See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Onlangs heb ik via de webshop van Ratio een laadkabel aangeschaft, waarvan de bestelling door Lader Thuis is verwerkt. Bij de aankoop stond vermeld dat er een tasje/hoesje bij de laadkabel inbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een Wallbox die een half jaar geleden is geplaatst vertoonde wat kieren. Laderthuis gevraagd dit op te lossen, maar was met vakantie. Tijdens mijn vakantie keurig opgelost, ik heb ervoor gezorgd da... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaringen met het team van LaderThuis.nl. Direct prettig gesprek met goed advies en duidelijke afspraken. Flexibiliteit in de planning en daarna een snel en gedegen team dat de installatie... See more

Rated 2 out of 5 stars

2 sterren omdat de initiële aanleg van de Zappi werkelijk perfect was en toen ook 5 sterren heeft gekregen. Echter, na bijna 3 jaar gaf Zappi een storing en moest naar de importeur die de storing... See more

Company replied

Company details

1. Electrical Appliance Wholesaler
  2. Electrical Installation Service

Written by the company

Laderthuis.nl is gespecialiseerd in de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen aan huis. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van verschillende laadpalen, speciaal ontworpen voor gebruik thuis. Bij Laderthuis.nl staan deskundigheid, klanttevredenheid en eenvoud voorop. Met jarenlange ervaring en expertise in laadoplossingen voor thuis, is Laderthuis.nl de uitgelezen partner voor een snelle en efficiënte laadpaal-installatie. Laad thuis, kom verder!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Ontbrekend hoesje bij bestelling laadkabel

Bij de aankoop stond vermeld dat er een tasje/hoesje bij de laadkabel inbegrepen zou zijn. Aangezien deze niet bij levering zat, heb ik telefonisch contact opgenomen met uw klantenservice. De medewerker bevestigde dat het hoesje inderdaad bij de bestelling hoort, maar gaf aan dat het op dat moment niet op voorraad was. Mij is toen toegezegd dat ik het hoesje alsnog zou ontvangen zodra deze weer beschikbaar zou zijn.

Inmiddels zijn we echter ruim twee maanden verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Hiermee is de gemaakte belofte helaas niet nagekomen.

Daarnaast begrijp ik niet waarom er wordt gecommuniceerd dat een hoesje inbegrepen is, terwijl dit vervolgens niet geleverd wordt en als reden wordt gegeven dat er geen voorraad is. Dit ervaar ik als zeer onprofessioneel

January 9, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Snelle installatie Ratio solar

Offerte:
In de 1e offerte werd een dienst als inclusief genoemd maar ook separaat, dit is hersteld. Tevens was er in mijn situatie maar 1 mtr data/elektra kabel nodig, de offerte is inclusief 10 mtr kabel. Ik heb aangegeven dit onredelijk te vinden en daar was men het mee eens daarom is de 50 euro lente korting verhoogd met 50 euro.

Installatie:
De 2 installateurs waren mooi op tijd aanwezig en vriendelijk. Foto's die ik vooraf had gestuurd werden opnieuw gemaakt. Bij het boren van het gat van de meterkast door de spouwmuur sprong er een groot stuk baksteen rond het gat uit de gevel, minstens 3/4. Iets minder kracht bij de laatste paar cm had dit voorkomen. De monteur plaatste omdat hij dat mooier vond - zonder overleg - een extra kastje voor de Load Balacing module. Dit stond niet op dee offerte. In de offerte staat een post van 90 euro ivm "in- en afstellen van de load-balancing + solar", voor dit bedrag wordt werkelijk niets in- of afgesteld, dit zijn - iig in mijn geval - gewoon extra installatie kosten. Alles wordt geplaatst en aangesloten, er wordt gekeken of er spanning op de lader staat, vervolgens wordt de app ingesteld (max 5 minuten) opgeruimd en klaar - wegwezen. De hele installatie moet vooral snel, 1.5 uur bij mij. Bij mij zou het een gemiddelde installatie zijn (510 + 90 euro excl) - laadpunt direct achter de meterkast. Ik vraag me echt af wat dan een eenvoudige installatie inhoudt.
De 3 (standaard) meegeleverde CT-klemmen waren bij mij niet nodig, eea kon met een utp verbinding met de Slimmemeter geregeld worden, de klemmen werden achtergelaten - deze maken wel deel uit van kosten rond 45 euro.

De rekening: er stond 50 euro extra op de rekening wegens het spontaan geplaatste - onnodige - kastje - de consumenten prijs is overigens nog geen 10 euro. Dit is na protest weer van de rekening afgehaald. Nu afwachten of eea naar behoren werkt, want levering auto laat het nog even afweten.

July 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dikke pluim voor Alwin en Hinko.

Alwin en Hinko verdienen een dikke pluim voor hun uitstekende service bij het installeren van onze laadpaal! De klus was niet zonder uitdagingen, met een 25 meter lange mantelbuis die eerst moest worden leeggezogen omdat er water in zat en vervolgens met kracht de kabel erdoor getrokken moest worden. Maar dankzij hun ongelooflijke doorzettingsvermogen en vakmanschap werd de klus geklaard met vakkundigheid en precisie.

Niet alleen waren ze zeer bedreven in hun werk, maar ze waren ook nog eens uiterst vriendelijk en communicatief. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en te zorgen dat we volledig op de hoogte waren van het proces. Bovendien werkten ze zeer netjes en lieten geen rommel achter.

