Langaa & Larsen Reviews 16

4.5

1. Furniture Store
  2. Kitchen Supply Store

Written by the company

Hej og velkommen til Langaa & Larsens Trustpilot-side! Bag Langaa & Larsen står vi, to unge, passionerede håndværkere, forenet af en dyb fascination og kærlighed til træets uendelige muligheder og den tilfredsstillelse, det giver at skabe noget smukt og holdbart med hænderne. Det er denne passion, der driver os hver dag i vores eget snedkerværksted her i Hinnerup. Her er det, vi forvandler nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, primært massivt egetræ og valnød – træsorter valgt for deres enestående styrke og tidløse skønhed – til unikke, håndlavede hylder, borde og møbler. Det er møbler, der ikke bare er bygget, men skabt med intentionen om at holde og bringe glæde i dit hjem i mange år. Vores hjerte banker for det stolte, traditionelle snedkerhåndværk, dets teknikker og dets respekt for materialet. Samtidig har vi et skarpt blik for moderne, funktionelt design, der passer ind i nutidens hjem. Vi tror på, at det netop er i spændingsfeltet mellem det gennemprøvede håndværk og den nutidige æstetik, at de mest interessante og personlige møbler opstår. For os handler det om meget mere end blot at producere; det handler om at skabe smukke, brugbare møbler med sjæl og karakter. Vi mener, at hvert stykke træ bærer på sin egen unikke historie, åretegning og farvespil, og vores mål er at lade træets egen unikke skønhed og karakter komme til udtryk i det færdige møbel. Derfor lægger vi stor omhu og præcision i hver eneste detalje – lige fra den første omhyggelige opmåling og det præcise snit til den sidste, silkebløde finish, der både beskytter og fremhæver træets glød. Vi ønsker at give dig den absolut bedste oplevelse, hele vejen fra din første inspiration her på siden, måske i dialog med os om en specialbestilling tilpasset dine drømme, og til dit nye, håndlavede møbel står klar i dit hjem og bliver en integreret del af dit personlige fristed. Vi forstår, at et nyt møbel er en investering, både følelsesmæssigt og økonomisk, og vi sætter en ære i at leve op til den tillid, du viser os. Derfor betyder din ærlige mening og din anmeldelse her på Trustpilot utroligt meget for os. Den er værdifuld feedback, der ikke kun hjælper os med at lære og konstant forbedre vores produkter og service, men den hjælper også andre potentielle kunder med at få et ærligt indblik i, hvad Langaa & Larsen står for, og hvad de kan forvente. Tusind tak fordi du kigger med – vi værdsætter din interesse og håber at høre fra dig!

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ægte dansk håndværk og fantastisk service

De absolut lækreste produkter, så mega god kvalitet, ægte, solidt og godt dansk håndværk - der er virkelig kælet for detaljerne! Og så er gutterne bag virksomheden de sejeste, unge mænd, som ALTID er klar til at hjælpe med råd og vejledning, hurtig og effektiv kundeservice, og de har hjulpet mig med en knagerække på specialmål, så de kan virkelig det hele! Kæmpe anbefaling herfra: deres produkter skal opleves!

November 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk håndværk og god service

Fantastisk håndværk og god service. Vi vil helt sikkert ringe til Anton næste gang, vi skal have lavet noget herhjemme! Vi kan klart anbefale Langaa og Larsen til jeres næste projekt!

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og kvalitet fra…

Virkelig god service og kvalitet fra dem!
Vi ønskede en magnetisk nøglehylde, men i mindre mål end dem de havde på siden. Skrev derfor og spurgte om de kunne og ville lave en udgave efter specifikke mål og det var der ingen problem i. Det er virkelig en klasse service!

Ligeledes hurtig levering og super flot produkt. Kæmpe anbefaling herfra :)

June 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk nøglehylde og virkelig god service!

Jeg har netop modtaget min nye magnetiske nøglehylde fra Langaa & Larsen, og jeg er virkelig imponeret. Kvaliteten er i top – flot finish, lækkert træ og tydeligt håndværk hele vejen igennem. Magneterne fungerer perfekt og holder nøglerne sikkert på plads. En både praktisk og stilfuld løsning til entréen! Servicen har også været super – god kommunikation hele vejen og levering som lovet. Kan helt klart anbefale både produktet og virksomheden!

April 20, 2025

Take a closer look