1. Garden Building Supplier

Information provided by various external sources

KPLOFT tilbyder opsætning af drivhuse, udestuer, fundamenter (hus/udestue/lade m.m.), faskiner, gravearbejde m.m.

4.5

3-star
2-star
1-star

Fuldt ud tilfreds 👍

Kan helt klart anbefales, både mht. udført arbejde, og overholdelse af aftale. Kan ikke sætte en finger på noget 👍

May 1, 2025

Kære Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for og vi værdsætter den meget.
Tak
Dbh. KPLOFT

Tak for veludført arbejde

Tak for veludført arbejde! Alt gik som planlagt, kan varmt anbefales!

April 29, 2025

Kære Hussein
Tak
Dbh. KPLOFT

Rated 5 out of 5 stars

Vi har endnu engang valgt og benytte…

Vi har endnu engang valgt og benytte KPloft, denne gang til udvidelse af vores belænings område, med 45kvm fliser.

Udførsel og valg af materialer er fuldstændig spot on ud fra vores ønsker og behov. Vi er rigtigt tilfredse resultatet og processen.

October 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Møder ikke op og gør arbejdet færdig.

Møder ikke op og gør arbejdet færdig.
Vi fik samlet et drivhus af KPLoft i April 2020. Vi har siden 21/4-20 rykket for at få fastgjort glassene ordentligt da de sidder og klaprer. Ikke en skid sker der. Få en anden til at ordne jeres drivhuse.

April 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Sød og rar, god til drivhus, men ikke brolægning og overholdelse af aftaler

God til drivhus det står flot, og Kim er sød og rar MEN kan ikke anbefale Kim og co til belægningsarbejde.

De fejl og mangler vi har oplevet plus meget mere er aldrig blevet rettet op på. Sidste gang vi hørte fra Kim meddelte han at de kom i oktober 2019, men det gjorde de ikke - og ikke en lyd siden.
Kommunikationen fungerede heller ikke, og vores projekt blev meget forsinket - mange undskyldninger.

Vi lever nu med mange grimme tilskæringer, en indkørsel der er sunket flere steder (selv der hvor bilen ikke holder, har vi store vandpytter). Herudover har vi fået lavet et indgangsparti foran hoveddøren som er utrolig grimt.
Hældning var helt forkert (mod huset). Det blev dog hurtigt rettet, men kun hvor det var værst.

Jeg kunne blive ved, men vi har lagt låg på dette. Det har taget måneder at sluge kamelen, da vores projekt kostede over 100.000kr - derfor først denne anmeldelse nu.
:-(

January 24, 2021

Opsætning af Willab Garden drivhus

KPLoft har netop opsat vores drivhus. Det var ikke nogen nem opgave, da vi havde en del udfordringer med soklen (udført af et andet firma). KPLoft var super hjælpsomme og løsningsorienterede OG pressede os ind i et travlt program.
Så nu har vi endelig et smukt og omhyggeligt monteret drivhus i vores have. Den største anbefaling herfra.

May 6, 2020

Opsætning af Willab Garden drivhus

Arbejdet blev udført i maj 2017 til vor ovenud fulde tilfredshed.
Nu, to et halvt år efter, står drivhuset fuldstændig som lige efter opsætningen. Ingen sætning, døre og vindue fungerer upåklageligt.
Vel er selve drivhuset kvalitet, men det har den omhyggelige opsætning så sandelig også været.

January 7, 2020

Kære Gitte,
Tusind tak for de fine ord og tak fordi du gav dig tid til, at anmelde vores virksomhed , det betyder rigtig meget :-)
God dag
Mvh. KPLOFT

