijgen. Je hebt meer garantie als je het direct bij Temu of AliExpress koopt. Waar hij natuurlijk nog veel goedkoper is dan bij Amazon. Want ja....alles komt uit China.

February 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Brilletje +1,5 nou zou toch niet…

Brilletje +1,5 nou zou toch niet moeilijk moeten zijn toch? Nou als je hem opzet heb je een héél smal leesvenster daarnaast is alles wazig.. net als het contract met koopjes.com niets kopen daar!!

January 31, 2025

Waarschuwing!!!!

Er wordt in eerdere reviews gesproken over, net zo erg als Temu of Ali Ex. Maar deze bedrijven zijn beter bereikbaar en duidelijk dat de spullen uit China komen. Hier is dit in eerste instantie dus helemaal niet duidelijk. Ook ik ben er ingestonken. €50,- kwijt. Er wordt helemaal nergens op gereageerd. Ik check 1 keer niet trustpilot en ja hoor, erin gestonken. Dom, dom dom.

January 6, 2025

Na 5 weken nog steeds niets in huis

Na 5 weken nog steeds niets in huis
Onbegrijpelijk dat dit allemaal kan in Nederland
2 dames spreken je suikerziekte aan
Maar het zijn OPLICHTERS
8X een mail gestuurd
En blijven zeggen,als u het na 5 weken nog niet binne5 heb enz enz
Nou 5 weken zijn om maar ikhoor niks
NIETS BESTELLEN
wel doorgeven aan de consumentenbond

January 3, 2025

Ook koopjes.com zijn oplichters

Vroeger was de naam koopjes.nl helaas toen ook zeer slechte ervaring. Waarom trap ik er nu weer in! Ik zocht iets met advies bij de ANWB en werd doorgelinkt
( denk ik) met koopjes.com Er ging bij mij geen alarmbel omdat ik meer naar het product keek en de prijs was normaal. Ik wilde dit cadeau snel hebben, er stond bij voorraad.( later niet meer terug te vinden) Besteld, andere dag bericht verwerkt + track en tracecode. Hierna bleef het stil en kon ik mijn cadeau niet geven. Intussen kreeg ik volop advertenties van LINDA heel amikaal en opdringerig. Inmiddels contact gezocht met Parcel maar die kende deze tracecode niet, misschien een nieuw nog tegebruiken nummer. Het reageren ,via Linda ( ineens is koopjes.com niet meer het contact) is hopeloos. Dat ik het bestelde niet meer wilde was onmogelijk, weigeren bij de pakjes bezorger ook niet want ging het terug naar leverancier( China dus) retour zenden is voor eigen rekening. Ik heb mijn verlies maar geaccepteerd en ik denk vele met mij. Hun verdien model.
Dus koop nooit de troep die ze aanbieden Koopjes.com levert alleen maar frustraties, en dr consument is de verliezer. Zelf opereren ze langs de rand van toelaatbaarheid. Het is nu 04-01-2025 en ik heb nog niks.

December 17, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Geld terug

Had een aantal maanden geleden handschoenen besteld bij koopje.com maar werd niet geleverd. Na 40 dagen een email gestuurd, waar blijft mijn bestelling? Kreeg antwoord, we gaan het uitzoeken.
Na 55 dagen weer mail gestuurd met de zelde vraag. Tot mij verbazing kreeg ik toezegging, wij storten het geld terug en inderdaad ze hielden woord. Zo kan het ook.

December 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Het product wordt geadverteerd onder valse voorwendselen.

Het product wordt geadverteerd is totaal anders dan dat wordt geleverd. Totaal onbruikbaar.
Er wordt niet gereageerd als ik naar retourneren informeer. Weggegooid geld!

Of het aan mijn review in trustpilot lag, ik weet het niet, maar de verkoper bood me eerst de helft refund aan, daarna het hele aankoopbedrag. De aankoop, een z.g. zoomkijker mocht ik houden. Helaas onbruikbaar, maar toch netjes achteraf geregeld.

November 28, 2024

Koop hier niet....

Koop hier niet....
Via bol.com hier iets gekocht, het zou de andere dag bezorgd worden. Via bol.com omdat normaal gesproken de levertijden kloppen. Op een slinkse manier omzeilen ze tracking via dhl... geen idee hoe maar kwam er op neer dat het telkens verkeerd ging in het sorteercentrum. Uiteindelijk is het pakket 10 dagen te laat aangekomen, hierdoor liepen we inkomsten mis. Mijn advies koop hier niet, dropshipping, bedrijf niet bereikbaar en bol.com weet van niks. Beter gelijk bij Alie bestellen. Amazon is onziens beter soms binnen 22 uur geleverd....

November 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Heb 2 maanden moeten wachten woord het…

Heb 2 maanden moeten wachten woord het bij iemand in zuid Holland afgeleverd gelukkig belt deze meneer mij, moet ik wel weer 7,50 € overmaken om het naar mij op te laten sturen , NOOIT MEER DAT IK DAAR WEER IETS KOOP ...!

November 19, 2024

Chinese GIFTIGE TROEP

Helaas kwam ik er te laat achter Chineese rommel.

Maar wie weet ....

En ja toen het geleverd werd een magnetron afdekkap. STONK DEZE ZO GIFTIG gelijk de vuilnisbak in .

Dus BEDENK GOED VOOR U HIER BESTEL.....

October 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Voldoet aan alle vereisten voor de…

Voldoet aan alle vereisten voor de dropshipper. Website die klantgerichtheid suggereert maar dat niet biedt. Telefoon wordt niet beantwoord. Verzending en retour via China. Helaas ben ook in hierin getuind, de schade is te overzien en het is een wijze les.

September 21, 2024

Verfijnde oplichterij.

Deze oude vos van 63 heeft zich toch ééns laten vangen door een promotiefilmpje op You Tube. De prijs leek me toen aanvaardbaar. Ben toch tevreden om de uiteindelijke " dure" gasaansteker Jobon te hebben ontvangen. Levering duurde weken lang en toen ik bemerkte dat een rondreis werd gemaakt via Luxemburg besefte ik dat ik was opgelicht. Laat hen je toch maar overstelpen met mails over nieuwigheden. Heb je interesse voor iets, kijk dan gewoon op AliEpress waar je het voorwerp wordt aangeboden door verschillende winkels met een bodemprijs en de maximum is nog niet de helft van deze van Koopjes.com en meestal zonder verzendkosten en binnen de 7 tot 10 dagen.
Ik ben gewoon kwaad op mezelf dat ik me heb laten bestelen. Bij deze, een verwittigde man en vrouw tellen voor twee!

September 10, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look