Al met al waren Alwin en Hinko een waar genot om mee te werken. We zijn meer dan tevreden met hun service en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die een laadpaalinstallatie nodig heeft. Bedankt, heren, voor jullie voortreffelijke werk!

February 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Communicatie schiet tekort

Communicatie schiet tekort, verkeerde offerte gekregen waar aanpassen van de meterkast niet in was opgenomen.

Na overleg zou er een aangepaste offerte komen echter heb ik nooit meer iets van deze club vernomen.

February 12, 2024

Wát een geweldig bedrijf

Wát een geweldig bedrijf! Het is lang geleden dat ik zó klantvriendelijk, persoonlijk, professioneel en oplossingsgericht ben geholpen. Ik ben gewoon stom verbaasd dat dit soort service toch echt nog steeds bestaat....! Mijn buurman raadde LaderThuis.nl aan en legde het eerste contact. Maandag werd ik door Corné gebeld, dinsdag stonden er 2 zeer vriendelijke monteurs op de stoep om de situatie in kaart te brengen, donderdag kwamen er zelfs 4 (opnieuw zeer vriendelijke) monteurs om de bestelde laadpaal in 2 uurtjes te installeren. De origineel gewenste laadpaal kon niet aangesloten worden (dit was van tevoren telefonisch besproken), maar het alternatief werd meteen geplaatst. Wát een heldere en duidelijke communicatie met vrolijke en vakkundige medewerkers. CHAPEAU!!

February 26, 2023

Snel en vriendelijk

Snelle en goede service. Monteurs zeer efficiënt en bovenal vriendelijk, denken mee om het beste resultaat te krijgen. Zo is hier gekozen voor een andere aanleg dan eerst ingeschat (door ons zelf), tegen een zeer redelijke meerprijs. Helaas kan ik het product zelf nog niet beoordelen, omdat de auto nog niet is geleverd, maar tot dusver kan ik Laderthuis zeker aanbevelen.

October 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Het hele traject van keuze tot aan plaatsing.

Het hele traject van keuze, offerte, bestelling en het plaatsen van de laadpaal uitstekend verlopen.
Een goed advies m.b.t. de juiste keuze I.c.m. zonnepanelen tot aan het deskundig en netjes plaatsen van de laadpaal en aanpassen van de groepen.
Kortom een tevreden klant, top bedrijf waar je met een gerust hart je laadpaal kan kopen en laten plaatsen.

September 19, 2022

Reply from LaderThuis.nl

Bedankt voor de mooie review!

Blij om te horen dat je het zo hebt ervaren en nog veel comfortabele elektrische kilometers toegewenst!

Rated 4 out of 5 stars

Reply from LaderThuis.nl

Bedankt voor de mooie recensie Robbert!

Veel veilige elektrische kilometers toegewenst

Het team van LaderThuis

Rated 4 out of 5 stars

2 afwegingen: let op!

Twee overwegingen:
Laderthuis prima installatie vorig jaar. Er moest ondergronds nog (onverwacht) iets verder worden geboord; het meerwerk ik niet gerekend en er is doorgepakt toen de laadpaal niet wilde schakelen naar de backoffice. Netjes afgewerkt; prima installateurs.

Dan het volgende. Laderthuis werkt met Awesems back office. Dat laatste is problematisch. Het abonnement zit besloten in de aanschaf / installatie van de laadpaal; laden gaat prima, maar ondanks sim-kaart wissels zijn mijn laadsessies (zakelijk) nooit inzichtelijk geworden in de backoffice (en dat is de enige reden dat je die backoffice hebt ;-).
Zelf de sim-kaart na anderhalf jaar corresponderen maar gewisseld naar een andere back office leverancier, in een uurtje online en backoffice laat de sessies zien.
Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze ervaring uniek is, een vergelijkbare review zag ik al voorbij komen.

Kortom: laderthuis prima bedrijf, let wel op met welke backoffice leverancier zij op dit moment werken.

July 11, 2022

Goedemiddag Maarten,

Na vanmorgen nog even contact te hebben gehad, nogmaals vervelend om te horen dat het met de backoffice niet goed verlopen is. Momenteel werken wij sinds begin dit jaar ook met een andere backoffice samen waardoor de processen momenteel beter verlopen. Wij zijn vooral blij dat het eigen initiatief voor jou nu wel werkt en hopen dat je weer met veel plezier zal laden.

Team LaderThuis

REparatie Wallbox onder garantie

Tijdens mijn vakantie keurig opgelost, ik heb ervoor gezorgd dat de box spanningsloos was, zodat ze veilig konden werken.

Inmiddels is uitlevering van mijn hybride auto aanstaande, na 3x uitstel en kan ik de box binnenkort gaan gebruiken!

July 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben uitermate tevreden over de…

Ik ben uitermate tevreden over de laadpaal en de service van het plaatsen.
In eerste instantie werkte de lader niet, daarna zijn er verschillende mensen langsgekomen en is snel besloten een andere lader te plaatsen.
Over het gebruik van de lader ben ik ook positief, het doet wat het moet doen voor twee elektrische auto's.

July 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede en deskundige hulp bij het…

Zeer goede en deskundige hulp bij het instellen wallbox!

June 30, 2022

Reply from LaderThuis.nl

Bedankt voor uw geduld en de vriendelijke review. Nog veel plezier met uw laadpaal!

Lorenzo | team LaderThuis.nl

Correct

Correct: volgens afspraak. Nog belangrijk: hij doet wat hij moet doen: opladen.

June 24, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look