Super lækre briller af højeste kvalitet. Så lækker indpakning, der gør det føles mega luksus. Hurtig levering. Ikke sidste gang, jeg bestiller hos Ky.
See what reviewers are saying
Helt formidable service! Fik anbefalet dem fra en god ven og tænkte jeg måtte prøve dem, så jeg smed en bestilling afsted. Dagen for levering lavede DAO en fejl og mistede pakken, der blev dog rea... See more
Company replied
Har lige købt et par Diamond Gold - ocean blue. Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte dem om morgenen og de var der næste dag
Company replied
Written by the company
KY Denmark er en dansk virksomhed, der er specialiseret i produktion og salg af eksklusive og kvalitetsprodukter. Virksomhedens solbriller er designet med henblik på at give kunderne en følelse af eksklusivitet og stil. KY Denmark er kendt for at levere produkter af høj kvalitet til overkommelige priser og er stolt af at tilbyde en unik og luksuriøs oplevelse til sine kunder. Virksomheden vægter kundetilfredshed højt og tilbyder enestående kundeservice og support. Med en stærk passion for design og innovation stræber KY Denmark efter at skabe produkter, der skiller sig ud og tilføjer værdi til kundernes liv.
Syvhøjvænge, 2625, Vallensbæk, Denmark
- info@ky-denmark.dk
- ky-denmark.dk
Super lækre briller af højeste…
Helt formidable service!
Helt formidable service!
Dagen for levering lavede DAO en fejl og mistede pakken, der blev dog reageret hurtigt på det fra Ky side, hvor der blevet sendt en akut pakke til mig også stod der en gut med mine briller indenfor 1,5 time! Virkelig god stil, påtrods af fejlen ikke var deres egen 👍
KY Solbriller
KY Solbriller: Enestående Kvalitet! og Uovertruffen Service!
Jeg har aldrig oplevet en service som den, jeg fik hos KY. Jeg var på udkig efter en gave til min far på selve dagen og havde brug for noget hurtigt. Ikke alene leverede KY solbriller af højeste kvalitet, men de overgik alle mine forventninger med deres uovertrufne kundeservice.
Solbrillerne er simpelthen fantastiske – de kombinerer stil og funktionalitet på en måde, jeg sjældent har set. Designet er elegant, komforten er uovertruffen, og linsens klarhed er imponerende. Men det, der virkelig skiller sig ud, er den personlige service. Ikke blot blev mine solbriller leveret inden for to timer samme dag, men de blev endda leveret privat! fordi jeg stod og skulle bruge dem her og nu.
Det er den bedste service, jeg nogensinde har oplevet.
Hvis du leder efter en gave, eller bare vil forkæle dig selv med solbriller af verdensklasse, kan jeg varmt anbefale KY. De forstår virkelig, hvad kundeservice betyder, og de gør alt for at sikre, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Min far blev så glad for sin gave, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil handle hos KY igen det næste par bliver til mig selv!
Lever op til højere end forventningerne!
Jeg bestilte et par solbriller fra KY Denmark og jeg må sige jeg er meget tilfreds med mit køb! Efter bestilling lå min pakke i pakkeshoppen på under 48 timer, flot kasse, flot hylster til brillen, pudseklud, rensevæske og et par rigtig lækre solbriller af høj kvalitet er nu mine efter en god handel.
Jeg kan kun give mine højeste anbefalinger til denne hjemmeside! Flot og professionel behandling. Godt gået!
Mvh. En glad kunde.

Bestilte et par solbriller
Solbriller med stil i høj kvalitet.
Bestilte et par solbriller, - og allerede dagen efter kom de. Virkelig flot design og kvalitet i top i en flot esklusiv æske med pudseklud, rensevæske og værktøj til at justere stellet.
De sidder virkelig godt og er behagelige at have på. Var i tvivl om hvilke par jeg skulle vælge, så fik lov at prøve dem før køb og fik professionel vejledning i hvilke par der var pænest.
God kundervice og kvalitet udover det sædvanlige

God Service, Kvalitet og Design
Jeg lavede et ønske omkring en ændring af Elegant modellen så jeg kunne få et stel i sølv farve. De accepterede det uden tøven og jeg fik brillerne modificeret og leveret indefor 2 dage. Det er de første briller jeg har fået så mange komplimenter med.
De er i god kvalitet, prisen er retfærdig og servicen er i top.
Jeg kan varmt anbefale dem.

Anbefaling her fra
Top kvalitet, Top kundeservice. De bedste anbefalinger her fra.

Reply from Ky Denmark
Kanon fed solbrille jeg har fået mig…
Kanon fed solbrille jeg har fået mig herfra. Super god feature at man på hjemmesiden kan prøve brillerne af. Levering skete indenfor kort tid, så derfor 5 stjerner 👍🏼

Reply from Ky Denmark
Jeg elsker alt ved ky denmark sindssyg…
Jeg elsker alt ved ky denmark sindssyg god service og virkelig god kvalitet s solbriller man kan ikke bed om mere

Reply from Ky Denmark
Virkelig god service og brillerne er i…
Virkelig god service og brillerne er i virkelig god kvalitet.
Jeg vil helt klart handle hos den igen.

Top top klasse🤩🤩
De er simpelthen for fede de solbriller og jeg er top fan!😎 jeg er solgt☀️☀️
Hurtig levering og service i top så kan det ikke blive bedre🤗
Jeg vil helt klart anbefale jeres produkter til andre 🤩🤩

De fedeste solbriller nogensinde
De fedeste solbriller nogensinde. Jeg modtog pakken idag og tog dem på med det samme til trods for det regnede 😂 Jeg havde glædet mig meget til at modtage dem, og jeg er solgt 🫠 udover udseendet på dem, så beskytter de også øjnene, som en rigtig solbrille skal. Køb! Du vil ikke fortryde..

Reply from Ky Denmark
Stilrene solbriller i god kvalitet!
God service, god kvalitet og stilrene solbriller til en fin pris

Har lige købt et par Diamond Gold

Fantastisk god service
Fantastisk god service, hurtig levering og ombytning. Brillerne er overraskende af virkelig god kvalitet.

Reply from Ky Denmark
Jeg har fornyligt modtaget to par…
Jeg har fornyligt modtaget to par solbriller: Diamond Gold - Ocean blue og Diamond Silver - Smoke, som jeg er virkelig tilfredse med. De fremstår af god kvalitet og lever op til alle mine forventninger.
Solbrilleæsken er lavet i et lækkert blødt materiale. Derudover følger ekstra tilbehør med såsom glasrens, der er virkelig brugbart.
Hurtig levering, super god service🤩

Køb køb køb
Den bedste service man kan finde, uden tvivl!
Bedste kvalitet!

Kvaliteten på brillerne
Jeg fik købt grå/guld solbrillerne. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten på brillerne. De er helt luksuriøse med 2 casing til brillerne og andet tilbehør medfølgte. De er perfekt til en god gave.
Jeg vender klart tilbage!

Hurtig levering, God service
Yderst tilfreds med mine nye solbriller diamond cut guld-grå, som jeg kort tid efter bestilling nu har modtaget!
Flot solbrilleboks, etui, glasrens og skruetrækker til justering af brillerne.
Hurtig levering og god service 👍