Laulund Fitness Reviews 51

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var i et 6 måneders forløb hos Nicklas, målsætning var at gå fra 118 kg til 100 kg Og det lykkedes med mad der var værd at spise og en træningsplan der gjorde træningen sjov 👍 Nicklas er alti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Laulund har været en kæmpe hjælp i mit vægttabsforløb. har fået god støtte, motivation, træningsplan og masser af gode opskrifter hele vejen igennem. Kan klart anbefale Nicklas til alle som gerne vil... See more

1. Weight Loss Service
  2. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Jeg hjælper voksne med vægttab, typisk personer der har prøvet før uden resultat og er trætte af løsninger, der ikke holder. Som familiefar ved jeg, hvor svært det kan være at få et vægttab til at passe ind i en travl hverdag. Alle kan tabe sig – men det kræver den rigtige tilgang. Derfor fokuserer jeg på løsninger, der passer til den enkeltes hverdag og skaber resultater, der holder.

4.8

3-star
2-star
1-star

Fantastisk forløb

Et 6 mdr. forløb hos Laulund Fitness er lige afsluttet og det var den bedste beslutning jeg længe har taget. Forløbet startede for mig med et ønske om vægttab men det stod hurtigt klart for mig, at det handlede om livsstil og egentligt ikke selve vægttabet.
Med Nicklas på sidelinjen fandt jeg en ro ift. mad og motion som jeg ikke har haft i mange år. Jeg gik fra at være uden energi og overskud men med en masse mental stress over ikke at spise 100% sundt, over at spise lidt slik med ungerne eller ikke lige at få gået 10.000 skridt til at have fundet en ro og balance i både kost og motion og samtidigt er det hele blevet en naturlig del af min hverdag med en forståelse for at der også skal være plads til at være mig og leve livet.
Nicklas var der hver gang det blev svært eller drillede og det har været helt igennem fantastisk.

April 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var i et 6 måneders forløb hos…

Nicklas er altid hurtig til at svarer når man skriver og retter ind efter ens ønsker stor anbefaling her fra👏

April 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God motivation og støtte i livsstils ændring

Jeg har været i et forløp hos Nicklas ved Laulund Figness gennem 1/2 år, og er meget tilfreds med forløbet. Jeg formåede at tabe de ca 12 kg der var målet, og føler mig virkelig godt tilpas. Den støtte og motivation jeg har fået, har været lige hvad jeg havde brug for. Er selv vandt til at træne og bevæge mig meget, så det var mere i forhold til kost og spisevaner. Specielt i starten inden det blev til en vane, så betød det meget at der var en jeg skulle melde tilbage til. Der var også god hjælp at hente da jeg på et tidspunk var på uddannelse med buffet til frokost. Nicklas sagde jeg bare kunne sende billede af det jeg tog på min tallerken, så kunne han hurtigt regne ud hvor mange kcal der var. Og ellers mange gode råd og tips i forhold til god mad, der også mætter godt, og god motivation når der var brug for det. Så jeg siger bare, tak for hjælpen Nicklas.

March 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super forløb hos Nicklas..

Mit forløb hos Nicklas, er virkelig noget, der har gjort mig til et stærkere menneske og givet mig selvtillid. Var måske lidt skeptisk i starten, men wow, det blev godt nok vendt 180 grader. Gode madopskrifter og træning. Nicklas er super god til at lytte, et fantastisk menneske, som gør kostomlægningen til magi.
Har tit fået at vide, at så var det slut med søde sager, men det er det jo ikke, man spiser det jo bare med måde og i mindre mængder.
Så tøv ikke med at kontakte Nicklas, hvis du har brug for en coach, der ved hvad der skal til for at gøre dit liv nemmere.
Tusind tak for hjælpen, Nicklas, det betyder alt for mig.

March 15, 2026

Laulund NO.1…

Kan klart anbefale Nicklas til alle som gerne vil i gang med god træning og fornuftigt vægttab!💪🏻💪🏻💪🏻

January 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kan give Nicklas den bedste anbefaling

Kan give Nicklas den bedste anbefaling. Stødte på Nicklas gennem min svigerinde, da hun startede på et forløb hos ham, jeg kom lyn hurtigt i gang. Der er altid hurtig svar når man skriver til ham, lækker opskrifter på mad, som ikke kun bruges i forløbet, men som du også har lyst til at bruge bagefter og er ganske alm. mad.
Dette har været et forløb jeg ikke har fortrudt at jeg investerede i.

