3.1

1-star

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK
Jeg er fuldstændig ødelagt💔
Mit klare indtryk er at det er en stor pengemaskine, og en læge uden situationsfornemmelse og empati. jeg er i komplet choktilstand.

Jeg har kæmpet i SÅ mange år på at blive hørt, og langt om længe blev jeg henvist. Efter mange ugers ventetid ankom jeg til en propfyldt ventestue, og der ankom flere kvinder som havde samme tid som mig? (Men der er kun én læge) det var egenligt et godt flow, men jeg bemærkede hurtigt at alle patienter var inde i et tidsrum på 5, Max 10 min… alligevel måtte jeg vente 40 minutter, for at være inde ved hende i 5 min. Hun var SÅ stressende!

Jeg havde forberedt en note med symptomer og en baggrundsfortælling der danner ramme for min bekymring om endometriose. Men så langt kom jeg slet ikke, hun pressede på med hurtige spørgmål, jeg blev afbrudt flere gange og så var det ellers benene i vejret så hun kunne se på sagerne…
Hun forbereder ikke én på at hun stikker scanneren op i én, hun gør det bare.

Hun så ingen tegn på endometriose (men i fleste tilfælde kan dette alligevel kun ses ved operation?) Hun så tegn på PCO og for mange æg. Hun var fuldstændig hyped over alle de æg, og ih og åh hvor er jeg heldig og jeg vil være oplagt som ægdonor, og jeg skal nok blive gravid sagde hun. Men jeg følte mig ikke heldig. Jeg er fuldstændig ulykkelig over de gener, smerter og en fornyelig spontanabort der har været med til at smadre mit liv. Men det havde hun ikke tid til at høre om. Jeg blev sendt ud af døren med en mistanke PCO. Kodein til smerterne og Clomid til infertilitetsbehandling - selvom hun lige havde sagt jeg nok skal blive gravid…

Jeg har på intet tidspunkt fået forklaret hvad der forsager mine smerter og ubehag, jeg har ikke fået forklaret hvad PCO er. Jeg har ikke fået forklaret hvordan de to præparater virker, evt. bivirkninger eller andet. Jeg blev sendt ud af døren med flere spørgsmål end da jeg kom. Det er så uforløsende og jeg er grædefærdig. Jeg føler jeg er blevet svigtet groft. Jeg havde virkelig set frem til at møde en kvinde i øjenhøjde, med tid til at fortælle min historie, med tid til at blive mødt i mine følelser og med tid til at forstå hvad der sker i min krop. Det skete bare ikke. Er det virkelig standarden i dag?
Kære kvinder, jeg fraråder jer på det kraftigste at benytte denne klinik.

February 25, 2026

HOLD JER LANGT VÆK!! Læs læs læs

Jeg skulle have lagt en hormonspiral for første gang hos Jeanette i Kvindeklinikken. Selve opsætningen gik fint, og hun virkede umiddelbart flink. Kort efter begyndte jeg dog at bløde ekstremt meget og fik det meget dårligt. Jeg blev sat ud i venteværelset, hvor jeg koldsvedte så kraftigt, at mit tøj blev gennemsigtigt, og jeg måtte lægge mig på gulvet, da jeg var ved at besvime. Venteværelset var fyldt, og Jeanette kom flere gange ud for at hente næste patient uden på noget tidspunkt at spørge, om jeg var okay. Ingen hjalp mig overhovedet. Som 17-årig pige var jeg dybt forarget.

To måneder senere fik jeg kraftige mavesmerter og tog til lægen, som konstaterede, at spiralen var på vej ud. Jeg måtte derfor tilbage til Kvindeklinikken. Lægen havde ringet i forvejen og forklaret, at jeg var meget bange og utryg på grund af min tidligere oplevelse, og at de derfor burde tage ekstra hensyn. Denne gang tog jeg min veninde med, da jeg var traumatiseret og havde brug for støtte.

De var 40 minutter forsinkede, hvilket var helt fair, da jeg havde fået en akut tid (dog med tidsbestilling). Da jeg kom ind, begyndte jeg at græde, allerede inden jeg var kommet op på briksen. Jeanette virkede stresset og ligeglad og tog overhovedet ikke hånd om, at jeg var dybt traumatiseret. Hun hev bare spiralen ud, selvom jeg tydeligt sagde, at hun ikke skulle gøre noget, før jeg gav lov og var klar. Hun spurgte heller ikke, hvilken bedøvelse jeg ønskede, men sprøjtede bare noget op i mig uden at sige noget.

Jeg græd ukontrolleret af smerte og angst. Da hun ville lægge en ny spiral op, bad jeg hende om at vente, til jeg havde fået styr på min vejrtrækning, da jeg nemt besvimer. Hun svarede: “Jo længere tid du venter, jo mere ondt gør det” og lagde spiralen op med det samme, inden for få sekunder. Det sortnede for mine øjne, og jeg sagde pænt, at jeg havde brug for at ligge to minutter, ellers ville jeg besvime. Hun sagde, at jeg skulle rejse mig med det samme og kunne lægge mig på en briks inde ved siden af. Min veninde måtte støtte mig, da jeg rejste mig, fordi jeg havde sorte pletter for øjnene. Jeg blødte så kraftigt, at der var blod ned ad benene og på mine bukser.

