KwadrO Ramen en Deuren - Herentals Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Poederleeseweg 192, 2200 Herentals, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over het materiaal plaatsing en ook het personeel, zelfs na 10j, 2lamellen van een rolluik stuk en direkt GRATIS nieuwe mogen komen halen.👍👍👍

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over Kwadro. Professioneel en correct geholpen door Franky Dierckx van kantoor Herentals. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden over de geplande werken. De afspraken werden telkens... See more

Rated 4 out of 5 stars

Op aanraden van vrienden ben ik terecht gekomen bij kwadro. Ik had direct een goed gevoel bij het bezoek van Franky bij de eerste opmeting thuis en in de toonzaal te Herentals, ik heb dan ook nie... See more

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Shop
  3. Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier

Information provided by various external sources

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

218 reviews in the last 12 months

Write a review

Aangename en vlotte service

July 16, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Lina, voor de mooie review en het vertrouwen in onze diensten. Met hartelijke groet, KwadrO Herentals

Rated 4 out of 5 stars

Steeds correct behandeld geweest en…

Steeds correct behandeld geweest en behulpzaam waar het kan.
Enorm tevreden over hun klant vriendelijkheid

January 3, 2024

Dank je wel Jurgen, daar doen we het voor! Hartelijke KwadrO groet

Aangename contacten…

Na een mailtje snel een respons gekregen om een bezoek te plannen. Duidelijke informatie gekregen en er werd naar onze wensen geluisterd! Ook de opmetingen zijn vlot en duidelijk verlopen. We kijken er naar uit om binnen een paar weken te kunnen genieten van de nieuwe ramen met elektrische rolluiken en onze nieuwe voordeur!

December 23, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Hoi Ann, dank je wel alvast voor de mooie review. Wij zorgen binnenkort voor een vlotte plaatsing ;-) Hartelijke groet, KwadrO Herentals

Snelle service

Na een mailtje is er snel kennis gemaakt met Steve Finkenflugel. Leuke eerste bespreking, goede voorstellen nam ook voldoende tijd daarvoor. Volgende afspraak ook correct al de veranderingen die we hadden zonder problemen toegepast. Hopelijk verloopt de plaatsing en afwerking ook zo vlot. Alle vertrouwen in Kwadro Herentals.

December 18, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Top Magda, fijn om te lezen. Dank je wel voor het vertrouwen. Wij gaan zorgen voor een vlekkeloze plaatsing ;-) Hartelijke KwadrO groet

algemeen zeer tevreden

Er werd rekening gehouden met ons budget en voorkeuren en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Plaatsing verliep erg proper!

December 16, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Super Emily, fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Hartelijke KwadrO groet

Rated 5 out of 5 stars

Goed rekening gehouden met mijn wensen…

Goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget waarmee ik kon werken. Samen tot een mooi compromis gekomen en nu uitkijken naar mijn nieuwe ramen

November 30, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Kirsten, wij gaan alvast zorgen voor een vlotte plaatsing ;-) Hartelijke groet, KwadrO Herentals

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben contact gehad met Steve…

Wij hebben contact gehad met Steve Finkenflügel voor de plaatsing van onze ramen, ondertussen zijn deze geplaatst en bezet. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. Bedankt om dit in goede banen te leiden Steve! Wij hebben alvast nog een huiselijker gevoel gekregen hierdoor.

November 17, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Fijn om te lezen Cheyenne, dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke KwadrO groet

Rated 5 out of 5 stars

plaatsing van 2 schuiframen op de…

plaatsing van 2 schuiframen op de afgesproken tijd heel professioneel gedaan.Nu 5 maanden na plaatsing heel tevreden.200%

October 21, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Carl voor de mooie review en het vertrouwen in onze diensten. Wij zijn ook 200% tevreden :) Hartelijke KwadrO groet

top!

zie tevreden over onze nieuwe ramen en deuren, altijd zeer correct verlopen volgens de afspraken.
wij zijn zeer tevreden!

September 1, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Filip! Fijn om te lezen dat alles naar wens en vlot is verlopen. Hartelijke KwadrO groeten

Enorm tevreden…

Vanaf het begin werden we goed bijgestaan bij de keuze van de materialen en werd er duidelijk en correct gecommuniceerd over de bestelling en de plaatsing. De werkzaamheden waren snel, professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd en ook netjes opgeruimd. Alle verdere renovaties met het oog op ramen en deuren zal via hun verlopen ook. Top service

August 11, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Tom, wij staan alvast klaar om ook de volgende ramen te vervangen :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen, Hartelijke groet KwadrO Herentals

Rated 5 out of 5 stars

Tevreden van de service en het uiteindelijk resultaat

Goede begeleiding (in de showroom te Herentals) bij de keuze van de ramen (PVC of Alu - is uiteindelijk Alu geworden). Idem mbt planning en opvolging na uitvoering van de werken, afgesproken termijnen mbt plaatsing werden nageleefd, nazorg (vliegenraam kwam later en vervangen van een glas nav scheur onmiddellijk na plaatsing) werd correct uitgevoerd.

August 12, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel voor deze mooie review en feedback! Veel plezier met de nieuwe ramen :) Hartelijke KwadrO groet

Kwaliteitsvol en klantgericht!

Wij moesten de ramen vernieuwen in 2 appartementen. Er werd voor gezorgd dat deze op hetzelfde moment uitgevoerd konden worden en bovendien op relatief korte termijn (getekend in december en afgewerkt in juni). De plaatsers en managers zijn bijzonder vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Heel tevreden!

July 6, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Hey Anna, fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke KwadrO groet

Rated 5 out of 5 stars

Kwadro heeft ons positief verrast

Kwadro heeft ons positief verrast. Ze tonen dat ook een grote speler klantvriendelijk en perfect volgens afspraak kan werken.

April 26, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Fijn om te lezen Walter, dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in onze diensten! Hartelijke KwadrO groet

Zeer tevreden

Zeer tevreden. We hadden gebeld om een prijsofferte te maken voor nieuwe ramen op de bovenverdieping. Ze zijn zeer snel lang gekomen. Wij raden kwadro zeker aan wij hadden een aantal jaar geleden al de deuren en ramen op de benedenverdieping laten vernieuwen en alles was zeer mooi afgewerkt.

April 20, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Jimmy, dank je wel voor de mooie review en het vertrouwen in KwadrO Herentals. Hartelijke groeten

Top kwaliteit

Top kwaliteit, super na service en zeer klantvriendelijk

February 23, 2023

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Super Lina, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Dank je wel voor het vertrouwen!

Correct, helder en professioneel

Het is niet de eerste keer dat we met Kwadro samen werken en ook deze keer maakten correcte, heldere afspraken en een professionele, goed afgewerkte installatie er een uiterst aangename ervaring van. Sterk aanbevolen!

October 4, 2022

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Steve! Ook de volgende keer denken we weer graag mee :)

Professionele firma

De opvolging, doorgeven van data, elk contact werd perfect opgevolgd en doorgegeven. Het was heerlijk om met zo een professionele firma te werken.

March 13, 2022

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Annie, dank je wel voor het vertrouwen en de mooie review!

Correct & flexibel

Correct advies, flexibel, levering en plaatsing binnen de afgesproken termijn en een juiste oplevering.

September 29, 2022

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Ruben, dank je wel voor de 5 sterren!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look