Heel tevreden over het materiaal plaatsing en ook het personeel, zelfs na 10j, 2lamellen van een rolluik stuk en direkt GRATIS nieuwe mogen komen halen.👍👍👍
Poederleeseweg 192, 2200 Herentals, BE
Company replied
Heel tevreden over Kwadro. Professioneel en correct geholpen door Franky Dierckx van kantoor Herentals. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden over de geplande werken. De afspraken werden telkens... See more
Company replied
Op aanraden van vrienden ben ik terecht gekomen bij kwadro. Ik had direct een goed gevoel bij het bezoek van Franky bij de eerste opmeting thuis en in de toonzaal te Herentals, ik heb dan ook nie... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Poederleeseweg 192, 2200, Herentals, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Steeds correct behandeld geweest en behulpzaam waar het kan.
Enorm tevreden over hun klant vriendelijkheid

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Na een mailtje snel een respons gekregen om een bezoek te plannen. Duidelijke informatie gekregen en er werd naar onze wensen geluisterd! Ook de opmetingen zijn vlot en duidelijk verlopen. We kijken er naar uit om binnen een paar weken te kunnen genieten van de nieuwe ramen met elektrische rolluiken en onze nieuwe voordeur!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Na een mailtje is er snel kennis gemaakt met Steve Finkenflugel. Leuke eerste bespreking, goede voorstellen nam ook voldoende tijd daarvoor. Volgende afspraak ook correct al de veranderingen die we hadden zonder problemen toegepast. Hopelijk verloopt de plaatsing en afwerking ook zo vlot. Alle vertrouwen in Kwadro Herentals.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Er werd rekening gehouden met ons budget en voorkeuren en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Plaatsing verliep erg proper!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget waarmee ik kon werken. Samen tot een mooi compromis gekomen en nu uitkijken naar mijn nieuwe ramen

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Wij hebben contact gehad met Steve Finkenflügel voor de plaatsing van onze ramen, ondertussen zijn deze geplaatst en bezet. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. Bedankt om dit in goede banen te leiden Steve! Wij hebben alvast nog een huiselijker gevoel gekregen hierdoor.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
plaatsing van 2 schuiframen op de afgesproken tijd heel professioneel gedaan.Nu 5 maanden na plaatsing heel tevreden.200%

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
zie tevreden over onze nieuwe ramen en deuren, altijd zeer correct verlopen volgens de afspraken.
wij zijn zeer tevreden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Vanaf het begin werden we goed bijgestaan bij de keuze van de materialen en werd er duidelijk en correct gecommuniceerd over de bestelling en de plaatsing. De werkzaamheden waren snel, professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd en ook netjes opgeruimd. Alle verdere renovaties met het oog op ramen en deuren zal via hun verlopen ook. Top service

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Goede begeleiding (in de showroom te Herentals) bij de keuze van de ramen (PVC of Alu - is uiteindelijk Alu geworden). Idem mbt planning en opvolging na uitvoering van de werken, afgesproken termijnen mbt plaatsing werden nageleefd, nazorg (vliegenraam kwam later en vervangen van een glas nav scheur onmiddellijk na plaatsing) werd correct uitgevoerd.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Wij moesten de ramen vernieuwen in 2 appartementen. Er werd voor gezorgd dat deze op hetzelfde moment uitgevoerd konden worden en bovendien op relatief korte termijn (getekend in december en afgewerkt in juni). De plaatsers en managers zijn bijzonder vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Heel tevreden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Kwadro heeft ons positief verrast. Ze tonen dat ook een grote speler klantvriendelijk en perfect volgens afspraak kan werken.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Zeer tevreden. We hadden gebeld om een prijsofferte te maken voor nieuwe ramen op de bovenverdieping. Ze zijn zeer snel lang gekomen. Wij raden kwadro zeker aan wij hadden een aantal jaar geleden al de deuren en ramen op de benedenverdieping laten vernieuwen en alles was zeer mooi afgewerkt.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Top kwaliteit, super na service en zeer klantvriendelijk

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Het is niet de eerste keer dat we met Kwadro samen werken en ook deze keer maakten correcte, heldere afspraken en een professionele, goed afgewerkte installatie er een uiterst aangename ervaring van. Sterk aanbevolen!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
De opvolging, doorgeven van data, elk contact werd perfect opgevolgd en doorgegeven. Het was heerlijk om met zo een professionele firma te werken.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Correct advies, flexibel, levering en plaatsing binnen de afgesproken termijn en een juiste oplevering.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals
Learn more about other kinds of reviews.