March 2, 2026

Mine bedste anbefalinger til Laulund Fitness

Jeg har været i et 12 mdr. forløb hos Laulund Fitness med et vægttab 9.9 kg og smidt 63 cm om livet💪. Jeg kan ærligt sige, at det har været den bedste investering i mig selv. Forløbet har været,struktureret, overskueligt og tilpasset mine mål, min hverdag og mit udgangspunkt.
Nicklas er professionel, engageret og altid tilgængelig for sparring og motivation. Jeg har fået konkrete redskaber til både kost, træning og vaner – uden strikse regler eller urealistiske krav. Der har været fokus på langsigtede resultater og en sund livsstil, som kan holde i længden.

Det, jeg især sætter pris på, er:
Personlig og ærlig feedback
Tydelige planer og realistiske mål
Løbende opfølgning og motivation
Jeg har følt mig set, hørt og støttet gennem hele forløbet, og resultaterne taler for sig selv – både fysisk og mentalt. Jeg kan varmt anbefale Laulund Fitness til alle, der ønsker et seriøst online forløb med personlig coaching og varige resultater. Tøv ikke tag kontakt.

February 18, 2026

Mere overskud og energi

Fuldstændig vanvittigt forløb jeg har været igennem! -17,8 kg på et halvt år, som jeg kun kan takke Nicklas for. Det drejer sig ikke kun om vægttab men også en helt ny livsstil der giver mere energi og overskud end man turde drømme om! Det kan kun blive en succes at vælge Nicklas til din livsstilsændring! Et menneske der møder dig hvor du end er i livet og er fedt at arbejde sammen med!

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Laulund Fitness~WAUW💪🤩siger jeg bare!!

WAUW💪🤩siger jeg bare!!
Coach forløb hos LAULUND = BEHOLD GLÆDEN VED ALT I DIT LIV FREMADRETTET❣️
Hvis du vil ha’ boostet din selvtillid, gå ned i vægt, blive sundere & stadig beholde det gode liv med tilhørende sammenkomster & fester med både lækker mad, lækkerier & alkohol, så er vejen frem Laulund Fitness✅
Laulunds indsigt i mennesker er uovertruffen, hans viden er “over the moon” trods hans unge alder, han kan guide & vejlede dig i enhver henseende, uanset hvilke hårde odds livet har budt dig.
Han er yderst nærværende, lyttende, top motiverende & løsningsorienteret i enhver henseende, intet er for småt eller for stort.
Han sparrer med dig undervejs, sender videoer rettet til DIG, giver dig de rette værktøjer til at lykkes med det gode liv fremadrettet, hvor du ikke vil føle du skal undvære noget for at leve sundt & samtidig have det sjovt.
En mand med hjertet på helt rette sted, som BRÆNDER for at hjælpe andre & er uovertruffen dygtig til det😃👍
Han skal opleves, du vil være dig selv & ham evig taknemmelig hvis du gør dig selv den tjeneste at vælge lige præcis ham, til et forløb!

January 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Endelig et vægttabsforløb der virkelig…

Endelig et vægttabsforløb der virkelig virker og hvor du ikke skal ændre hele dit liv.
Står du og har brug for hjælp til at komme igang med et vægttab kan jeg trygt og varmt anbefale Laulund Fitness.
Jeg har haft et forløb på 6 mdr ved Laulund Fitness med Nicklas som coach og det har været en kæmpe succes. Udover at Nicklas er dygtig og erfaren, så er han også meget forstående og et varmt menneske. Jeg har kæmpet med overvægt i mere end 30 år og har prøvet mange forskellige slankekure og andre måder at smide de ekstra kilo men det er aldrig lykkedes helt.
Jeg har på 26 uger smidt 22,5 kg, kun ved at ændre min kost. Jeg har ikke trænet. Jeg skal lige nævne at jeg lider af fibromyalgi, så jeg bruger MAX 20 min på at forbedre min varme mad da jeg ikke har energi til mere pga sygdommen.
Nicklas lavede en mad plan med forskellige retter til morgenmad, frokost og aftensmad som var både billige og nemme at lave. Det har været utrolig nemt at komme igang med og man kører ikke træt i det da det er varierende. Et stort plus for mig er at jeg ikke skal undvære noget, jeg kan tillade mig at spise lige hvad jeg har lyst til men med måde, så længe jeg holder mig inden for mit kalorieindtag pr uge. Vægttabet viser i sig selv at det har været vellykket og det her er min nye måde at leve på, helt uden mangler og med en masse nye gode og sunde vaner.
Et kæmpe tak til Laulund Fitness, det har været en kæmpe succes.

December 30, 2025

Hej Lene,

Tusind tak for dine virkelig søde ord – det betyder enormt meget at læse.

