Bestelling gedaan, nog wat nabesteld (want iets vergeten). Dit werd samengevoegd in één pakket en verzendkosten kreeg ik terug! Super service en wat leuk verpakt. Cadeautje om uit te pakken!
See what reviewers are saying
Ja Was snel bezorgt alleen mij eiseres draad moet ik echt zagen om het door midden te doen dus vindt het wel erg jammer dat je dat aan elkaar vast krijgt
De kettingen en bedeltjes hebben we na bestelling keurig netjes verpakt ontvangen. De meiden hebben er mooie kettingen van gemaakt op het kinderfeestje. Allemaal blij en tevreden!
Vanwege de feestdagen duurde de levering iets langer, keurig aangekondigd. Toen het pakketje kwam werd ik verrast met een prachtig pakketje met de spulletjes die ik heb besteld.
Company details
Written by the company
Opzoek naar trendy kralen, bedels of onderdelen om eigen sieraden te maken? Dan ben je bij Kralen&Co aan het juiste adres! Dit omdat wij namelijk dagelijks klaar staan voor onze klanten om de beste service te verlenen. Zo verzenden we de mooiste en beste kwaliteit kralen en bedels binnen één tot twee werkdagen. Maar hebben we ook een ruim assortiment met meer dan 1000 producten voorradig. Hierdoor grijpt u dus nooit mis bij ons! Het assortiment bij ons bestaat uit: kralen, bedels, onderdelen, rijgmateriaal, inpakmateriaal en sieraden. Waarvan populaire artikelen als polymeer kralen, acryl kralen, rocailles kralen in 2mm, 3mm, 4mm, en glasparels uiteraard niet in ontbreken. Voor een beginnende sieraden maker tot ervaren sieraden maker. Wij hebben voor elke creatieveling genoeg! Zo hoeft u nooit stil te zitten. Voor beginnende sieraden makers hebben we starters pakketen om te beginnen met sieraden maken. Dit bestaat uit een rijgbord, rijgdraad, karabijnsloten, buigringen etc. Maar ook voor de ervaren sieraden makers hebben we DQ en RVS bedels, roestvaste sieraden onderdelen of hoogwaardige Miyuki rocailles. Bij Kralen&Co zijn we er dus voor iedereen die sieraden maakt! Start vandaag nog of haal je benodigdheden in huis om de mooiste en trendy sieraden te maken.
Contact info
Netherlands
- info@kralenenco.nl
- kralenenco.nl
Dat ze zeker even een kijkje nemen op jullie website
Jullie hebben de goede dingen gegeven en het was goedkoop
Zeer tevreden
Je bestelling komt snel aan en de prijzen vallen mee + het is super goeie kwaliteit
Het kwam optijd aan en de 1ste keer dat…
Het kwam optijd aan en de 1ste keer dat je besteld dan krijg je een kortingscode
Snelle levering, er ontbrak iets van mijn bestelling maar dat kwam 2 dagen later alsnog binnen, heel fijn!
Snel en mooie producten
Snel, leuke producten. Personaliseren is top met het lieve kaartje erbij!
Mooie kwaliteit kralen voor een goede prijs.
Ik ben heel blij met mijn bestelling.
Mooie kwaliteit kralen. Die in verhouding niet duur zijn.
De kraaltjes werden snel geleverd.
Alles was goed verpakt.
Met 2 lieve kaartjes erbij.
Jammer dat je eerst 40 euro moet…
Jammer dat je eerst 40 euro moet uitgeven voor gratis verzending, maar verder erg goedkoop en een groot assortiment
Jammer
Heel goed mooi verpakt snelle levering
Top bedrijf
Super leuk bedrijf. Goed contact en reageren snel. Zijn super klantvriendelijk!
Zeker aan te raden!
Zeer tevreden
Mijn pakketje komt altijd op tijd binnen. Alle producten hebben een goede kwaliteit en gaan niet snel stuk. Ik bestel hier echt al heel vaak lint en soms andere dingen.
Ik heb 3 bestellingen geplaatst bij…
Ik heb 3 bestellingen geplaatst bij deze shop, en ik zal er zeker nog meer plaatsen. Nogmaals, de service is top!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.