Inde på briksen ved siden af måtte jeg selv bede om smertestillende, selvom det var tydeligt, at jeg havde stærke smerter. Jeg fik også en brækpose, som jeg lå og trak vejret i, fordi jeg havde det så dårligt, med koldsved og kvalme. Efter cirka 20 minutter frøs jeg så voldsomt, at mine tænder klaprede.

Jeg er godt klar over, at noget af dette ikke er noget, de kan gøre for, men personalet var hverken lyttende eller hjælpsomme på nogen måde.

Tag aldrig derhen. Tag i stedet til Elin Poulsen. Jeg var der i dag, da min spiral igen var på vej ud. Hos Elin Poulsen oplevede jeg ingen smerte, ingen besvimelse, ingen opkast og ingen kraftige blødninger, selvom jeg lå grædende på briksen, allerede inden de gik i gang, på grund af mine tidligere oplevelser. De tog virkelig godt hånd om mig, og der var en rolig og tryg atmosfære. Kan klart anbefales.

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom til Jeanette da jeg var gået…

Jeg kom til Jeanette da jeg var gået total ned med stress. Jeg var gennem ca 8 år blevet mødt af læger der hver gang sagde at jeg jo måtte forstå at jeg var deprimeret og skulle have antidepressiver så jeg kunne komme oven på igen… jeg har aldrig følt mig deprimeret og havde en klar følelse af at det var noget andet i min krop der drillede.
Jeg kom ind til Jeanette og forklarede grædende mine symptomer og hun satte mig derfor på hormon behandling og allerede en uge efter kunne jeg mærke en forskel i humør, overskud og styrke..
det har været så skønt endelig at blive set og forstået og nu har jeg fået mit gamle liv tilbage.
Vil så meget anbefale Jeanette da hun er ordentlig, grundig og ser hele mennesket

May 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uden for pædagogik rækkevidde. Hold jer væk.

Dette er en vigtig oplevelse for andre mulige patienter, men den skete i 2018.
Jeg vil anbefale at alle holder sig langt væk fra kvindeklinikken og Susan Karlqvist. Denne behandling har sat sig dybt i mig.
Jeg søger en gynækolog med meget erfaring, da jeg på daværende tidspunkt havde mange smerter og tidligere traumer der gjorde mig meget sårbar, og ikke kunne undersøges ved mit lægehus.
For at forsøge at gøre en lang historie kort var de 20 minutter forsinkede da jeg kom til (helt ok med mig). Hun starter med at at sige højt i venteværelset foran de andre, at jeg skal lave en klamydiatest. Det er bare en standart procedure under udredning, men det blev selvfølgelig ikke nævnt foran de andre, og denne situation virkede bevidst og uforstående.
Jeg er ekstremt nervøs før og under undersøgelsen (og meget ung og alene), og fortæller det til Susan. Hun er iskold overfor det. Jeg bliver mere og mere utryk, og alle de smerter jeg oplever under undersøgelsen omtaler hun som ynk og brok. Man er jo afklædt og sårbar under undersøgelsen, og på et tidspunkt siger jeg stop, og fortæller at der er én ud af de mange procedure som jeg ikke har lyst til (jeg er for angst). Hun begynder at skælde mig ud og råbe af mig IMENS jeg ligger dér.
Hun siger at jeg spilder hendes tid, at jeg jo ikke engang er kommet for at blive hjulpet, og at det er MIN skyld at der er ventetid fordi jeg er egoistisk. Hun vender rykken til mig, og jeg begynder at græde på briksen, og jeg er så utryg og flov. Og hun kender til min situation og sårbarheder.
Hun fortsætter sin kritik imens hun fortsætter sine undersøgelser og tårene triller ned af min kind. Jeg er som sagt meget ung her, og er dybt chokeret.
Hun havde ingen forståelse for noget.
Efterfølgende skyndte jeg mig ud, og har aldrig nogensinde glemt oplevelsen, og har aldrig nogensinde kunne deltage i en almindelig gynækologisk undersøgelse siden.
Mine anbefalinger til patienterne er at de skal holde sig væk. Mine anbefalinger til hende og klinikken er, at stoppe samarbejdet med hende, og at hun burde få frataget sin autorisation.

March 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Lang ventetid i klinikken/flabet sekretær

Lang ventetid i klinikken
Forsinkelse på 50 minutter
Sekretæren kom med et meget flabet svar, da jeg på et tidspunkt tillader mig at spørge hvor lang forsinkelse der er.
Så meget dårlig første oplevelse.
Derudover oplyser klinikken ikke at det er normalt med en times ventetid, men forlanger gerne 250 kr i bøde hvis jeg kommer for sent
Men betaler altså ikke 250 kr til mig for min timeløn, som jeg ikke kan tjene mens jeg venter 😢
Og til sidst gik sekretæren ind og ud af undersøgelseslokalet, også under selve undersøgelsen. Absolut ikke rart når man ligger nøgen og føler at alle kan se ind.
Kan ikke anbefale denne klinik (omend gynækologen var flink)

July 31, 2024

Is this your company?