Sød og glad vognmand (Strit)
Sød og glad vognmand (Strit). Altid smilende, medgørlig og gjorde sit bedste. Ren vogn hver dag og god til at rydde op efter os. Gjorde vognturen 10/10!

Reply from Lej Studentervogn
Mega god tur på vognen med Loui som chauffør! Han var super venlig og hjælpsom under hele turen!

Reply from Lej Studentervogn
Strit var fantastisk! Han mødte op alle dage med godt humør og en positiv energi, der smittede af på hele vognen. Altid klar med en hjælpende hånd og lydhør overfor vores ønsker – han kørte gerne forbi særlige steder, vi ønskede. Vi havde tre mega gode dage med ham – kæmpe tak for en uforglemmelig oplevelse STRIIIIT 🍺🍺

Reply from Lej Studentervogn
Fedeste 2 dage! Dejlig oplevelse med humøret og sikkerheden i top. Herlig vognmand loui der gav en hånd når vi skulle op og ned af vognen. Der var godt med spas mellem loui og eleverne, men der blev også givet plads til at hygge sig uden nogle øjne i nakken. Tidsplanen blev overholdt og alt i alt bare rigtig gode ture!

Reply from Lej Studentervogn
Loui var så skøn. Kørte godt og kørte tilbage for at finde en tabt hue. Han hjalp os ud af vognen, gav os godt humør og holdt øje med tiden så vi ikke kom bagud + vi fik nogle ektra stops fra ham :)
Dog var hans kørelse til tider lidt vildt og vi blev smidt lidt rundt på vognen, som var ubehageligt.

Reply from Lej Studentervogn
Loui var den bedste chaffør! En hue blev tabt men han fik stoppet vognen og hentede den, og generelt var han bare en vibe. Fedeste vogntur nogensinde!!

Reply from Lej Studentervogn
Loui weigelt er den bedste chauffør nogensinde!🤩🤩
Han henter tabte huer og overholder tidsplanen

Reply from Lej Studentervogn
Adrian the goat(GREATST OF ALL TIME) fed ærlig fyr der skaber respekt på en god måde og formår at overholde reglerne fair(han har nok en stor dillermand)

Reply from Lej Studentervogn
Vognen var perfekt og Mads Max gas var en fantastisk vognfører! Simpelthen en fornøjelse

Bo er en kæmpe chef. All love, bestil Bo!!!!!🙌🏼🙏🏽❤️

Reply from Lej Studentervogn
Martin er en kæmpe legende der gav os en uforglemmelig tur

Reply from Lej Studentervogn
Strit er en vanvittig god chauffør!! Vi har haft to rigtigt gode dage sammen med ham! Lige efter vores ønske! Hvis man får Strit som chauffør, kan man være sikker på en chauffør med højt humør!!! God oplevelse og kan klart anbefales