See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Keurig nette winkel! Alle producten zijn netjes en op tijd geleverd en bleken initieel onbeschadigd te zijn. Helaas ben ik het laminaat door omstandigheden pas na een kleine 8 maanden gaan legg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over laminaatnet. Op woensdagavond de bestelling geplaatst en betaald. Op donderdagmiddag een telefoontje met verwachte levertijd (de volgende dag). Op vrijdag netjes een half uur voo... See more

Rated 3 out of 5 stars

2 ipv 3 rollen folie, volgens chauffeur zitten er meer meters op... Opmerking over open gescheurde pakken: Ga eerst maar leggen, als er transportschade is bel je gewoon later wat er nog nodig is, m... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer goed

Hoe werkte het bij mij?
Eerst via de website de verschillende types laminaat bekeken toen de gratis samples aangevraagd en heb deze via de post vrijwel direkt kostenloos toegestuurd gekregen.
Hierdoor heb je pas echt een idee over de kwaliteit en de kleur.
Na de keuze heb ik besteld en de volgende dag kwamen ze het tot aan de deur brengen, na de controle even bij de chauffeur pinnen en de deal was gedaan.
Zelfs de nalevering (omdat ik te weinig besteld had) is op dezelfde manier gegaan. Het mooiste wat ik nog wel kwijt wil is dat hetzelfde laminaat bij roobol stukken duurder is. Dit maakte voor mij alles nog beter. Dus mijn beoordeling is zeer goed, zoek je laminaat ga dan naar deze firma.

January 12, 2012

Uitstekende levering

Laminaat besteld. Een klein foutje in het laminaat, maar verder prima. Snelle levering, topkwaliteit materiaal.

January 9, 2012

Infinite walnut?

Tot nu toe een goede levering. Ik had binnen 2 dagen de stalen in huis. Mooie grote stalen, dus je kunt goed de kleurverhouding zien.

We vinden de kleur: Infinite Walnut Tarkett 5279 wel erg mooi en is ook precies de kleur die we zoeken. Wie heeft hier een foto van als die gelegd is? En zit hier de juiste kleur plint bij (heb namelijk anders gehoord in een ouder bericht).

Wel jammer dat je de plinten + ondervloer nog appart erbij moet kopen. We zijn dus nog even aan het twijfelen of we deze doen of toch op een andere site bestellen..

December 28, 2011

Prima aankoop gedaan!

Mooi laminaat uitgezocht aan de hand van 3 eerder bestelde stalen. Telefonisch een leverdatum en tijdstip afgesproken en op die datum, maar op een later tijdstip netjes afgeleverd. Het laminaat zat keurig verpakt, dus had het een poos buiten blijven staan, was er niets aan de hand geweest.
We hebben nu al een deel van het laminaat gelegd en het ziet er keurig uit, zonder schade.
Kortom, mooi laminaat, prima prijs, prima service!

December 26, 2011
Rated 1 out of 5 stars

f born

aflevering kan netter .Slechte servis te veelplinte kan niet terug nu zit ik met 12op zetplinte in mijn maag en ik ziet al zo klijn.dus wat en servis niet dus en dikke2

November 9, 2011

beoordeling

Alles goed
alleen jammer dat julie niet leveren op de waddeneilanden
das een beetje achterhaalt

November 1, 2011

Op tijd leveren

Ik waardeer de gehele levering als zeer uitstekend (moet materiaal nog uitpakken) maar het feit dat ik gebeld werd vantevoren met een tijdstip wanneer de levering gaat plaats vinden (ipv in de ochtend of in de middag) stel ik enorm op prijs. Houdt dat vol.

October 27, 2011
Rated 3 out of 5 stars

de aflevering kan op een nettere manier.

De laminaat werd op een pallet geleverd wat dus niet door een deur past. Mijn vriend was naar huis gereden waarna de chauffeur de pallet neerzetten de bon gaf en weg reed. Hij kwam niet klantvriendelijk over.

September 22, 2011
Laminaatnet logo

Reply from Laminaatnet

onze excuses voor dit ongemak, dit hoort niet en we zullen de desbetreffende chauffeur hier op aanspreken.

Geeft geen vertrouwen

2 ipv 3 rollen folie, volgens chauffeur zitten er meer meters op...
Opmerking over open gescheurde pakken: Ga eerst maar leggen, als er transportschade is bel je gewoon later wat er nog nodig is, meestal heb je toch over.......
Beetje nonchalant dus als je 900 Euro uitgegeven hebt als klant

September 3, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Prima webwinkel die een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert

Bij toeval kwam ik terecht bij deze webwinkel. Omdat het toch altijd lastig is om van een plaatje van internet te bepalen welke vloer het mooist is, kon ik gelukkig drie gratis kleurstalen aanvragen. De eerste keer werden deze stalen binnen een week geleverd, maar helaas zaten daar slechts twee van de drie aangevraagde stalen bij. Nog dezelfde dag heb ik de ontbrekende staal nogmaals aangevraagd en deze werd meteen de volgende dag al geleverd.

