See what reviewers are saying
Kjøpte en robotstøvsuger som jeg ikke prøvde en gang. Det var bare et leketøy,så jeg returnerte den med en gang. Men klarna har ikke fått beskjed, skal jeg måtte betale en vare jeg ikke har
Sweeping robot til bry og besvær
Kjøpte en robotstøvsuger som ifølge reklamen skal både moppe og støvsuge. Den klarer ikke suge opp verken lo, hår, rusk, småstein eller ta flekker. Den blir stående å rugge så fort den kjører over noe som er halvparten så stort som en ert. Hår blir hengende etter, eller snurrer seg fast i brstene så de stopper opp. Jeg har klaget fler ganger, gitt dem informasjon og filmer av produktet, og har i alt fått tilsendt 3 støvsugere, som ingen av den fungerer. Tenker at ved å sende nytt på nytt produkt, vedkjenner de at produktet ikke er som forklart og forespeilet på nettsiden. STYR UNNA!
På nettaiden skriver de:" Si farvel til kjedelig rengjøring og hei til en renere, lykkeligere deg!" Av erfaring med hele 3 støvsugere fra dem er det eneste jeg sa farvel til pengene mine, kjedelig korespondanse over fler mnd, og hei til et oppgitt meg som føler meg lurt.
Kjøpte en robotstøvsuger robotsom jeg ikke…
Dårlig på alt
Har kjøpt «støvsuger» robot derfra , som minner om leketøy til katt. Går bare rund omkring uten å suge noe inn. Har reklamert og fikk levert en til rett fra kina som er akkurat samme dårlige, latterlige leketøy. Kundeservice bryr seg ikke sarlig. Venter på svar nå over flere uker. Er bare svindel. Klarna ga pengene til dem alt for tidlig, hadde fra dagens kjøp til retur kun 4 arbeidsdager. Men lekeriket svarte ikke innen frist. I k k e kjøp noe derfra.
Kjøpte en robotstøvsuger med moppe…
Kjøpte en robotstøvsuger med moppe funksjon, det er bare lureri, og de sier de er en norsk side som sender fra Norge, men de sender fra Kina, og mener man skal returnere til Kina på egen kost 😤 499 pluss skatt den kostet 590,-
Helt latterlig, den er litt større enn en vanlig mobil i omkrets, det er en liten stoff bit som er moppen, den skal håndtere hundehår men blir full med en gang. Bare søppel og dårlig plastikk.
Har klaget til Klarna og sendt mail forbrukertilsynet om svindelen på i denne nett butikken og super dårlig kundebehandling.
Hold dere langt unna!!
Dette er svindel
Dette er svindel ifra ende til annen,varen jeg fikk kan ikke brukes til noe annet en leketøy.Ved retur må jeg selv betale returen til Kina. Trodde jeg bestilte i fra et Norsk firma. Filmen de reklamerer varen min på viser først en robot gulvasker som er stor å velfungerende,å på slutten en bitteliten som ikke harmonerer med noen ting,det var denne jeg
mottok.IKKE KJØP NOE HERFRA
Dårlig anbefales ikke 🖕🏿🙏🏽
Robotstøvsuger fra Lekeriket Norge - meget useriøst firma
Hei.
Ser det er en del som skriver om Lekeriket Norge som firma, og det skjønner jeg godt. Jeg fikk levert en "mini" Robotstøvsuger, som overhodet ikke suger, den kan max klassifiseres som et leketøy. Pris kr. 590,- kjøpt via Klarna. Saken er meldt inn til Klarna som har stoppet betalingen i påvente av min forhandling med Lekeriket Norge... men en større arroganse enn Kundeservice der finnes ikke, jo jeg kan returnere den til Produsenten i Kina, og jeg må betale for forsendelsen som koster kr. 490,- altså kr. 100,- mindre enn hva varen koster, så jeg føler meg skikkelig lurt, og godtar ikke dette. Jeg oppfordrer alle som vurderer å kjøpe noe som helst fra dette firmaet, IKKE kjøp noe som helst. Trustpilot renner over av omtaler fra dette useriøse firmaet. Jeg oppfordrer også andre som har handlet der og har blitt lurt, skriv en omtale her, for å hjelpe andre personer med å unngå å bli lurt. Jeg mener også at det er viktig at Klarna får full info om dette, sånn at de kan avslutte samarbeidet pga useriøsitet.
