Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zi... See more
Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE
Company replied
Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij leg... See more
Company replied
Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing te... See more
Company replied
Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye. Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Gistelsteenweg 214, 8490, Jabbeke, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben tevreden met mijn ervaring bij KwadrO Torhout. Verkoper Mario Verleye heeft mij geweldig geholpen met deskundig advies en geduldige begeleiding. Als groentje is het altijd moeilijk keuzes te maken. Hij kon zaken aanbieden die anderen niet kon, waardoor het huis er volledig volgens mijn smaak en noden zal kunnen uitzien. Ik kan niet wachten om de nieuwe gevel met nieuwe ramen en deuren te zien. Bedankt, Mario en het hele KwadrO-team

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij zijn erg tevreden van de producten en de service van Kwadro Torhout. #SamCappelle kwam meermaals langs en gaf ons veel en een erg duidelijke uitleg. De verhouding kwaliteit - prijs - service is erg goed. De werf werd netjes opgeruimd achtergelaten, er werd echt naar ons geluisterd, waarbij talrijke suggesties gegeven werden. Een aanrader! Ook wat de nazorg (service) betreft is dit een aanrader. Enige tijd na plaatsing kwam #SamCappelle langs om na te gaan of alles nog steeds in orde is!
Proficiat en bedankt!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
een zeer goede ervaring met Mario goed geholpen met de keuzes en een goede technische als verstaanbare uitleg . zeker een aanrader voor volgende klanten. bedankt

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
De verkoopservice zowel als de plaatsing waren perfect in orde.
Aan te raden aan iedereen

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer goede en professionele uitleg door verkoper Mario
in de toonzaal.
KWADRO EEN TOPPER!!!!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Goede ontvangst en professionele uitleg van verkoper Mario in de toonzaal. Kwadro een aanrader.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer goed onthaal in de toonzaal te Torhout door een enthousiaste en zeer vakbekwame verkoper Mario die op al onze vragen een antwoord kon geven. Mario hielp ons ook met enkele suggesties die we zeker waardeerden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Mario is een vertegenwoordiger die zijn afspraken perfect nakomt.
Vlot in communicatie, stipt,....
Gedetailleerde offerte

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer veel info over de ramen en deuren gekregen.
Thuis werd bekeken wat voor ons de beste opties zouden zijn.
Mario hielp ons daar vakkundig bij.
In de showroom konden we alles rustig en met de nodige uitleg bekijken.
Vragen werden eerlijk beantwoord.
Kort weg Mario is een top verkoper eerlijk en behulpzaam.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Na een eerste telefonisch gesprek kwam de verkoper langs om alle nodige opmetingen te doen. Hierbij vertelde hij ook z’n eigen mening over de verschillende mogelijkheden op bepaalde plaatsen. Daarna werd de opgemaakte offerte in de kwadro-vestiging besproken.
Onze verkoper Mario luisterde naar onze wensen maar gaf toch ook z’n eigen toets door aan ons. We kijken met vol vertrouwen uit naar de aankomende plaatsing.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
bedankt aan Mario voor de goede uitleg om de gepaste buitendeur te vinden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
het eerste contact met Kwadro was via Mario die langskwam om de mogelijkheden voor het vervangen van ramen en deuren bij ons te bekijken en voorstellen te doen.
Dit ging op een zeer aangename, vlotte manier .
Wat ons opviel bij Mario was dat er vooral nagedacht werd hoe onze wensen, binnen ons budget , konden waargemaakt worden zonder structurele ingrepen.
Ook de ontvangst en de rondleiding in de toonzaal nadien was heel aangenaam, zodat wij vlot tot een compromis kwamen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Mario heeft ons goed geholpen om de juiste ramen te kiezen en alles op te volgen. Aangename verkoper

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer tevreden van kwadro Torhout! David zoals beloofd na afloop schrijf ik een zeer tevreden over u.
Uw goed advies, U was heel snel mee met wat ik wilde en was alles redelijk rap geklonken.
U beloofde voor een stipte levering en deze kreeg ik. De mens die komen opmeten is waar de naam me ontglipt goed advies en info gekregen! Ook aan de plaatsers was alles net en mooi afgewerkt !
Jullie zijn een aanrader!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer duidelijke uitleg gekregen van David. Groot verschil met andere firma. Betere kwaliteit ook. Advies gekregen over schuifraam en voordeur die belangrijk was. Dit heeft geresulteerd in een bestelling. Eerst bezoek thuis gekregen en daarna in detail alles overlopen in de toonzaal waarbij nog kleine aanpassingen konden gebeuren. Vlotte gast en zeer goede verkoper.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
heel goede ervaring prima firma en goeie ervaring met sam cappelle de verkoper prima gast bij vragen bel sam en alles word direkt opgelost
ook heel goede plaatsers alle oude ramen werden uitgebroken en de nieuwe direkt geplaatst en opgespoten zoals het moet gedaan worden
alles perfect in orde prima firma

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Pracht ervaring. Offerte gevraagd. Enorm professionele service gekregen van Sam. Een groot verschil met de concurrentie. Doe zo verder Sam en het hele Kwadro Torhout team!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vanaf verkoop, door verkoper Sam, tot installatie van onze ramen en deuren tevreden van geleverde service en kwaliteit! Na plaatsing werd een kleine herstelling vlot en correct opgevolgd. Aanrader!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij voelden ons direct op ons gemak bij commercieel adviseur David De Jonghe bij Kwadro Torhout.
Je voelde aan alles dat hij al jaren in het vak zit en legde ons alles zeer vlot uit tot het voor ons allemaal duidelijk was.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vriendelijk ontvangen door commercieel adviseur Nico.
Een uigebreide uitleg gekregen als ook voldoende tijd gemaakt voor ons.
Kwadro Torhout is een echte aanrader voor wie op zoek is naar nieuwe ramen en deuren.
Zeer goede service.
Sandra Declerck