Kruses Køreskole Kørekort Reviews 7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig korrupt og helt igennem…

Fuldstændig korrupt og helt igennem forfærdelig køreskole. De nedgør elever snyder dem for prøver.
Efter skift af køreskole fandt man ud af at grues havde bestilt 15 køreprøver til mig uden at sige det. Jeg kunne have været til prøve for længst men de syltede og scorede bare kassen.
De køre psykisk terror på eleverne.
HOLD JER LANGT VÆK

July 25, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Lars hjalp min datter med at komme til…

Lars hjalp min datter med at komme til køreprøve da det var helt umuligt for Juuls i Roskilde at få tider til køreprøve. Juuls havde forsøgt i flere uger/måneder hvor Lars ringede dagen efter og havde en tid til hende ugen efter. Hun var glad og tilfreds for det korte forløb hun havde hos Kruses køreskole.

October 24, 2021

Det kunne ik blive være

I følge Lars er det ham som har ret i alt (ikke køreskole relateret), Lars bringer ofte noget på banen uden det har noget med køreskolen at gøre som frk. corona og hvor dumme staten var.
Teoritimer var fra kl. 18-22 uden pause, oftest kom der 3 af hans mindreårige børn ind og begyndte at larme og forstyrre undervisningen.
Når man var ude at køre med ham sad han 90% af tiden på sin telefon og bookede køreprøver og holdte ikke øje med hvad jeg evt. lavede af fejl ude i trafikken.
Man skulle tit lige køre forbi en mekaniker eller kommune og aflevere en kørekort ansøgning som tog ca. 10 min. (Under min køretime).
Dette skete flere gange da jeg skulle ud at køre med ham.
Lars kunne rigtig godt lide at snakke med en ven eller kone på medhør i bilen på fuld lydstyrke, de snakkede bla. Om hvad de skulle have til aftensmad eller hvor de skulle tage hen på deres næste ferie, som ikke har noget med min kørsel at gøre.
Alt i alt en rigtig dårlig køreskole.

September 11, 2021

Hold jer langt væk fra denne køreskole

Hold jer langt væk fra denne køreskole
Hende Conny der underviser på engelsk er helt ude af pædagogisk rækkevidde
Hun taler grimt til sine elever og nedgøre dem foran resten af klassen og hvis man siger fra, smider hun dig ud af skolen uden at betale dine penge retur og aflevere din læge erklæring retur.
Hun er et modbydeligt menneske og bryder sig ikke om “fremmede”

June 27, 2021

Dårlig oplevelse.

Min oplevelse med denne køreskole har ikke været særlig god, man skulle helst køre uden fodtøj, det var helt umuligt men Lars gik meget op i dette.
Når man havde køretime var vi rundt til mange ærinder, kattemad, tandlægebesøg.
Stemningen i bilen var meget anspændt, en typisk kommentar var “ hvis du nu bare gør som jeg siger, ville det hele være nemmere”.
Havde bestilt til manuel gear, men jeg skulle køre 3 lektioner med aut gear. Jeg valgte at skifte køreskole efter 5 køretimer.
Idag har jeg så været til teoriprøve, men Lars havde udfyldt dokumenterne så forkert, at jeg efter prøven blev afvist, har forsøgt at kontakte Lars i dag uden resultat. Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og dyr, kan ikke anbefales...

January 30, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk

Tog mit kørekort hos kruses køreskole, Lars er en helt igennem fantastisk underviser og bestod både teori og køreprøve første gang.

Alt gik som planlagt og Lars var yderst fleksible i forhold til køretimer.

December 14, 2019

Is this your company?