Robot støvsuger men den var vel mer som…
Robot støvsuger men den var vel mer som en leke som gikk rundt omkring å ikke tok opp noe støv i det hele tatt! Styr unna. sjekket muligheten til å sende tilbake men den skulle da sendes til China med sporing å full pakke og ingen retur lapp å få til sendingen.
Dyr leke, ikke robotstøvsuger.
Reklamen lover en effektiv robotstøvsuger, men det er en dyr leke. Fungerer overhodet ikke som støvsuger 🤦♀️
Svindel!!!!!
Svindel!!!!!
Håper ingen andre går i denne drittfellen hele denne bedriften er. Drop-shipping, søppel-produkter, forferdelig kundebehandling.
At klarna samarbeider med disse bør få alle til å reflektere over hva klarna egentlig er….
Bestilte trainingpants til bleieslutt
Bestilte trainingpants til bleieslutt. Ren søppel. Dritdyrt var det også. Tror det er et dropshippingfirma. Varene sendes rett fra kina. Anbefales virkelig ikke. Ut i fra hva andre skriver, gidder jeg ikke en gang å prøve å ta kontakt med kundeservice.
Elendig produkt - training pants
Elendig produkt. Kjøpte training pants som skal vøre vanntett og til bruk for bleieavvening på natt. Lekker som en sil og kundeservice sier vare at denne ikke erstatter bleien. Men at bleie skal brukes under. Da er jo poenget vekke. På nettsiden står det også at du slipper dyre kostnader på engangsbleier ved bruk av training pants. Får ikke mer svar av kundeservice. Ønsker pengene igjen!
Dropshipping
Styr unna, svindel hele butikken! Driver med dropshipping så alt kommer fra Kina i dårlig kvalitet og ikke som på reklamene. De sletter anmeldelser på siden sin så man ikke ser. Kundeservice svarer det samme om igjen. Kontaktet forbrukerrådet og fikk veiledning etter en lang og useriøs konflikt med Christian Mineur. Siden burde anmeldes og legges ned!
Dette er bare lureri
Dette er bare lureri, kjøpte trainig pants for bleieslutt. Lekker som en "sil" ser ut som norsk siden men kommer fra Kina. Ikke kjøp derfra😡😡
Aldri opplevd dårligere kvalitet på…
Aldri opplevd dårligere kvalitet på produktene, og værste kundeservice jeg har måtte kommunisert med. Bestilte bluey kalender til gutta mine. Fikk kalenderne i dårlig stand. Figurene var helt noe annet enn i annonsen de har ute. I tillegg fikk sønnen min mange like figurer i lukene. Noen av figurene hadde ikke øyne enn gang. i lang tid har jeg prøvd å forklare de problemet med kalenderne! Der jeg får tilbake meld med at de kan returneres med å betale retur på 399kr. Like dyrt som kalenderen var. De sa jeg kunne bruke reklamasjons retten. Men med å betale frakten på 399. De var ikke villig til å hjelpe med noen andre form for å få kunden fornøyd selvom dette problemet skyldes bedriften.
Styr unna!!! Elendig kvalitet og utrolig dårlig kundeservice!!!
Styr unna!!! Elendig kvalitet og utrolig dårlig kundeservice!!! Aldri opplevd maken! Bestilte kalender til jul og figurene i kalenderen er ikke i nærheten av å ligne en gang! Selv med bildebevis nekter kundeservice for at det stemmer.
Styr unna!
Bestilte adventskalender med Blueyfigurer, trodde jeg. Ikke bare var den i elendig kvalitet og falt fra hverandre, men figurene på bildet var ikke de som var i kalenderen. Den var fylt med all slags ræl. Kundeservice er provoserende ignorante i sine svar, og mener at det er helt tilfeldig hva den skal inneholde, stikk i strid med hva som står på nettsiden om produktet.
Svindel side
Svindel side, fikk produktet hadde kjøpt men det var av ekstremt dårlig kvalitet i forhold til det som vistes på siden. Ble sendt fra Kina selv om de påstår å sende fra Norge, styr unna.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.