Løvbjerg Supermarked Reviews 57

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Handler ofte i Løvbjerg, Tarup Center. Oplever desværre ofte at der er udsolgte varer og at priserne ikke passer. Næsten hver gang kan jeg gå hen til kiosken og få penge tilbage, fordi prisen ikke... See more

Rated 1 out of 5 stars

nu er det for meget med jer....i reklamerer med faste lave priser på visse varer men alligevel er varerne steget med 20% på 4 uger....i er bedøvende ligeglade med kunderne....oplever tit i løvbjerg at... See more

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig mere Løvbjerg i Ikast. Vi kommer fra Thisted og kører ofte gennem Ikast, når vi kører syd på. Førhen var Løvbjerg et godt sted for en tissepause og køb af blomster, spiseligt og drikkelse. D... See more

Rated 1 out of 5 stars

Første og Sidste gang der bliver bestilt mad ud af huset ved løvbjerg Ikast Der blev bestilt for 3000 kr mad også kan man ikke engang finde ud af og lev det rigtige kød Telefon gider man heller i... See more

Company details

1. Discount Supermarket

Written by the company

Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!

1.9

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig mere Løvbjerg i Ikast.

Aldrig mere Løvbjerg i Ikast.
Vi kommer fra Thisted og kører ofte gennem Ikast, når vi kører syd på.
Denne gang måtte vi hente vores eget toiletpapir i bilen, og da min mand havde stået i laaaaang kø ved bageren, ville de ikke modtage betaling for blomsterne ved den kasse. Vi gik uden varer, og bruger ALDRIG Løvbjerg Ikast igen

June 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Første og Sidste gang der bliver…

Første og Sidste gang der bliver bestilt mad ud af huset ved løvbjerg Ikast
Telefon gider man heller ikke tage , brugte 45 min på at komme igennem
Man tilbyder så godt nok at lave noget andet kød til afhentning , hvad også kunne have været nåede , hvis man gad og tage telefonen

May 11, 2024

Slagterafdeling i Løvbjerg Esbjerg

Jeg skulle have noget mørt oksekød i tynde skiver. Fandt en kalvefilet, og spurgte om slagteren ville skære den ud for mig. Det var han ikke meget for, men gjorde det da. Jeg prøvede senere selv, og fandt ud af at det var et flot stykke arbejde han havde gjort, og jeg forstod godt hvorfor vi skulle snakke om det. Fin gratis service.

February 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Løvbjerg Trøjborg. Snyder på bonen.

Løvbjerg Trøjborg.
De snyder på tilbudsvarernes priser, og det har de iøvrigt gjort i mange år (observeret over 10+ år).

Grunden til at jeg siger snyder og ikke "laver fejl" er at det er så ofte og systematisk at det simpelthen ikke kan være fejl.

De lyder måske som en overdrivelse men jeg har fået vanen simpelthen at kigge med når de bipper ind og sige med det samme en ting går ind til forkert pris, og det sker (jeg overdriver ikke) på (vurdering) 1 af 4 tilbudsvarer.

Jeg tror ikke at det kan være kasse-medarbejderne der snyder, fordi de ved som regel ikke hvad tilbudsprisen er og derfor altid spørger mig om prisen; så det må jo være fordi den ikke står korrekt i kassesystemet - Så jeg gætter på at det er systematisk snyd.

Nå, men derudover er Løbjerg blevet et af de dyreste supermarkeder og ikke pga kvaliteten. Grunden til at jeg stadig kommer der er at jeg bor lige ved siden af, så... dovenskab.

February 20, 2024

Ikke discount

Dette er en kommentar på illusionen om at Løvbjerg skulle være et discount supermarked. (Ikke at jeg tror, de findes mere overhovedet), men priserne ligger alligevel noget højere end i Kvickly, som ikke kalder sig discount, så bare til info, hvis nogle troede, der ville være penge at spare.

February 20, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Klar afvist.

