Meget tilfreds med de forslag jeg fik på hjemmesiden. Produkterne var det jeg forventet og ikke mindst jeg fik dem meget hurtigt.

Company replied
Købte et bundle, hvor der manglede flere produkter. Har efterfølgende skrevet til dem flere gange angående det manglende, men har aldrig fået svar.
Company replied
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.
Company replied
Fantastiske produkter og service. Jeg har fået ekstra gratis creme 😍, som jeg elsker .
Written by the company

Oplev det bedste fra K-beauty med hurtig levering. Hos Koreanbeauty.dk brænder vi for K-beauty og tilbyder nøje udvalgte produkter direkte fra Sydkorea. Hos os finder du alt fra skånsom og effektiv hudpleje til makeup og innovative skønhedsværktøjer.
Koreansk hudpleje bygger på lag-på-lag-metoden og har stort fokus på fugt, balance og langvarige resultater. I stedet for at dække problemer, fokuserer K-beauty på at styrke og pleje huden i dybden – med milde ingredienser og innovative formuleringer.
Vi er en webshop, der tilbyder hurtig levering og personlig service. Uanset om du er ny inden for K-beauty eller en erfaren hudplejeentusiast, hjælper vi dig med at finde de rette produkter til din hudtype og dine behov.
Hudpleje Makeup HårplejeSvartalundvägen 1 , 302 35 , Halmstad, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from KOREANBEAUTY.DK
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.

Reply from KOREANBEAUTY.DK
Stort udvalg til bedste priser, og hurtig levering. Kan varmt anbefales 😃

Reply from KOREANBEAUTY.DK
Lang leveringstid, og utrolig besværlig returnering, hvor man selv skal sørge for fragt og som også ender med at blive dyr.

Virkelig hurtig levering. Fik også en gave 👌 kan varmt anbefale 🫶

Reply from KOREANBEAUTY.DK
Leveringen, jeg bor i næstved og har lige fået besked om at jeg kan hente min pakke 62 km væk. Den kommer jeg ikke til at hente er lidt vred