Krogsgaard Catering Reviews 13

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Caterer

Written by the company

Krogsgaard Catering er en familieejet virksomhed i hjertet af København. Vi leverer catering til alle typer arrangementer på hele Sjælland. Vi tilbyder catering, madlevering og udlejning af personale til alle typer af arrangementer og begivenheder. Vi er specialiserede indenfor b.la veganske, glutenfrie og laktosefrie menuer, og sammensætter gerne den perfekte menu til både store og små arrangementer.

4.5

2-star
1-star

Sikke dejlig oplevelse

Sikke dejlig oplevelse
Jeg fejrede min 70-års fødselsdag igår i festlokale på Grøndals Have.
Krogsgaard Catering leverede en dejlig madoplevelse til mine 25 gæster, samt kok og tjener, der sørgede for en kulinarisk oplevelse, rigeligt mad og professionel og venlig fremtoning. Køkkenet blev afleveret rent og ryddeligt, selv affaldet tog de med sig. Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling. Mine gæster har dagen igennem bedt mig om catering-firmaets kontaktoplysninger.

March 28, 2026

Anbefaling af glutenfri catering 🥰😋

Anbefaling af glutenfri catering 🥰😋

Vi har netop holdt konfirmation for vores datter, og det lykkedes os at finde et cateringfirma der laver glutenfri menuer 🤩 Så jeg vil rigtig gerne give en anbefaling af Krogsgaard Catering videre. De har base i Haslev, og leverer på hele Sjælland.

Vi ville gerne finde et sted, hvor vi følte, at de var bevidste om vigtigheden af at alt var helt glutenfri, men vi søgte i lang tid uden at finde andet end “konventionelle” menuer, hvor der så (til en mer-pris) kunne tilkøbes nogle glutenfri kuverter eller glutenfrit brød.

Vi ville gerne have at alle fik samme menu, så dagens hovedperson ikke følte sig anderledes. Og det fandt vi heldigvis til sidst hos Krogsgaard. De var supersøde, der var rigeligt med lækker mad til en efter vores mening meget rimelig pris, og så vidste de godt hvad det handlede om i forhold til gluten.
De har flere forskellige glutenfri menuer at vælge imellem - de laver også “ikke-glutenfri” menuer, hvis man er mere til det (vi valgte fx. at gå med almindelig børnemenu, da der ikke var behov for glutenfri mad til børnene.

Og skulle man have brug for catering som ikke er glutenfri, så var maden generelt bare i top, dialogen og processen frem til dagen i top.

May 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig mad og masser af det.

En meget venlig og imødekommende telefon samtale. Fik lavet om på menuen uden besvær. Kan varmt anbefale dette firma.🤗😍

November 30, 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗 Vi er rigtig glade for at I var glade for maden, og at I samtidig havde en rigtig vellykket fest. Vi håber at kunne levere mad til jer igen en anden gang :D

Glædelig jul

Dbh Nicklas, Krogsgaard Catering

Rated 5 out of 5 stars

Vi har afholdt reception hos Krogsgaard…

Vi har afholdt reception hos Krogsgaard catering, det kan varmt anbefales rigtig god service og dejlig mad, tusind tak for en dejlig dag

October 28, 2024

Kære Erik

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det var en fornøjelse, at være med til at gøre jeres arrangement til en festlig og mindeværdig dag :D

Gourmet Catering

Mine allervarmeste anbefalinger til Krogsgaard Catering!
Jeg fik leveret det mest velsmagende mad man kunne tænke sig til min fødselsdag. Prikken over i’et var, jeg havde valgt at kokken var tilstede og gav det sidste ”touch” så oplevelsen blev så perfekt, som om vi sad på en på gourmet restaurant. Fantastisk mad!
Hilsen Kirsten Westergaard

August 24, 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne være med til at gøre jeres arrangement til noget særligt :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en menu til vores fest som vores…

Vi fik en menu til vores fest som vores gæster og vi synes smagte veltillavet og helt fantastisk.
Vi fik rigtig god service og en rigtig god madoplevelse.

August 17, 2024

Kære Kjeld

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det var en fornøjelse, at være med til at gøre jeres arrangement til noget særligt :D

Rated 5 out of 5 stars

Krogsgaard Catering har lavet mad til i…

Krogsgaard Catering har lavet mad til i til en rund fødselsdag i sidste weekend.
Alt var helt i top, god servise , gode menu forslag, maden var meget velsmagende og godt tilberedt. Alt spillede fra bestilling og til slut. Jeg kan klart anbefale Krogsgaard Catering

March 23, 2024

Kære Lone

Tusind tak for den rosende anmeldelse :D

Vi er glade for, at I fandt hele forløbet tilfredsstillende, og at I syntes maden var velsmagende.

Det var en fornøjelse, at være med til at gøre jeres store dag til noget særligt, og vi håber at I havde en rigtig dejlig fødselsdag.

Josefine R. K.

Fantastisk mad

Har hentet mad her 10 gange og det er bare super lækkert.
Det har smagt fantastisk hver gang og jeg er meget glad for at jeg kan hente aftens mad og det er super nemt.

March 12, 2024

Hej Henrik

Tusind tak for anmeldelsen :D Vi er rigtig glade for at i fortsat nyder vores mad.

God påske.

Dbh Josefine og Nicklas (Krogsgaard Catering)

Lækker mad i øjenhøjde

Super lækker mad, vi kommer igen :)

January 19, 2024

Hej Morten

Tusind tak for anmeldesen. Det gør os rigtig glade at høre du nød maden :D

Super god mad og mørt kød

Super god mad og mørt kød
Alt smagte godt og bruge dem også næste gang

September 30, 2023

Hej Lonnie.

Tusind tak for anmeldelsen. Det gør os rigtig glade at du syntes om maden, og gerne vil bruge os igen :D

Helt fantastisk Nytårs menu

Bestilte 8 kuverter til Nytårsaften. Primært fordi de også kunne tilbyde laktosefri kuverter, som ingen af de andre caters vi havde kontaktet kunne overskue. Men det viste sig ikke at være den eneste fordel. Maden var helt fantastisk. Velkomponeret, frisk og imponerende smagssammensætning i alle retter. Husker ikke at jeg før har fået en så velsmagende oksefilet.

December 31, 2023

Take a closer look