Løvbjerg Fredericia.
Sikker en kundeservice, for et par år siden, gik alle alarmer igang ved kasserne, men kun min kone blev undersøgt, de Ander ved de andre kasser blev ikke undersøgt. Det klaget vi over.
De havde tilbud på kyllinger, vi kørte der ud, og ved kassen sad hende der undersøgte min kone, da hun så det var os, kaldte hun efter en til kasse 2. Det gjorde hun også sidst vi var der, da hun så det var os, var kassen lige pluslige lukket.
Hun burde ikke være ansat, hun er jo nærmest racist.

February 2, 2024

Uovertruffen nytårsmenu

Uovertruffen nytårsmenu fra Løvbjerg Ikast, retterne var fantastiske - meget nem at tilberede og anrette, så vi håber på gentagelse næste år

Løvbjerg Ikast er generelt super med altid tjenestevillige medarbejdere, et super vare udvalg og en rigtig god atmosfære

December 31, 2023

Nytårs menu

Fantastiks nytårs aften mad fra løvbjerg Odense , nemt og hurtigt at anrette og alt var perfekt

December 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

1 måned for gammel juice købt i…

1 måned for gammel juice købt i løvbjerg endt i mega dårlig mave

Jeg har i dag været i løvbjerg i Tarm for at hente en Sunjoy, men da jeg havde drukket omkring 2/3 af den litter jeg havde købt lagde jeg mærke til at smagen var lidt underlig

Da jeg kiggede bag på så jeg der stod 26-08-2023, og det er bare slet ikke acceptabelt

September 19, 2023

Afhentning af pakke i Løvbjerg Struer

Stod i 10 min.og ventede på at blive betjent , skulle hente 1 pakke. 5 unge mennesker i Løvbjerg tshirt gik bare forbi, 2 af dem 2 gange mens de fik en hygge sludre. Til sidst spurgte jeg en , hun kom tilbage og sagde at ham der var på lageret lige var ved at ordne flaskeautomaten, så jeg måtte lige vente. Derefter kom der igen 2 unge mennesker som godt kunne se jeg var en smule træt af og vente, så efter ca. Et kvarter og med flere i kø fok jeg min pakke. Tænker jeg får dem sendt til en anden pakkeshop fremadrettet.

September 10, 2023

Løvbjerg Aabenraa

Stor men kedelig butik.
Har ALTID svært ved at finde personale i butikken. Så det er svært at få hjælp, hvis man får brug for det.
Priserne er i den høje ende.
Varer på tilbud, bliver hurtigt udsolgt, eller også er varene slet ikke kommet hjem. Det har jeg oplevet mange gange.
Meget sjældent jeg kommer der efterhånden. Den sidste dagligvare butik jeg vælger at gå ind i. Vi har så mange andre gode butikker i Aabenraa.

August 2, 2023

Dårlig Ja tak tilbud

Jeg skulle afhente et ja tak tilbud i dag, da jeg når frem til Løvbjerg Horsens får jeg en besked om, at de har haft for mange ja tak og ikke har flere. Det er dårlig stil, de må de vide hvor mange de har inden de siger ja. Virkelig dårlig stil😡😡😡

June 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Løvbjerg Struer beste kunde behandling…

Løvbjerg Struer beste kunde behandling jeg nogensinde har fået vi hade takket ja til et ja tak tilbud med noget vand med smage kan ikke huske mærket men vi kommer og de er stoppet ja tak tilbudet da de hade lavet en fejle det stoppet en torsdag med stod fredag men datoen for en torsdag. Men servicemedarbejder mente ikke det var godt nok så vi stadig få dem var desværre udsolgt så måtte vi tag 1.5 litter flaster eller et andet mærke samme pris og hun beklagede sig mange gange og sagde undskyld. Man kunne mærke man hade med en der Brande for sit job

June 23, 2022

Løvebjerg

Jeg har idag sagt ja til nogen led lys til udendørs da jeg kom hjem så ville jeg bestille to mere men løvebjerg bliver ved med Att jeg står inde for fem jeg har skåret det ud i pap alligevel skriver de jeg står inde for fem led lys jeg gier sku ikke mere til de ja tak tilbud

June 3, 2023

Take a closer look