Lær i Trin Reviews 50

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk tilbud for børn der ikke kan rumme at komme i skole eller kan rummes af en skole. På denne måde behøver vores barn ikke gå glip af læring og komme bagud på den front også, men få løfte... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for at give vores datter undervisningsglæde tilbage. Hun vågner nu glad om morgenen og glæder sig til sin undervisning. Hun er begyndt at tage fra rent fagligt, men bare det at hendes humø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog kontakt til Dorthe fra Lær i Trin, da jeg gerne ville prøve online undervisning til min søn, der ikke trivedes i skolen. Dorthe var super dygtig til at gennemskue hvilken lærer, der vil... See more

Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ En livsforandrende indsats for vores datter Lær i Trin har gjort en helt afgørende forskel for vores datter, som har en autismediagnose. Efter flere år med massivt skolevægring... See more

Company details

1. Primary School
  2. Cram School
  3. Study at Home School
  4. Tutoring Service

Written by the company

Lær i Trin tilbyder undervisningsmaterialer og onlineundervisning til børn og unge i skolealderen i bl.a. dansk, matematik, tysk og engelsk.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastisk godt materiale🤩🤩🤩

Fantastisk godt materiale🤩🤩🤩 Meget relevant om aktuelle emner som lige rammer ind i børnenes interesser.
Super god dialog med Dorthe som er utrolig fantastisk og lydhør over for feedback🤩🤩

May 2, 2024

Reply from Lær i Trin

Tusind tak for din feedback. Vi er utrolig glade for at høre, at materialet har ramt den børnegruppe du arbejder med.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan kun råde til at finde et andet…

Jeg kan kun råde til at finde et andet firma. Vi har ikke oplevet nogen lydhørhed omkring de problematikker, som vi har bragt op vedr undervisningsforløb.

July 7, 2023

Hej Susanne.
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. Vi er først nu blevet aktive på Trustpilot, så derfor det sene svar her, men vi har jo heldigvis haft en direkte dialog allerede tilbage i juli sidste år.
Vi er ærgelige over, at du har haft en dårlig oplevelse med ét af de produkter, du købte hos os. Vores tilbud om at bytte det produkt til et andet efter eget valg står stadig ved magt, så skulle du ændre mening og ønske et andet produkt i stedet, er du velkommen til at svare på vores mail.

Rated 1 out of 5 stars

Kan virkelig ikke anbefale materialet…

Kan virkelig ikke anbefale materialet ... penge ud af vinduet.

July 17, 2023

Hej SKR.
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot. Vi er først nu blevet aktive på Trustpilot, så derfor det sene svar her.
Vi er ærgelige over, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Desværre kan vi ikke identificere dit køb hos os uden mailadressen brugt ved købet samt ordrenummer. Hvis du sender os de oplysninger på info@laeritrin.dk kan vi indgå en konstruktiv dialog med dig, så vi kan ændre din oplevelse til en positv en.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look