Company details

1. Equipment Rental Agency
  2. Electronics Hire Shop
  3. Short Term Apartment Rental Agency

Written by the company

Bij Laptopshuren.nl streven we naar de beste service, ongeacht uw behoeften. Of u nu laptops nodig heeft voor één dag, twee weken of een maand, wij bieden flexibele huuropties die perfect bij u passen. We zorgen ervoor dat u de laptops één werkdag voorafgaand aan uw behoefte ontvangt, en na gebruik halen we ze weer snel op.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onwijs goede service

Onwijs goede service! Ze denken altijd met je mee, extra haspels en laptops erbij geleverd.
Nog nooit slechte ervaringen met ze gehad.

December 12, 2025

Beste Margriet,

Bedankt voor de mooie review!
Service staat bij ons hoog. We hopen je snel terug te zien :)

Groetjes
Ali

Goede service met levering

Goede service met levering. Laptops goed op orde!

November 14, 2025

Reply from Laptopshuren.nl

Dank je wel Lisa! Goed om te horen dat de service en levering naar wens waren.
— Team Laptopshuren.nl

Alles netjes

Alles netjes, alles op tijd klaar. Super geregeld

July 7, 2025

Reply from Laptopshuren.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens en op tijd geregeld was.

Top bedrijf

Erg fijn contact om een order te plaatsen. Doen al een aantal jaar zaken met ze en gaat altijd fantastisch. Zelfs als ik iets vergeet of een fout maak doen ze er alles aan om me te helpen.

May 16, 2025

Reply from Laptopshuren.nl

Bedankt voor de fijne woorden! We waarderen de jarenlange samenwerking enorm en staan altijd klaar om te helpen, ook als er iets misgaat. Op naar nog veel meer succesvolle projecten samen!

^LC

Rated 5 out of 5 stars

De heren van Laptopshuren leveren top…

De heren van Laptopshuren leveren top service en denken heel fijn met je mee. Ze geven echt advies op basis van wat je nodig hebt.

March 7, 2025

Beste Githa,

Bedankt voor de review!
Service staat bij ons hoog in het vaandel. We hopen je snel terug te zien :)

Goede ervaring laptopshuren

Wij maken al een tijdje gebruik van de laptops van laptopshuren.nl. De aanvragen worden altijd snel opgepakt en het contact verloopt prettig!

February 24, 2025

Dag Stephanie,

Bedankt voor de mooie review!

Kantvriendelijkheid ten top

Snel geregeld en een prima telefonisch contact. Prettige partij om mee samen te werken.

February 18, 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor de lovende recensie!
We zien je graag snel weer terug :)

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke medewerkers en goed aanbod

Wij maken al een aantal jaren regelmatig gebruik van de diensten van Laptopshuren.nl. Reacties op aanvragen ontvangen we altijd snel en met een goed aanbod. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk, prettig in contact en denken ze goed met je mee.

February 20, 2025

Hi Charèll,

Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze diensten. We doen ons best om snel te reageren en een goed aanbod te bieden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Goede oplossing door een fout die bij…

Goede oplossing door een fout die bij ons in de organisatie is gemaakt, zijn julle met een goede oplossing gekomen.

January 23, 2025

Beste Inge,

Bedankt voor je review!

We zijn blij dat we je konden helpen en dat alles dankzij de aanpassing van de huurdata weer goed is gekomen.

Goede en snelle service

We hebben al een aantal keer spullen gehuurd bij Laptopshuren.nl en hebben altijd goede service ontvangen. (Voor en Na het huren) Vriendelijk personeel en altijd snel geholpen.

January 23, 2024

Hi Brian,

Bedankt voor de review!
We zijn blij dat onze service wordt gewaardeerd!

~Quirijn

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look