Kurte by Berger Reviews 86

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

"Kæmpe anbefaling herfra! Linda leverede præcis det resultat, jeg ønskede. Super professionel behandling og en klipning og farve, der bare sidder lige i skabet. Jeg kommer helt sikkert igen!"

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give Kurt by Berger Frisør og især Linda mine allerbedste anbefalinger. Fantastisk vejledning og et helt igennem professionelt forløb! Jeg er gået fra helt sort hår til lyst, og jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har nu været hos Asta i ca 5 måneder og hold nu op hvor er hun dygtig og hun formår at forstå mit hår og ikke mindst mine ønsker 👌❤️ Man føler sig så velkommen af alle i butikken og kan virkelig anb... See more

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Frisør Kurte by Berger, Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj, Hårpleje og kure, vippe og hair extension, krop og ansigtsbehandling, make-up, wellness

4.5

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 4 out of 5 stars

Balayage

Der var en god stemning i salonen og Nora fik mig til at føle tryg, da jeg følte det var en stor behandling jeg havde valgt og ikke havde prøvet det før-skulle have lavet en balayage.

May 22, 2025

Kæmpe anbefaling🤩

Var inde hos sødeste Asta for at få lavet balayage og kom ud med det flotteste resultat. Hun blev til over lukketid og sørgede for at jeg havde det godt under hele aftalen. Der er en vild god stemning derinde. Kæmpe anbefaling.❤️

April 3, 2025

Reply from Kurte by Berger

Tak for den fine anmeldelse jeg giver den straks videre til Asta

Kæmpe anbefaling.

Mine varmeste anbefalinger går til frisørerne i Kurte by Berger.
Man bliver altid mødt af smil, høflige frisører og professionalisme.

Jeg har nu været kunde hos Nora i knap 2 år, og hun er simpelhen så dygtig. Hun lytter altid til mine ønsker, og kommer derefter med sin ærlige mening og det kan jeg godt lide, og hvis resultatet ikke lige ramte det jeg ønskede, så står Nora altid klar til at lytte, forstå og hjælpe mig til at få et resultat som vi begge er tilfredse med.

Alt i alt, en mega god salon med mega søde og dygtige frisører som hermed får mine aller varmeste anbefalinger.

February 14, 2025

Reply from Kurte by Berger

Hej Simone. tak for din fine anmeldelse. jeg giver den straks videre til Nora. Mvh Linda

De varmeste anbefalinger

Det første jeg altid møder når jeg træder ind i salonen er skønne frisører med store smil og godt humør. Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder ved Nora. Hun er simpelhen så dygtig. Det er vigtig for mig, at have en frisør som lytter til det jeg ønsker, men samtidig kommer med sin ærlige mening. Sådan er Nora- Hun laver et virkelig godt stykke håndværk!
Jeg har fået ordnet mit hår hos Nora i snart to år og jeg har endelig fundet et sted, hvor jeg går der fra med en god følelse.
Det er helt sikkert en behandling i topklasse som man forlader salonen med og selvfølgelig lækkert hår!

February 12, 2025

Reply from Kurte by Berger

Hej Mie. Vi er glade for at du er til freds med Nora.Jeg vil straks give Nora besked, det bliver hu glad for. Linda

Rated 5 out of 5 stars

Kompetente, fagligt dygtige, søde, imødekommende og lyttende til den individuelle kunde.

Det er nu tredje gang jeg har været hos Kurtbyberger og de sidste to gange hos helt igennem dygtige Nora. Man føler sig for det første altid helt vildt godt taget imod selvom alle er i gang. Nora har begge gange lyttet specifikt til mine ønsker men samtidig fortalt hendes mening så jeg kunne få det bedste resultat. Jeg er hver gang gået lykkelig derfra og Nora er den eneste der fremadrettet skal have fingrene i mit hår. Hun er simpelthen så kompetent og helt vildt fagligt dygtig men med den individuelle kundes ønsker i fokus.

October 19, 2024

Reply from Kurte by Berger

Tak for den fine anmeldelse. Jeg vil straks give den videre til Nora

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en god oplevelse hos Kurte med…

Endnu en god oplevelse hos Kurte med Linda. Får med mellemrum farvet med staniol og klippet håret og har altid været tilfreds med resultatet. Dejligt, at Linda altid lytter til ens ønsker og man går tilfreds derfra.

August 1, 2024

Så fin oplevelse 🌸

Fik farvet hår af Asta, som var SÅ kompetent, dygtig og venlig 🩷 Hun lyttede til ens behov og resultatet blev præcist som jeg ville have det. Har asiatisk hår så det tog lang tid hvilket de var tålmodige med. Alt i alt god oplevelse og prisen er bedre end mange andre steder.