Op basis van deze stalen maakte ik een keuze en op de dag van bestelling werd ik al gebeld of het laminaat de volgende dag kon worden gebracht. Helaas kwam dit voor mij niet uit en zou het dus een week later gebracht worden, maar alles werd dus prima geleverd binnen de gestelde termijn van 5-7 dagen.

De aflevering is verder grotendeels naar wens verlopen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de tijd waarop de chauffeur zou komen (en hij was op tijd!), kon op mijn gemak de pakken laminaat controleren i.v.m. eventuele (transport)schade en mocht aan de deur betalen. Helaas ontbraken er vier pakken en moesten deze nog worden nageleverd. Wel was het mogelijk om op dat moment alleen te betalen voor de pakken die geleverd waren en kon ik het resterende bedrag later voldoen zodra de overige pakken geleverd zouden zijn. Dez ontbrekende pakken werden gelukkig de volgende dag al gebracht door UPS, erg snelle service dus!

Een minpunt, daarentegen, zijn de geleverde plinten die ik had besteld bij het laminaat. Tijdens het bestellen stond er dat de plinten zouden worden geleverd in dezelfde kleur als het laminaat. Dit was echter niet geval. Ze werden in een te lichte kleur geleverd, omdat dit de plinten waren die het dichtstbij de kleur van de vloer in de buurt kwamen en dit de enige plinten zijn die ze hebben in die kleur. Omdat ik het kleurverschil toch te groot vind, heb ik gebeld met Laminaatnet. Uiteindelijk mocht ik de plinten houden, maar hoefde ik ze niet te betalen. Wederom uitstekende service dus, alhoewel ik nu nog wel op zoek moest naar een andere oplossing voor de plinten!

Kortom, ondanks dat er hier en daar wat kleine foutjes waren gemaakt, is Laminaatnet een goede, betrouwbare webwinkel waar je tegen een betaalbare prijs mooi laminaat van een goede kwaliteit kan bestellen.

August 25, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Mooi product, goede prijs! Aflevering was niet heel punctueel, maar ik ben toch goed tevreden.

Laminaatnet heeft zeer mooi laminaat! Met name in kleurstellingen die in bouwmarkten moeilijker te vinden zijn. Alles wordt netjes bezorgd; het duurt wel even, maar dan heb je ook wat. Staaltjes lieten op zich wachten, maar ik had geen haast. Uiteindelijk toch netjes in de bus. Afzelia werd het! Na een poos de bestelling geplaatst en na een week ineens een belletje en een sms voor levering de volgende dag. 13:30 uur werd 16:30 uur, maar voor internetprijzen mag je gewoonweg niet klagen! Ik ben dik tevreden!

August 18, 2011

Perfecte internetwinkel

Toevallig kwam ik deze winkel op internet tegen, assortiment bekeken en vergeleken met winkels en bouwmarkten bij mij in de buurt. Vooraf heb ik 3 stalen besteld, deze werden GRATIS thuisgestuurd in een doosje. PRIMA GEREGELD DUS!
Ik heb op vrijdagavond het laminaat via internet besteld. Maandagmiddag kreeg ik een belletje en op dinsdagmiddag precies volgens afspraak stond de chauffeur voor de deur.
Alles was goed verpakt op een pallet, 1 pakket heeft lichte transportschade aan de zijkant, ( altijd iets meer bestellen dan je nodig hebt zeg ik maar ) maar dat is te doen.

Over de kwaliteit van het laminaat kan ik nog weinig zeggen omdat ik deze nog moet plaatsen, ziet er in ieder geval netjes uit.

Kortom: Perfecte en zeer snelle levering van laminaatnet.nl.

August 8, 2011

Snelle levering, goede aftersale

De levering van 18 pakken laminaat was snel. Na 3 dagen vanaf de geplaatste bestelling stond de chauffeur al voor de deur.
Tijdens het leggen van het laminaat waren er wel aardig wat planken beschadigd, in totaal ging het om bijna 2 pakken. Gebeld met laminaatnet en die stelde meteen 2 dingen voor. Of ze zouden direct 2 nieuwe pakken toesturen (op hun kosten uiteraard) of dat we gewoon door zouden gaan met leggen en als we uitkwamen restitutie van 2 pakken op de rekening.
We kwamen uit met het aantal pakken. Mailtje gestuurd naar laminaatnet en de volgende dag stond het geld al op de rekening.
In mijn ogen een prima oplossing voor een veelvoorkomend probleem, netjes!

August 1, 2011

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look