Jeg er meget stolt af det arbejde du har lagt i forløbet. Du har været åben, ærlig og konsekvent hele vejen, og du har virkelig taget ansvar for processen, også på de dage hvor det har været sværere. Det er din indsats der har skabt resultaterne.

At du har smidt 22,5 kg på 26 uger, udelukkende ved kostændringer og samtidig fået opbygget en hverdag der fungerer for dig, er virkelig flot. Og det bedste er, at det ikke bare har været et forløb – men starten på en ny måde at leve på, som du selv kan holde fast i.

Tusind tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Det betyder mere end du tror.

Alt det bedste fremover!

Jeg er meget tilfreds!🤩

Jeg har været i vægt tabt for løb hos Niklas, hvor der er blevet rettet op på den daglig cost, og motion. Niklas er en rigtig rar trænings coast, og man er ikke i tvivl om at han ved virkelig hvad han lever! Niklas fik skubbet mig i gang med nye vaner og masser af selvtillid igen. - Med Laulund fitness og han vild gode app, så får du nem og hurtig styr på hverdagen igen, jeg vil anbefale alle med problemer med overvægt til at give Niklas Laulund et skud, for det er det hele værd! - Tak for hjælpen Niklas🥳👍🏻

July 11, 2025

Hej Mikael,

Tusind tak for de søde ord – det betyder virkelig meget.

Det har været fedt at følge dig og se hvordan du har taget fat i både kosten, motionen og de nye vaner. Du har været åben for forandringer, arbejdet med dig selv og bygget selvtilliden op igen – og det er præcis det der gør forskellen.

Jeg er glad for at høre, at appen og strukturen har gjort hverdagen nemmere og mere overskuelig for dig. Det er netop meningen, at det skal være til at passe ind i et helt almindeligt liv.

Tak for tilliden og for indsatsen du selv har lagt i forløbet. Og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg stor pris på.

Alt det bedste fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været i et forløb hos Nicklas

Jeg har været i et forløb hos Nicklas i et halvt år. Hvor Nicklas har hjulpet mig ud af brug af wegovy, med et vægttab, og har fået styr på kosten og motion. Nicklas er en rigtig rar coach, som både motiverer og har været rigtig god til, at få mig til, at tænke anderledes på kosten. Jeg kan kun give Nicklas de allerbedste anbefalinger herfra.

November 20, 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder virkelig meget.

Det har været rigtig fedt at arbejde sammen med dig og følge din udvikling gennem forløbet. Du har været åben, engageret og villig til at arbejde med både vaner, kost og motion, og det er tydeligt at det har gjort en stor forskel.

Tak for tilliden og for indsatsen du selv har lagt i processen. Og tak for anbefalingen – den sætter jeg stor pris på.

En øjenåbner for vægttab.🥰

Mit forløb hos Laulund Fitness Nicklas har været en fantastisk god rejse med en masse optur. Tros mit travle liv, en hektisk hverdag har vi formået at forstyr på daglige spise vaner. Og selv om resultatet til en vejning kan være negativ så er der altid en forklaring og en opbakning til at komme op på hesten ige. Mine 27 uger har givet et vægttab på 12,8 kg hvor det skal siges at jeg ikke har brugt aftensmad måltiderne 🤩
Og selv med en arbejdes uge på 46,45 timer og 2x træning og 1x svømning og hundeluftning har humøret og enagien været høj.😊
Og ja man kan sakkens holde ferie, tage til angrmanger og fester og tabe sig.🤩
Kan varmt anbefale Nicklas fra Laulund Fitness.

November 27, 2025

Hej Maria,

Tusind tak for dine søde ord – det betyder virkelig meget.

Det har været en fornøjelse at følge dig gennem forløbet og se hvordan du har fået skabt struktur i hverdagen, selv med et travlt arbejdsliv og mange ting at se til. Du har været vedholdende og god til at holde fokus, også på de uger hvor vægten ikke altid viste det man håbede på.

Et vægttab på 12,8 kg over 27 uger, samtidig med at du har haft både træning, svømning, hundeluftning, ferie og arrangementer, er virkelig flot – og et godt eksempel på at vægttab godt kan lade sig gøre uden at sætte livet på pause.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Det er fedt at se det overskud og den energi du har fået med dig undervejs.

Rated 5 out of 5 stars

9 mdrs livsstilsændring med vægttab, ja tak!

