Jeg bestilte julegave til min niece d. 27. nov. og modtog den mellem jul og nytår - altså en hel måned undervejs! Så jeg manglede faktisk min nieces gave til juleaften (selvom det var den aller... See more
Kreavida
See what reviewers are saying
Dårlig oplevelse. Penge trukket 25. November hvor jeg køber julegave. Idag 23. december har jeg endnu ikke modtaget varen😪 Har måtte købe anden gave, og tvivler på jeg nogensinde modtager noget. Kan... See more
De sender varer direkte til dig fra Kina (så i bund og grund kunne man have bestilt på Wish!). Der er derfor mega lang leveringstid OG de er IKKE registreret som dansk firma (men Belgisk) og må der... See more
People also looked at
Ville først give 1 stjerne men de får 3
Ville først give 1 stjerne fordi siden ikke skilter med at varerne kommer hjem fra Kina, og skal returneres til Belgien og kan i øvrigt købes til 1/4 af prisen i Danmark! Men Kreavida får 3 stjerner fordi deres returservice er til 5! Jeg har fået pengene retur samme dag jeg sendte dem en mail med tracking informationer på returforsendelsen. Det er god stil
Øv det er afsendt fra Kina - troede det var dansk firma
Har modtaget ordrebekræftelse den 2.11. Inter modtaget endnu - så viser det sig at det sendes fra Kina - altså det fremstod ved bestilling og betaling som dansk firma og så sendes der fra Kina - helt ærligt så havde jeg ikke behøvet at betale mange hundrede kroner for varen men blot have købt på wish. Og har så IKKE modtaget den endnu. Øv øv øv
Ville gerne kunne give 0 stjerner
Ville gerne kunne give 0 stjerner. Plastic-crap fra Kina man betaler dyre domme for... Det er ikke det, man bliver lovet. Meget besværligt at sende retur, efter at have ventet 3 uger på min ordre. Har ikke fået ordrebekræftelse, hverken på mail eller i pakke, så aner ikke hvordan jeg skal returnere... Øv!
Min pakke kommer fra Kina
Jeg må indrømme, at jeg blev noget forbavset, da jeg modtog et mail med et pakkenr., hvor jeg kunne læse, at min pakke var på vej fra Kina. I Kreavidas leveringsbetingelser gør de opmærksom på, at leveringstiden er lidt længere end normalt på grund af Covid19, så der anede jeg ikke uråd om, at jeg skulle vente på en pakke helt fra Kina.
Hvis jeg ønskede at handle i Kina kunne jeg selv gøre det og tilmed spare penge i stedet for at benytte Kreavida som mellemhandler.
Jeg troede jeg handlede lokalt i Danmark, så jeg er skuffet. Jeg skrev noget a la ovenstående på Kreavidas facebook side, men mit opslag har de blot slettet - uden at svare!
Det bekræftede min ordre den 3. november, så nu er jeg spændt på, hvornår jeg så modtager den.
Kan købe den samme vare- akvarelfarver…
Kan købe den samme vare- akvarelfarver med pensel, 25 farver- hos Panduro til 80 kr. Det er DANSK firma og alt er fint.
Det er en god idé
Det er en god idé, at læse anmeldelser før man bestiller varer.
Jeg synes jeg er blevet "taget ved næsen" ved at modtage et produkt, hvor produktet ikke svarer til prisen, og havde jeg læst anmeldelserne og sat mig ind i hvor varerne kommer fra, så havde jeg ikke handlet her.
Kreavida = wish/eBay
Som Carina Thiim skriver.
Jeg kan finde det samme på Wish til en lagt billiger penge. For mig at se ligner min vare også den er kommet derfra. Den er bestil i Kina af kreavida og der er intet på min vare der fortæller mig hvad jeg har købt om det er godkendt osv.
Jeg har giver 250 normalpris 499 og kan få det samme på wish til 80 kr. vente tiden er det samme der er bare det ved det jeg ønsker ikke vare der ikke er godkendt jeg vil kunne se hvad jeg køber og om det er godkendt ud fra de betingelser DK har.
Køb IKKE varer fra denne virksomhed
Køb IKKE varer fra denne virksomhed. Det er blot en mellemhandler der tjener penge på at købe i Kina og sælge dyrt i DK. De har ikke varen på lager. Ved afgivelse af din ordre bestiller de først varen i Kina og tilmed til en pris der er næsten 10 gange højere end hvis du selv køber nøjagtig det samme sæt på e-bay. Der er absolut ingen fordele ved at give 248 DKK og endda med en førpris på 498 DKK!!! ifølge Kreavida, når varen kan bestilles på ebay med samme leveringstid og til den nette sum af 62,48 DKK. Jeg returnerer mine varer når jeg engang modtager dem og bestiller i stedet på ebay.
bestilte akvaralfarverne
bestilte akvaralfarverne, lang levering....., 42 farver, super sjov, gode farver, men alt for dyr. pakningen fylder bare et lille lille penalhus penalhus. ikke den værdi de koster
Dårlig oplevelse. Kinesisk skrammel med lang leveringstid
Dårlig oplevelse. Jeg bestilte deres pakke med 42 akvarelfarver i som en gave. Jeg blev mistænksom så snart jeg havde gennemført mit køb. Og ikke modtog andet bekræftelse end en automatiseret sms. Jeg bestilte vare d14 Juli. Og modtog første en bobleplast konvolut med varen i d29 Juli. Jeg kunne ikke se at varen skulle sendes fra Kina før jeg bestilte. Da jeg endelig modtager min bestilling, så er emballagen vare er pakket i fra fabrikken, gået i stykker. Det virker som en gang billig kina gøjl til overpris. Og muligheder for at klage er = 0. Det var første og eneste gang jeg kommer til at købe noget hos kreavida.
Bestil IKKE varer på denne side
Bestil IKKE varer på denne side. Det er fup, du modtager ikke bekræftigelse og varer....
Varer sendes fra Kina
Jeg har lige modtaget et DIY smykkesæt. Sættet er umiddelbart fint men har givet 250 for det og det skulle angiveligt være halv pris.
Kreavida.dk er ikke et dansk firma og deres varer sendes fra Kina. I Kina kan man købe selv samme sæt til 70 kr...
Jeg har ikke modtaget mine varer
Jeg har ikke modtaget mine varer, bestilt d 9/7-20.
Så er i tvivl om jeg overhovedet får dem!!!!
Den forrige anmeldelse er afgivet af…
Den første anmeldelse (Og eneste positive) er afgivet af firmaeet selv (firmaet hedder VDH E-COMMERSE og er IKKE dansk trods deres reklamer på instagram) PAS PÅ
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.