Don’t Find en reel leasing partner Min blev totalskadet af ansat og trods lav rest beløb/skyld, fik jeg ikke del i forsikringens udbetaling. leasing.dk - beholdte det udbetalte beløb
Company replied
Company replied
Efter kontrakt udløb hos tidligere leasing firma, tog Rasmus fra leasing.dk fat i os og hjalp med et billigere tilbud samt flytning af vores leasing bil. Imponerende service hele vejen igennem. En... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Don’t
Find en reel leasing partner
leasing.dk - beholdte det udbetalte beløb

Reply from Leasing DK A/S
Top service lige fra start! - Mike har været super hjælpsom og MEGET efektiv med hjælp til min leasingaftale!! Så kan kun anbefale leasing.dk! ⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from Leasing DK A/S
For snart to år siden fik jeg min firma leasing-bil igennem leasing.dk. Udover de var de eneste på markedet der ville lease mit firma en bil da de ikke aflægger regnskab i DK, har jeg fra start til slut oplevet sublim service omkring alt hvad der har været af ting. Altid hurtige svar, hurtig og grundig håndtering af alt og altid med et stort smil. I den forbindelse vil jeg gerne fremhæve Simon Møller Jensen som altid er yderst hjælpsom. Kan klart anbefale Leasing.dk som din næste leasing partner på erhverv, frem for de store partnere der virker til at have nok i dem selv.
Vi har købt en Bmw Ix3 igennem Morten Hartvigsen fra Leasing.DK Bilen blev leveret som lovet - efterfølgende blev det konstateret at tidligere ejer have popnittet nummerplader på bagklap, og derved lavet huller i bagklap. Morten sørger for at det blev lavet uden nogen form for diskussion. Ikke mindre end fantastisk service
Imponerende service hele vejen igennem.
En klar anbefaling.
Regn ikke med de sælger din bil efter kontrakten ophører. Deres evne til det er lige med 0. Alt er godt når der er penge deres vej. Har leaset mange biler, men første og sidste gang ved leasing Dk.

Reply from Leasing DK A/S
En “bilrådgiver” agerer kundeservice og da vi meddeler vi flytter bilen til et andet leasing firma, reagerer han arrogant og beskriver hvad leasing.dk har ret til og krav på. Ingen forståelse eller venlighed. Sørgeligt at I ansætter folk i kundeservice som agerer sådan. Det er jo ikke fordi Danmark mangler leasingfirmaer og I derfor har monopol og kan agere som I har lyst til. Vi har betalt og overholdt vores del af aftalen. Opførsel “koster” ikke noget.

Godt samarbejde.
Jeg har haft et fantastisk samarbejde med oliver fra leasing dk
han strikker aftalerne sammen efter mit ønske og er meget flexible med deres løsninger.
altid en fornøjelse
Har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut hos leasing.dk
Servicen og rådgivning har været i top hele vejen igennem og der ingen huller været i osten. Det er ikke tilfældet med alle selskaber, men leasing.dk har været gennemsigtig på alle punkter.
Varm anbefaling herfra og mange gange tak for hjælpen, skal det lyde til Oliver Rosager som jeg har og stadig har dialogen med.
Leasing.dk er stedet du skal lease bil med tryghed.
Jeg går i gang med tredje år af leasing af min bil og det er sammen med Leasing.dk. Processen har været helt glidende og de har lyttet som mine behov og har været super fleksible, så alt er som det skal være. Jeg føler mig tryg hos dem som er altafgørende for mig.
Jeg startede op som selvstændig d1 februar og skulle i den forbindelse bruge en varevogn.
Jeg kontaktede leasing dk og fik fat i Diana Kirk. Der var super go service lige fra start og hun var meget behjælpelig med at finde den rigtige bil til mig. Jeg kan kun anbefale andre at tage kontakt til hende, da servicen er helt i top og meget professionel. Top karakter herfra 👍
Ved ikke om en stjerne er det rette at give, for kundeservice er ikke eksisterende så den kan man jo i og for sig ikke klage over?
Har tidligere fået lagt 5 beskeder som aldrig er blevet vendt tilbage på, og sidst fredag d 21/7-23 om morgenen som heller ikke blev svaret tilbage på. Så super ikke eksisterende service.

Reply from Leasing DK A/S
Super service og fed bil fra Leasing.dk
Ingen "overraskelser" i form af gebyrer eller andet. Manglede lige en lakstift og den lå i posten dagen efter. Bedste anbefalinger herfra.
Super god og hurtig service! Jeg kan varmt anbefale Leasing DK og der var god sparring med Oliver gennem hele forløbet :-)
Efter lidt zigzag i leasing-junglen, er jeg landet trygt (og i gang med mit andet leasingforløb) hos Leasing.dk. Alt kompetent formidlet af Else-Marie Jensen og hendes tropper i Silkeborg. Suveræn rådgivning, lynhurtig reaktion og stor fleksibilitet... altid med skarpt øje for kundens reelle behov. Alle "udfordringer" bliver løst øjeblikkeligt og uden dikkedarer. Kort sagt... en ubetinget fornøjelse, som hermed varmt anbefales.
Var til møde med Diana vedr. re leasing af mine fri købte firmabiler. Der var god dialog og gennemsigtighed på aftalen.
Aftalen gik på plads og pengene stod på kontoen få dage efter aftalen var skrevet under.
Stor ros her fra, for at tingende gik som smurt :)
Kan varmt anbefale leasing dk og gerne Diana for sit gode humør.
Til sommer skal jeg nok lease min privat bil der også :)
Super god rådgivning og hjælp af Mike fra leasing.dk i forbindelse med at finde min nye firmabil. Kan varmt anbefales!
Jeg havde længe drømt om en bmw m140i
Og tænkte nu skulle det være
Så jeg kontaktede Mike fra Leasing.dk
Mike var meget behjælpelig med at finde lige præcis den bil jeg drømte om i Tyskland
Han kom med en masse gode input jeg ikke lige selv havde tænkt over
De var også behjælpelige med at få bilen hjem fra Tyskland
Kan kun anbefale Leasing.dk fantastisk service hele vejen rundt
Er så glad for bilen
For nylig stødte jeg på Leasing.dk i forbindelse med valg af firmabil.
Sjældent har jeg oplevet så kompetent, tålmodig og imødekommende kundeservice, som hos Diana Kirk, der gjorde vores lettere vanskelige projekt til en leg.
En kæmpe tak til Diana for en virkelig god service og oplevelse.