Jeg købte en plisseret lampeskærm, men stativet passede ikke til vores stander. Efter en sendt mail herfra blev jeg straks ringet op af Lampetorvet, som guidede mig i at genbruge et eksisterende stati... See more
See what reviewers are saying
Super god service inden køb med råd og vejledning. Mega hurtig svartid. Lampeskærmen var desværre skadet da den blev åbnet juleaften. Jeg kontakter kundeservice på chat lørdag aften, der svares med de... See more
Sikke en service. Fik først valgt en for lille skærm. Peter prøvede derefter flere andre skærme på en tilsvarende lampe og sendte fotos, så jeg kunne vælge rigtigt 2. Gang. Fik super vejledning og den... See more
Fornem service og hurtig levering
Fornem service og hurtig levering, kan varmt anbefales!
Super god service
Super god service! Andet er der ikke at sige.
Jeg modtog varen super hurtigt og alt i alt er jeg super tilfreds med hele processen og varen.
Jeg vil klart anbefale dem og jeg handler der helt sikkert igen.
5 stjerner til Lampetorvet
Jeg kan varmt anbefale at handler hos Lampetorvet
Ualmindelig god service ,rådgivning og hurtig levering. Jeg have desværre bestilt de forkerte skærme - men de blev også ombyttet uden problemer👍
Jeg har fået den allerbedste service af…
Jeg har fået den allerbedste service af Per.
Kan kun giver mine varmeste anbefalinger til Lampetorvet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg hander der.
Sjældent møder man så høflig og venlig betjening.
Og sikke en faglig viden!
Super god service😊
Let og nem overskuelig hjemmeside😊og hurtig levering. Bestilte om aftenen, blev ringet op næste morgen ang lev., med GLS til nærmeste GLSshop om det var ok, så min lampeskærm ikke skulle stå ude👍hvis ikke jeg var hjemme. En super god service, hvor jeg både hørte lidt om firmaets historie og hvordan lige min lampeskærm er blevet produceret/behandlet😉Har nu modtaget min skærm, som var pakket ind som var det en skærm til mange 1000kr👍 Og den er pengene værd. Kan kun anbefales.
Den bedste forretning på nettet? :-)
Tusinde tak skal lyde herfra, skærmen passer helt perfekt. Tak for jeres opsøgende arbejde og omhu, det var en rigtig god oplevelse.
Skærmen er en flot kvalitet, og ekstra skærmen har også fundet en plads i hjemmet. Forsendelsen var omhyggelig udført og helt i top.
Tak og god sommer :-)
Findes superservice i Danmark? JA!
Her er webbutikken hvor skærmene findes og servicen er i top. Jeg havde bestilt 3 lampeskærme som jeg var rimelig sikker på ville passe til min standerlampe. Stor var min forbavselse da jeg blev ringet op fra Lampetorvet. Det var Per. Han ville lige høre om jeg var sikker på dimensionerne og måden fatningen var monteret. Det var jeg nu sikker på men fantastisk service. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet - hvis nogensinde. Skærmene kom til den lovede tid. Kunne man give mere end 5 stjerner ville jeg gøre det.
On-line bestilling var nem og levering hurtig
Bestilte en lampeskærm på hjemmesiden, som er nem og overskuelig at bruge. Især var jeg glad for vejledningen om at vælge den rigtige lampeskærm - meget informativ. Efter få dage fik jeg leveret lampeskærmen, og den levede fuldt ud op til mine forventninger i forhold til billeder og informationer om skærmen på hjemmesiden. Hele bestillingsforløbet fra bestilling, betaling og bekræftelse gik helt uden problemer, og jeg følte mig godt behandlet.
Fantastisk betjening 😊
Havde bestilt to skærme, bliver ringet op af en medarbejder som forklarer at de desværre er udsolgt i den størrelse, men de har den i en model, som er 5 cm størrer. Da jeg var lidt i tvivl om skærmene ville blive for store, tilbød han at sende 2 sæt skærme i den størrelse, jeg havde bestilt, i nogle andre farver - uden beregning for mig + de skærme som var lidt størrer, jeg modtog alle skærmene dagen efter. Alle skærme var rigtigt flotte så stod pludselig med det luksusproblem, at det var svært at bestemme sig, for alle skærme viste sig at passe til de lamper der var bestilt til.
Jeg har aldrig oplevet så god en behandling, ved at bestille på nettet, tusind tak for det. Vil så absolut anbefale andre at handle her :)
Jeg bestilte en lampeskærm hos lampetorvets
Jeg bestilte en lampeskærm hos Lampetorvet. Den var stor og rimelig i pris og lige den farve mm vi søgte. Desværre havde de slet ikke skærmen længere, men havde ikke fået fjernet den fra hjemmesiden. Fik tilbud om at vælge en anden skærm, da fejlen var deres. Da der ikke var andre skærme til samme gode pris, takkede vi nej. Sælger skrev så, at vi kunne vælge en til samme pris i stedet. Vælger en skærm og nu drejer hele den fine behandling så til, at blive ufattelig grov i stedet. Sælger skriver lange mails tilbage og sviner os til fordi vi vælger en skærm der er 49 kroner dyrere (dette var den billigste på siden i den størrelse vi skulle bruge) Han sender et billede af en skærm han åbenbart gerne vil af med, som slet ikke passer ind i vores hjem og på ingen måde ligner den ønskede fra start. Da vi takker nej, bliver han ekstra grov og skriver bla i beskedfeltet “uden for pædagogisk rækkevidde”. Beskylder os for ikke at forklare ordentligt hvad vi ønsker. Dette blev dog pointeret mange mange gange med farveønske, mål mm. Desuden passer billeder og tekst ikke på de skærme han har sat op. Men som kunde er det ganske groft, at blive overfaldet med 5 lange mails, med meget grim tekst fra sælger. Meget dårlig kundepleje!! Vi har endnu ikke modtaget pengene retur for den skærm vi havde bestilt, som ikke fandtes. Men så må vi jo gå videre med sagen!

Reply from Lampetorvet
Super betjening
Kom tilfældigvis forbi lampetorvet på skanderborgvej i århus. Der var rigtig god betjening, med venlig hilsen og mulighed for at kigge sig om. Vi faldt over et par lamper men de havde ikke de ønskede farvede ledninger, men det var intet problem. Der blev fundet rette ledninger og vist og demonstreret hvordan vi skulle gøre og fik en reserve ledning med. Det var super hyggeligt og dejligt at få grundig vejledning i sit køb.