Læsøshoppen Reviews 50

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet et par gange hos Læsøshoppen og er hver gang blevet positiv overrasket over kvaliteten i det, jeg har købt. Senest et fedt, fedt, fedt halstørklæde, som jeg ikke har set andre steder. Nå... See more

Rated 4 out of 5 stars

Læsøshoppen har et utal af spændende varer - tøj, brugsting, krukker - og meget, meget mere. Og så er der Yvonne og Ole, som utrætteligt driver forretningen til stor glæde for både lokale Læsøboer, fr... See more

Written by the company

Personlig mode og livsstilsbutik forankret på smukke Læsø. Ordrer bestilt på webshoppen sendes til hele landet. Vi ønsker at gøre vores kunder glade ved at have et spændende udvalg af varer, yde høj service og have tid til en snak. Vi holder af naturen på Læsø, ligger vægt på bæredygtighed og er opmærksomme på at alle er forskellige og har forskellige behov.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet et par gange hos…

Nåe ja, og så var der selvfølgelig også hurtig levering og pæn indpakning. Jeg vender nok snart tilbage igen.

January 14, 2026

Mest fantastiske kundeservice

Mest fantastiske kundeservice. Købte en trøje i netshoppen lige før jul, så den ikke kunne nå frem med posten inden den 24. Blev ringet op dagen efter af ejeren, der tilbød at møde mig på Frederiksberg den 24. med trøjen gaveindpakket!

December 22, 2025

Reply from Læsøshoppen

Tusind tak, Rasmus. Det var skønt vi kunne levere en pakke i København til dig og inden juleaften. Godt nytår.
Mvh Yvonne - Læsøshoppen.

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig fysisk butik og god jordnær service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tit besøgt den fysiske butik på Læsø som er mega hyggelig, hjemmesiden er også pæn og samtidig nem at finde rundt på. Lækre og gode varer inden for både tøj og bolig - og et personale og en service, der er af allerhøjeste kvalitet. Kan kun anbefale Læsøshoppen. 🫶🏼

December 1, 2025

Kære Caroline.
Tak for din fine anmeldelse. Det er bare så dejligt at få den. Betyder så meget at vi får lidt feedback. Og skønt du har både været i den fysiske butik og på vores webshop. Tusind tak. Så vil vi ønske dig en god december.
Mvh. Yvonne :-)

Rated 5 out of 5 stars

God og venlig service,fine ting

Jeg søgte en hel specifik farve på en By basics bluse, som ikke har været til at opdrive. De venlige mennesker i Læsøshoppen, tilbød at bestille den, selvom det betød at den først skulle produceres hos producenten. Det er god service ud over det almindelige. En varm anbefaling herfra.

October 7, 2024

Reply from Læsøshoppen

Kære Annemette. Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter en ære i at hjælpe med at finde, hvad kunderne har brug for. Tak fordi vi kunne få lov til at hjælpe dig. Mvh. Yvonne fra Læsøshoppen.

Rated 5 out of 5 stars

Smukke varer, lækre varer, og en stor venlighed

Læsøshoppen har skønne varer - og så har de en venlighed over for en, som giver varme og godt humør.
En af mine yndlingsvarer er Læsøsalt, det smager så godt. Deres husting, cremer, sæber og hårpynt, som jeg også har fået denne gang, er så fine. Hvid jasmin-cremen er allerede prøvet, den er dejlig.
Og så sender Læsøshoppen uden beregning rare ekstrating som fx denne gang lilla silkepapir til gaveindpakning, og to lækre bolcher-karameller, som snart skal prøves)) Det gør det særlig sjovt at åbne pakken - man ser de små overraskelser og tænker "Øj! Har jeg også fået dét!".
Og en håndskreven hilsen med fakturaen. Det er virkelig god stil.

September 23, 2024

Reply from Læsøshoppen

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade. Dejligt vi kan overraske og levere varer, som du synes om. Tak fordi du tog dig tid til det. Mvh. Yvonne Læsøshoppen.

Dejlig personlig service

Dejlig personlig service, selvom man handler online.

September 6, 2024

Reply from Læsøshoppen

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for og vil bruge i vores arbejde på at blive bedre. Mvh Yvonne Læsøshoppen

Rated 5 out of 5 stars

Defektvare blev byttet med et “smil”

Jeg handlede i Læsø Shoppen, da jeg var på ferie på øen.
Købte nogle lækre Woden gummistøvler. Desværre skred syningen og der løb vand ind. Yvonne sørgede for at jeg fik nogle andre. De holdt vandet ude i nøjagtigt 1 år, så skred svejsningen ml sål og overlæderet - vand ind igen. Igen sørgede Yvonne for at jeg fik nogle nye. Super god og professionel service.
Jeg bor dog alt for langt væk til at handle der igen, men mine varmeste anbefalinger skal de have 😘

January 12, 2023

Kæmpe service.

Først havde jeg købt et par bukser, men fortrød at jeg ikke købte tilsvarende bluse.
Butikken sørgede for gaveindpakning med begge ordrer i samme pakke.
Oven i købet fragt retur!

December 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Spændende butik,med kæmpe udvalg af…

Spændende butik,med kæmpe udvalg af lækkert luksus tøj, til fine priser og masser af lækre ting til din bolig eller til gaven til dine kære. Her får man super god vejledning og ærlig og reel hjælp til indkøb. Sidst jeg var inde, skulle jeg egentlig bare kigge imens min bil var på værksted. Men jeg kom derfra med de lækreste gummistøvler og den smukkeste og varmeste vinterfrakke. Jeg tror det er de bedste ting som jeg længe har købt til mig selv:-)

October 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Forrygende stemning og dejlig…

Forrygende stemning og dejlig sammensætning af kvalitetsvarer - tøj, fodtøj, smykker og bolig mm Køreturen værd, og ellers stor anbefaling af LIVE shopping med uformel facon som bringer smilet frem!! - Mit seneste køb;
Har modtaget de lækreste støvler til fantastisk pris 😇, og travet en lang tur❤️Tak for forrygende service og vejledning 💫💫God weekend

October 27, 2022

Skøn butik☺️

Ole og Yvonne er de skønneste mennesker - har de lækreste ting både i webshoppen og i deres skønne butik på Læsø. Altid super betjening og service - jeg elsker de personlige hilsner fra Yvonne i pakken som altid kommer hurtigt🥰

November 15, 2022

Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼

Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼

Har shoppet i butikken på Læsø, men også på hjemmeside samt via deres LIVE på Facebook.

Jeg bliver altid fristet af deres lækre varer - både mode og interiør.
Ole & Yvonne er søde og kompetente til at hjælpe med at guide i størrelse, pasform og materiale - og humøret er altid højt.

Det er en fornøjelse at handle i Læsøshoppen og den kan bestemt VARMT anbefales.

November 26, 2022

Super shop

Super shop, både fysisk og online. Gode tilbud, hurtige, og hvis man er i tvivl, er de altid hjælpsomme.

November 20, 2022

Kære Charlotte,
Af hjertet Tak, det var dog en skøn anmeldelse.

Kærligst Sandie // Læsøsshoppen

Take a closer look