Heel aangenaam ontvangen door Kyra, zij begreep meteen onze stijl en heeft ons goed begeleid in het hele traject. Van de raam keuze, kleur, verdeling ... tot aan het eind plaatje. Herstellingen w... See more
Leuvensesteenweg 184, 3290 Diest, BE
Company replied
Duidelijke communicatie, komen afspraken tijdig na, kwaliteitsvol… tot slot een mooi eindresultaat wat zeker gezien mag worden !
Company replied
Voor een project bij mijn dochter zijn we door onze goede ervaring, terug bij kwadro diest op een dag zomaar binnengegaan. Tot ons geluk stond daar de verkoper Glenn cecat die ons bij een vorig proje... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Leuvensesteenweg 184, 3290, Diest, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer verzorgde en professionele plaatsing en afwerking.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Vanaf het eerste ogenblik dat we bij kwadro Diest binnenstapten op zoek naar informatie over nieuwe ramen en deuren voor onze woning voelden we op ons gemak door het hartelijke onthaal van jullie verkooper. Hij legde heel goed uit welke modellen en kleuren voor ons project beschikbaar waren en lichtte ons uitgebreid en met kennis van zaken in over de renovatiepremie. Hij hielp ons tevens zeer goed bij het kiezen van de gepaste oplossing en toen ons budget ontoereikend bleek voor een schuifdeur stelde hij zelfs een heel creatief en prijsvriendelijker alternatief voor ons in de vorm van een dubbele naar binnen opengaand klapraam. Ook de installatie verliep heel vlot en volgens afspraak. Werken met Nick en Emiel was echt een aangename ervaring. Ik kan dan ook Kwadro aan iedereen met een gerust hart aanbevelen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Plaatsing van 9 ramen en een schuifraam. We kregen veel uitleg van de vertegenwoordiger.
Goede service en opvolging.
Zeer tevreden met de ramen!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Op en top van begin tot eind !
Goede voorbereiding, duidelijke afspraken.
De werkmannen die de plaatsing deden, wezen ons zelfs op een bestaand lek in het gebouw : zeer knap !

Zeer tevreden:
- gedetailleerde, duidelijke offerte
- vlotte communicatie (online en telefonisch)
- werken werden binnen de afgesproken termijn uitgevoerd
- echt vakwerk door alle medewerkers, die bovendien zeer vriendelijk waren

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met mijn recente ervaring bij KwadrO Diest. Vanaf het allereerste contact met de verkoper Siebert, tot de uiteindelijke installatie van mijn nieuwe voordeur, was het hele proces uitzonderlijk positief.
Allereerst was de verkoper Siebert buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Hij nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en stelde verschillende opties voor die perfect pasten bij mijn behoeften en budget. Zijn expertise en vriendelijke houding maakten het hele proces moeiteloos en aangenaam.
Wat betreft de installatie, kan ik alleen maar lof uiten voor de plaatsers Claesen en Magne. Ze waren professioneel, efficiënt, zeer bekwaam en zeer vriendelijk. De voordeur werd snel en vakkundig geïnstalleerd, zonder enige problemen. Ik was echt onder de indruk van hun vakmanschap.
Nu ik mijn nieuwe voordeur heb, ben ik een zeer tevreden klant. De kwaliteit van het product is uitstekend en de service die ik heb ontvangen was topklasse. Ik zou KwadrO Diest zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige deuren en professionele service.
Kortom, mijn ervaring met KwadrO Diest was niets minder dan fantastisch. Bedankt aan het hele team voor het leveren van uitstekend werk!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
2 maal dat we beroep doen op de firma Kwadro. Zeer goede service voor en na verkoop. Aanrader!!! top firma. Aaaa++++ score

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Van bij de verkoop tot de oplevering, werden de afspraken gerespecteerd. En was er al een probleem, dan werd dit op een constructieve wijze opgelost. Dus voor ons was het geheel een positieve ervaring.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
na ons telefoontje naar Kwadro voor meer uitleg over ons project nam Glenn contact op voor een afspraak.
daar heeft Glenn ons zeer ruim uitgelgd wat de mogelijkheden waren voor ons project.
dit was zeer uitgebreid.
na de bespreking van onze offerte hebben wij dan snel een akkoord gegeven voor ons project.
dankjewel Glenn Cecat verkoper Kwadro

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Al snel hadden wij een klik met Kwadro Diest. Wij zijn dan ook enorm blij dat wij na al jullie advies en tips onze droom stap voor stap in vervulling zagen gaan. Van A tot Z alles prima verlopen, er is dan ook geen enkele opmerking. Dank u Glenn Cecat, voor al uw hulp, ook om altijd bereikbaar te zijn voor al onze vragen.
Dankzij jullie toppers van vakmannen hebben wij een prachtig resultaat!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Wij hebben contact gehad met Glenn. Zeer professionele, eerlijke verkoper met veel kennis over de producten. Plaatsing is nog niet gebeurd maar tot nu toe zeer tevreden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
We hebben ons tot KwadrO gericht voor de installatie van rolluiken op basis van gunstige aanbevelingen van kennissen. We zijn niet teleurgesteld in onze keuze. Bij aankomst op de site Diest KwadrO werden we vriendelijk opgevangen door Dhr Glenn Cecat die ons alle vereiste deskundige uitleg gaf. Het materiaal dat we voor ogen hadden kon zonder problemen geleverd worden. Na het vlotte plaatsbezoek kregen we ook een gunstige offerte voorgeschoteld. Tijdens de productiefase van de rolluiken werden we degelijk en regelmatig op de hoogte gehouden van de vordering der werken. De plaatsers van de rolluiken waren beleefd en voorkomend en hebben degelijk vakkundig werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden over de werken en het materiaal geleverd door KwadrO, evenals over de contacten met de firma. In het bijzonder willen we Dhr Glenn Cecat vermelden voor zijn deskundige uitleg en bij wie we steeds terecht konden indien we bijkomende vragen hadden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Erg duidelijke uitleg bij offerte en beste product voor de woning. Ze sturen niet aan op duurdere gimmicks maar adviseren écht op maat van de woning.
Afspraken met levering en plaatsing worden gerespecteerd en duidelijk op voorhand meegedeeld.
De plaatsers toonden respect voor de woning en lieten de werf netjes achter. De details werden ook goed uitgevoerd en er kon zelfs last minute nog een wijziging mbt die afwerking. Helemaal blij gezin

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Kwaliteitsvol, goede communicatie en duidelijke instructies over het aanvragen van de verbouwpremies

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Van de raam keuze, kleur, verdeling ... tot aan het eind plaatje.
Herstellingen werden genoteerd en zo nodig stukken vervangen zonder er nog zelf achter te moeten vragen. Ze leven hun afspraken zeker na.
Een echte aanrader dus !
Het eind resultaat mag zeker gezien worden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Heel vriendelijk onthaald. Een heel individuele begeleiding wordt besproken met voldoende uitleg op maat van de klant. Heel goede service.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Goede afspraken die nagekomen worden. Er was een klein fout in het raamprofiel en deze is ook hersteld. Dat beloven ze en dat komen ze ook na.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Diest
Learn more about other kinds of reviews.