Jeg har netop afsluttet et 9 mdrs forløb hos Laulund Fitness. Kan klart anbefale Nicklas, så hvis man går med tanker om, at ville tabe sig, så tag fat i Laulund Fitness. Du vil ikke fortryde det.
Sådan her er det gået mig
Vægttab efter 9 mdr : 17 kg . uden at være hysterisk omkring indtag af mad. Plads til at hygge sig.
Hvad har jeg opnået :
Mere energi i hverdagen ✅
Ny livsstil ✅
Mere overskud generelt ✅
Nyt mindset omkring hvad jeg spiser ✅
Bedre livskvalitet ✅

Alt dette takket være Nicklas, super Coach. Han er med hele vejen, og bakker dig op.

November 25, 2025

Hej Bo,

Tusind tak for de virkelig fine ord – det betyder rigtig meget.

Det har været super fedt at følge dig gennem de 9 måneder og se den udvikling du har været igennem. Du har arbejdet målrettet, været konsekvent og samtidig fundet en balance hvor der har været plads til både hverdag og hygge – og det er præcis sådan en livsstilsændring skal se ud.

Et vægttab på 17 kg over 9 måneder, kombineret med mere energi, overskud og et nyt mindset omkring mad, er et virkelig flot resultat. Endnu vigtigere er det, at du har fået en livsstil du kan holde fast i fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været i et forløb hos Laulund…

Jeg har været i et forløb hos Laulund Fitness😁

Jeg er taknemmelig for de redskaber jeg har fået undervejs.
Fra et usund forhold til mad og dårlig selvværd til at leve sundt og få et bedre forhold til mig selv.
Det har betydet at jeg har kunne gå ned i medicin og tøj str. 💪

Nicklas er lyttende og forstående overfor hvad man har med i bagagen, og så bygger han et forløb til ens behov.
Jeg kan kun anbefale ham🤩

November 23, 2025

Hej Lene,

Tusind tak for de søde og ærlige ord – det betyder virkelig meget.

Det har været stærkt at følge din rejse og se hvordan du har arbejdet med både forholdet til mad og synet på dig selv. Det kræver mod at tage fat i de ting, og du har gjort det med stor åbenhed og vilje til forandring.

At du både har kunnet gå ned i medicin og tøjstørrelse er et kæmpe skridt, og et tydeligt tegn på at du har skabt reelle og holdbare ændringer i din hverdag. Det så fedt!

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft et virkelig godt forløb…

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Nicklas fra Laulund fitness. Jeg har fået masser af viden, støtte og motivation til at ændre mine vaner på en måde, der faktisk holder i længden. Kostplanen var personlig, realistisk og nem at følge – og jeg føler mig både sundere og mere energisk i hverdagen. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en professionel og tryg vejledning!

Kan ikke takke ham nok!!

November 7, 2025

Hej Caroline,

Tusind tak for de virkelig pæne ord – det betyder meget for mig.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og følge din udvikling gennem forløbet. Du har været engageret, åben og villig til at arbejde med dine vaner, og det er præcis den indsats der skaber resultater som holder i længden!

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft et langt og godt forløb…

Jeg har haft et langt og godt forløb hos Nicklas og har kun gode ting at sige om ham.

Nicklas er der for sine klienter, det kan du også høre ham snakke meget om på hans Instagram @laulundfitness

-Rigtig god coach
-Lytter til en
-Fleksibel
-Opnår resultater!! (så fremt du selv gør noget)
-Skræddersyer madplan og trænings program præcis som du ønsker

10/10 oplevelse kan stærkt anbefales 🙏🏼💪🏼

November 10, 2025

Hej Oliver,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder virkelig meget.

Det har været fedt at arbejde sammen med dig gennem et længere forløb, og jeg sætter stor pris på den indsats og det ansvar du selv har taget undervejs. Resultaterne kommer netop, når man er villig til at gøre arbejdet – og det har du været.

Tak for tilliden og for anbefalingen – det sætter jeg stor pris på.

Laulund fitness

Laulund fitness. 5 stjerner top klasse

Sindsyg dygtig mand.
Niklas vil gå langt for af hjælpe dig.
Virkelig en mand der ved hvad han snakker om og han ønsker og gøre en kæmpe forskæl.
Her handler det om mennesker.
Det kan der ikke sættes tvivl om.

Jeg er selv klient hos ham og vil anbefalde ham tilhver en tid.

October 24, 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget.

Jeg sætter stor pris på din tillid og på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for mig, at du føler dig set og mødt som menneske, for det er præcis sådan jeg ønsker at arbejde med mine klienter! Så det dejligt at høre.

Tak for anbefalingen og for de pæne ord. Det sætter jeg stor pris på.

Take a closer look