June 17, 2024

Reply from Kurte by Berger

Tak for den fine anmeldelse

Stor oplevelse

Jeg var idag forbi salonen, til en lille forårs treatment. Det er første gang jeg besøger salonen, men bestemt ikke sidste, jeg fik den bedste behandling og et smukt resultat.
Det var Linda selv der behandlede mig, og det kan varmt anbefales <3

March 27, 2024

Reply from Kurte by Berger

Tak Ida for den fine anmeldelse

Kan varmt anbefale Kurte By Berger

Kan varmt anbefale Kurte By Berger

Endnu engang ny lækker frisure🤩
Jeg bruger aldrig andre frisører end Kurte By Berger.
De giver altid en varm og personlig betjening og jeg er altid super tilfreds med resultatet.
Meget behagelig stemning og professionelt udført.
Kan varmt anbefale stedet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 26, 2024

Reply from Kurte by Berger

Hej Jeanette. Tak for din fine anmeldelse.

Super kompetent

Jeg har været fast kunde i salonen i mange år hos Linda
Hun er super dygtig og meget kompetent
Jeg er altid tilfreds og går derfra med en god oplevelse .

March 26, 2024

Tak Jane. Altid en fornøjelse at have dig som kunde, tak for det. Linda

Rated 5 out of 5 stars

Luksus, grin , glimmer og godt håndværk.

Har haft den bedste oplevelse hos Kurte By Berger hos frisør Linda.

Jeg har korthårs page frisure og et meget kraftigt hår med krøller.
Jeg er meget emsig med mit hår , jeg går meget op i skarpe kanter, jeg glatter krøllerne ud og sætter mit hår dagligt og vil gerne have lidt etage i pagen mv. , jeg får det farvet mørkt og derfor sætter jeg stor pris på ikke at have farvekanter og farvede øre og nakke når jeg er færdig, det kræver en god , dygtig og omhyggelig frisør.

Det var simpelthen den bedste oplevelse!! Lækker hårvask og hovedbundsmassage af en af de søde unge piger i salonen der gav sig god tid og forklarede mig rigtig grundigt om den shampoo og balsam hun brugte, uden at være anmassende.
Så fik jeg serveret min kaffe i egen lille stempelkande, masser af gode blade og så kom Linda og hun forstod meget hurtigt det ønskede resultat jeg søgte.

Jeg gik derfra med en følelse af at
være blevet forkælet, set og hørt og det til trods for at der var meget travlt og liv i salonen , med den flotteste klipning og farve uden farvekanter :) og det er nemt at sætte.
Det var ikke bare en tur hos frisøren men en oplevelse på den gode , hyggelige og særegne måde.

Så hvis du er til luksus, grin, godt håndværk og glimmer så er Kurte By Berger lige noget for dig.

Tak for god oplevelse og lækkert hår.
Kh Tania.

March 22, 2024

Reply from Kurte by Berger

Hej Tania. Det var nogen rigtige søde ord du skriver om din behandling hos os, det er jeg rigtig glad for. Mvh Linda

Vitterlig byens bedste frisør

Vitterlig byens bedste frisør! Der er altid en god stemning i salonen, og du vil helt sikkert komme til at føle dig som dagens vigtigste kunde.
Jeg bliver forkælet med farve og klip af Nora, som er super dygtig, passioneret og helt igennem et varmt og skønt menneske.
Kæmpe anbefaling

March 21, 2024

Reply from Kurte by Berger

Hej Louise. Tak for de søde ord. Det betyder rigtigt meget.

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig oplevet noget lignende

8/3 var jeg hos søde Nora og få nogle få lyse striber i toppen og fronten. Da jeg kom hjem i eget lys var det ret tydeligt at det farvede hår var blevet orange. Øv. Jeg skriver til salonen, og bliver bedt af dem om at komme ind så de kan se på det. Nora tog imod mig og hentede sin chef for sparring.
Jeg fik af vide af chefen, at der bestemt ikke skulle farves mere det da mit hår så ud til at ville knække af hvis der blev farvet mere på det (og hold da op hvor var mit resten af mit hår godt nok også slidt.. tak for den viden??)
Istedet prøver chefen meget ihærdigt at sælge mig deres silverhårkur til omkring 400 kr med hjem. Jeg er uforstående overfor hvorfor de ikke kan rette op på fejlen i salonen. Jeg følte at Nora havde forståelse og empati for at mit hår ikke var som ønsket, men fik klart en følelse af at chefen hellere ville sælge mig et produkt.
Det skal siges at Nora er elev, og jeg har forståelse for at alt ikke lige er helt perfekt, hvortil Nora også fortalte mig i første omgang at jeg endelig måtte ringe hvis der var det mindste, fordi så kunne hun jo også lære af det. Havde Nora haft mulighed for at kunne rette op på mit hår så var jeg klart kommet hos hende igen fordi jeg har fornemmelsen af at hun ellers er super dygtig.

Har nu rendt rundt med orange hår i 2 uger nu og kan faktisk slet ikke forstå at chefen har faglig samvittighed til at lade en kunde gå ud med så orange hår. Til mit held har jeg fundet en anden fantastisk frisør som har rettet op på mit hår uden problemer.

March 8, 2024

Reply from Kurte by Berger

Hej Sofie. Jeg er ked af at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Jeg er meget glad for at du tager dig tid til at skrive om din behandling,så vi kan lære og gøre det bedre næste gang, da vi har tilfredsheds garanti.

Take a closer look