Rated 1 out of 5 stars

Vi kan ABSOLUT ikke anbefale arbejde…

Vi kan ABSOLUT ikke anbefale arbejde udført af dette firma.
Prisen var god i forhold til konkurrenter og KP loft kunne levere en færdig pakke på udgravning, VVS, murerarbejde, kloakering og opsætning af udestue.
Vi nåede kun at få lavet et rendefundament på 5 uger, som derudover viste sig at være for højt. KP lofts undskylder for ikke at kunne arbejde var lange og mange. Det regnede for meget, det blæste for lidt, jorden vender...!
Vi har efterfølgende erfaret at han har underbudt på vores opgaver og alle priser har været op til dobbelt så dyre på de forskellige vi har gået lavet. Det har nok været årsagen til at komme ud af aftalen, ved at sylte os til vi til sidst blev vrede og bad ham komme nu eller stoppe arbejdet!
Kunne vi give 0 stjerner gjorde vi det. Og nu kan I forvente en meget lang forklaring fra KP loft på vores anmeldelse...det er de rigtig gode til.

September 22, 2019

Kære Lisa

Jeg er meget skuffet over du har behov for at skrive denne anmeldelse da vi hele vejen har være behjælpelige.
Jeg vil ikke gå i yderligere dialog her for du kender den rigtige sandhed. Fundamentet er ikke lavet for højt, men du valgte at tro på anden håndværker som gerne ville have ordren. Det har efterfølgende vist sig, at der er foregået flere ting fra denne

Jeg kan kun sige, at man aldrig kan gøre alle tilfreds og at vi har kørt virksomheden siden 2012 og at der altid vil være nogen der, ligegyldigt hvad man gør, vil være utilfredse.

Mht prisen så har vi ALDRIG ikke overholdt tilbuddet. Grunden til vi er billige er at vi har mange års erfaring og derned kan lave tingene på rygraden, da vi laver stort set det samme hver dag, og det kommer vores kunder tilgode.

Og vi har aldrig fået en klage på vores arbejde, fundamenter, opsætninger osv.

Jeg er ked af denne anmeldelse, men igen kan man ikke gøre alle tilfredse selvom det er vores mål.

Vi ønsker glade og tilfredse kunder, det er det vi lever af.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Mvh. KPLOFT

Rated 1 out of 5 stars

kan ikke anbefale arbejde udført af …

kan ikke anbefale arbejde udført af dette firma.
Prisen var god iht. andre men tiden for opførsel af drivhus var urimeligt lang og forklaringerne mange. Oveni løb vi ind i mange ridser på diverse lister som vi har ventet udbedring af i mange måneder nu.

February 7, 2018

Kære Allan,
Tak for din rapportering på Trustpilot. Jeg er da frygtelig ked, af denne besked her på Truspilot, til trods for vi har forsøgt, at lave aftaler med dig flere gange. Vi har fået Leverandøren til, at sende nye materialer (selvom vi snakker MEGET små ridser osv.) Samtidig har vi, både Leverandøren og KPLOFT forsgæves forsøgt, at ringe/skrive til dig MANGE gange, uden du besvarer vores opkald eller email. Vi har sågar igennem Leverandøren kommet med dato for, at komme ud og udskifte de profiler som du ikke kan acceptere. Men her har du heller ikke vendt tilbage. Du har været booket ind flere gange.
Vi har hele tiden forsøgt, at være i dialog med dig, men når hverken vi eller Leverandøren kan komme i kontakt med dig, og du ikke vender tilbage, så er det ikke rimeligt med denne kommentar på Trustpilot.
Jeg ser frem til en korrekt / fair anmeldelse, da vi rentfaktisk fra leverandøren og KPLOFTs side, har forsøgt, at hjælpe dig i mål, så alle kan være glade og tilfredse.
Ydermere skal det lige pointeres, at vi ikke snakker om store ridser og fejl på drivhuset, men vi ønsker glade kunder og har derfor forsøgt, at hjælpe jer så I kunne være glade og tilfredse.

Drivhuset er købt direkte hos Leverandøren, og KPLOFT kun har stået for opsætning. Både KPLOFT og Leverandøren har forsøgt at komme i dialog med dig efterfølgende, som tidligere beskrevet.

Du har rost vores arbejde da vi afsluttede projektet, så vi er selvfølgelig kede af denne anmeldelse, og da vi ikke kan komme i dialog med dig, er det svært at hjælpe.

Mvh. Kim - KPLOFT

Take a closer look