KunstCafeen Reviews 57

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos Kunstcafeen i Blokhus bliver du altid mødt af et smilende og venligt personale. Uanset om du bestiller mad eller blot en kop kaffe, er betjeningen i top og jeg elsker deres “hundeservic... See more

Rated 3 out of 5 stars

Da børnene var sultne tog vi på restaurant KunstCafeen, vi fik at vide at vi skulle være ude indenfor 1 time, men det passede os helt fint fordi vi havde alligevel en anden aftale bagefter. Efter m... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ringede 19.30 for at bestille 5 Schnitzler, fik den besked køkkenet var lukket trods det faktum, at der kan købes takeaway til kl. 20.00 ifølge deres hjemmeside - vi kunne få burgere - bestilte så... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Dejlig frokost

Vi har i dag d. 2/3 været på Kunstcaféen og få det dejligste smørrebrød til frokost, vi blev mødt af smilende og imødekommende personale allerede da vi åbnede døren. Rigtig dejlig oplevelse, bestemt ikke sidste gang vi slutter gåturen på stranden her.

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop været på KunstCafeen

Vi har netop været på KunstCafeen, som vi plejer når vi er i Blokhus, og som altid fik vi rigtig god mad og service.
Vi havde denne gang den ene af vore hunde med, som straks fik en skål med vand og en lille bakke med godbidder.
Vi glæder os allerede til deres morgenbuffet på lørdag.

December 20, 2025

Dårlig service

Jeg besøgte Kunstcafeen i dag, hvilket var en rigtig dårlig oplevelse. Jeg stod i døren og ventede på at blive vist på plads (som der står man skal) i 10 minutter, før jeg selv gik ind og fangede en medarbejder. Jeg fik et bord, og han gik straks igen. Efter endnu 10 minutter fangede jeg en ny medarbejder og bedte om menukort, som jeg fik smidt på bordet, hvorefter han gik. Endnu 10-15 minutter senere, havde jeg endnu ikke fået betjening, trods jeg sad lige over for baren, og de så lige på mig, og en mor og barn, der lige var kommet ind, fik betjening. Da jeg rejste mig, og afleverede menukortet med kommentaren, at de åbenbart ikke havde tid til mig, sagde en dame til en medarbejder, "kan du ikke lige tage den der om lidt?" - ingen undskyldning eller beklagelse, og hun gad åbenbart ikke selv. SIDSTE gang jeg sætter mine ben der!

October 16, 2025

Uhygiejnisk opbevaring.

Maden var rigtig god og fin betjening.

På trods af dette kan jeg kun 1 stjerne eftersom at efter vi har spist ser jeg at den skål der bruges til pomfritter bliver sat på/ned i en åben skraldespand! Mega ulækkert at service der bliver brugt til menneske føde opbevares på en skraldespand hvor halvdelen af skålen stikker ned i spanden.
Havde jeg vidst dette havde jeg smidt min mad direkte retur og gået min vej.

Jeg kan blive nervøs for hvilket syn man ellers har på hygiejne i køkkenet og jeg vil kraftigt overveje om jeg har lyst til at spise på Kunst Cafeen igen.

September 22, 2025

Godt og lækkert

God modtagelse i den hyggelige cafe.
Lækker mad og god kvalitet. Vi bestilte en wienerschnitzel og en Vesterhavsrødspætte. Begge virkelig lækker og store portioner. Vi gik ikke sultne derfra.
Meget fin betjening af det søde og smilende personale.

August 18, 2025

Lige holdt 70 års fødselsdag

Lige holdt 70 års fødselsdag, rigtig godt arrangement med super brunch, sød og venlig betjening som sædvanlig, prisen absolut rimelig og hunden er også velkommen.
Kan stærkt anbefales
Søren Thomsen

April 5, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Smilende og supervenligt personale

Smilende og supervenligt personale, der hele tiden holder kunderne informerede, så man ikke føler sig glemt. Rigtig god mad, og fair priser. Dejligt med inkluderede drikkevarer. Hurtig opfyldning af både mad og drikke.
Jeg savnede almindelig skiveost på buffeten.

January 25, 2025

Super oplevelse

Fin modtagelse i den hyggelige cafe.
Lækker mad, god kvalitet , kunst burger og vegetar burger, begge virkelig lækkert og stor portion. Meget fin betjening af søde og smilende personale.

January 11, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jævn mad (burger)

Jævn mad (burger), og sodavand mangler sirup. Priser er dog nogenlunde, beliggenheden taget i betragtning.

December 23, 2024

Søndagsbrunch

Søndagsbrunch, rar betjening, lækkert udvalg af gode retter, dejlig atmosfære hvor der er god plads mellem bordene 👌🏼

June 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Diarre efter pasta med tigerrejer

Min veninde og jeg fik begge pasta med tigerrejer og fik begge desværre diarre få timer efter.
Jeg har været i dialog med Kunstcafeen, men de anerkender desværre ikke at det kan være indtagelse af dårlig mad hos dem der er årsagen.
Ærgerlig oplevelse - også af dialogen efterfølgende.

June 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

I aften havde de tabt sutten

I aften havde de tabt sutten, kunne jeg gi mindre en 1 stjerne havde de fået det. Det skal nævnes vi er kommet der flere gange, men det virker til at køkken personalet er skiftet ud og kvaliteten er forsvundet desværre. Elendig mad og dårlig service. Bestilte en Bacon chesse burger, bøffen var kold og total tør. Junior bestilte en stegt rødspætte filet med pandestegte kartofler, rødspætten var fyldt med ben, det havde været god stil at nævne det til en junior. Fruen bestilte en salat, der skal gå meget galt hvis det ikke lykkes. Jeg bestilte en øl, bliver serveret lunken og i et varmt glas, det er bare ikke godtnok. Burgeren røg retur, og en ny kom, men så er hyggen ligesom forsvundet når vi spiser forskudt som familie. Der kommer til at gå længe inden vi kommer der igen…

Skal siges de kompenserede på regningen og trak rødspætten og øllen fra, men oplevelsen er til glemmebogen.

STRAM OP, det er alt for ringe!!!!!

June 3, 2024

Is this your company?