Lapperre - Asse Reviews 42

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Hofveld 1, 1730 Asse, Vlaams-Brabant, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dit is een topbedrijf.Steeds bereidwillig . Indien er zich na een online afspraak een probleem voordoet wordt je steeds telefonisch gecontacteerd om verder af te spreken. Eva bedankt om de goede s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Voldoende informatie. Alleen de toegankelijkheid is een ramp voor oudere of personen die slecht te been zijn. Daar zou iets aan gedaan moeten worden.

Rated 4 out of 5 stars

De dienst verlening was heel goed en correct. behulpzaam en vriendelijk. Luisteren naar het probleem en zoeken naar een oplossing Na een maand opnieuw de situatie evalueren . Dus een positieve er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keurig uitgevoerd onderhoud. Goede meting van mijn gehoor. Nuttige tips voor het verdere gebruik van mijn hoorapparaten. Voldoende tijd om problemen te bespreken.

Company details

1. Hearing Aid Repair Service

Written by the company

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

De persoon die op 11 april aanwezig…

De persoon die op 11 april aanwezig was, was niet vriendelijk.

April 11, 2025

Reply from Lapperre - Asse

Beste meneer Du Buisson Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring op 11 april niet was zoals je mocht verwachten. Vriendelijkheid en een warme ontvangst zijn voor ons erg belangrijk, dus we nemen je opmerking zeker ter harte. Als je ons wat meer details wil geven over wat er precies misliep, staan we klaar om dit verder te bekijken. We hopen alsnog je vertrouwen te kunnen herstellen. Met vriendelijke groeten, het Lapperre Team

Rated 5 out of 5 stars

Een goede medewerkster in Asse die ons…

Een goede medewerkster in Asse die ons goed heeft
geholpen in het traject.

February 27, 2025

Reply from Lapperre - Asse

Het is fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerker in Asse. We zijn blij dat u goed geholpen bent tijdens het traject.

Rated 5 out of 5 stars

Dit is een topbedrijf.Steeds…

Dit is een topbedrijf.Steeds bereidwillig .
Eva bedankt om de goede service te Asse

November 27, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Bedankt, Alain, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk en met kennis van zaken.

We werden zeer vriendelijk en met professionele kennis ontvangen. Het defect werd onmiddellijk opgelost.

October 26, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Vriendelijk en behulpzaam onthaal

September 5, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u ons onthaal en de informatie waardeert. We nemen uw opmerking over de toegankelijkheid serieus en zullen dit intern bespreken om verbeteringen te overwegen.

Rated 3 out of 5 stars

Zeer vriendeljke raadgeving om apparaat…

Zeer vriendeljke raadgeving om apparaat op de juiste manier te gebruiken( geduld ).
Zou misschien moeten gebeuren bij aankoop.

Lijken dingen die voor de deskundige vanzelfsprekend zijn , maar niet altijd voor de gebruiker.

August 14, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Bedankt voor de positieve review en waardevolle feedback! We zijn blij te horen dat u onze raadgeving nuttig vond. U hebt helemaal gelijk: wat voor deskundigen vanzelfsprekend is, kan voor nieuwe gebruikers soms minder duidelijk zijn. We nemen uw suggestie ter harte en zullen ons best doen om dit soort informatie sneller te verstrekken. Nogmaals bedankt voor uw input!

Rated 1 out of 5 stars

-niet klantvriendelijk en behulpzaam

-online kan je pas een afspraak maken 25 dagen later
-telefonisch bel je verschillende keren gedurende meer dan een half uur en het enige antwoord is: "al onze medewerkers zijn aan de lijn, gelieve nog even aan het toestel te blijven we helpen u zo dadelijk". als je dan toch binnengeraakt is de dame zeer onbeleefd en helemaal niet vriendelijk. Waarom zoveel geld geven voor 0,0 service en klantvriendelijkheid

July 2, 2024
Unprompted review

Reply from Lapperre - Asse

Beste Mevrouw Hermans, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het maken van een afspraak en tijdens uw contacten met onze klantenservice. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is duidelijk dat we hierin niet zijn geslaagd in uw geval.
We waarderen uw geduld en willen u laten weten dat we werken aan het verbeteren van onze online afsprakenservice om ervoor te zorgen dat het eenvoudiger en sneller wordt om een afspraak te maken. Daarnaast nemen we stappen om onze telefonische wachttijden te verkorten en onze medewerkers beter te trainen op klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.
Om uw huidige probleem snel op te lossen, willen we graag persoonlijk met u contact opnemen. Kunt u ons uw contactgegevens sturen op [e-mailadres of telefoonnummer]? We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit recht te zetten.
Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We stellen uw feedback zeer op prijs en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.

Een aanrader.

Prima service 👍

June 22, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw afspraak goed is verlopen en dat u snel bent geholpen.

Reply from Lapperre - Asse

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat u onze service als heel goed heeft ervaren.
Uw positieve feedback is een grote motivatie voor ons team om onze service op dit niveau te blijven leveren.

Prima dienstverlening.

Keurig uitgevoerd onderhoud.
Goede meting van mijn gehoor.
Nuttige tips voor het verdere gebruik van mijn hoorapparaten.
Voldoende tijd om problemen te bespreken.

May 23, 2024

Reply from Lapperre - Asse

Hallo, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om er een tevreden klant bij te hebben.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look