1. Moving and Storage Service
  2. Moving Company
  3. Shipping Company

Written by the company

For utrolig mange danskere, er der intet bedre ned at bo i storbyen, hvor der er liv og kulturelle oplevelser i lange baner. Især i Aalborg med den seneste udvikling på boligfronten, er der kommet virkelig mange nye muligheder for spændende boliger i midtbyen og omegnen. Har du gået og overvejet disse nye muligheder inden for boligmarkedet i Aalborg, men bliver holdt tilbage for frygten af at flytte dine ejendele rundt i storbyen? Hvis dette er tilfældet, så burde du med sikkerhed overveje at snakke med et flyttefirma. Hvis du elsker livet i storbyen, så kan du roligt give os et kald. Leo´s Flytteservice har hjulpet både Aalborgensere og udefrakommende med at falde på plads i deres lejligheder og huse siden 1983. Her sætter vi stor fokus på at vores kunder oplever en god service, så de får den bedst mulige start i deres nye bolig. Idet Leo´s Flytteservice har været operativ siden 1983 og har hjulpet utallige mennesker på plads i det nordjyske, og vi kender derfor også til goderne ved at bo i en storby som Aalborg. Her kan du gå en tur gennem de livlige og historiske gader, hvor man kan nyde lokal mad fra et af de mange forskellige spisesteder. Trods alle fordelende ved at bo i Aalborg, er vi desværre også bekendt med udfordringerne ved at flytte til storbyer. Med Aalborg værende en større by med mange ældre lejligheder, kan der forekomme mange udfordring under en flytning. De fleste kender til problemer med at transporteret alt flyttegods gennem tæt trafik, hvorefter indflytningen ofte kræver at man bærer mange tunge flyttekasser op og ned gennem smalle opgange. Smalle opgange og mange trapper kan være virkelig tidskrævende og øger risikoen for personskader, hvis flytningen ikke bliver gjort korrekt. Det er her hvor vores ekspertise og professionelle flytteteam fra Leo’s Flytteservice kommer ind i billeder. Med et professionelt flyttefirma undgår i alle udfordringerne relateret til flytningen, så I ikke skal tænke på transport gennem trafikeret gader eller at få båret tunge kasser op gennem smalle opgange.

3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

aalborg kommune og leos flytteservice

aalborg kommune hyrede dem til at pakke og flytte mine ting, fra en lejlighed til boksit, og derfra til ny lejlighed. i denne proces blev der ødelagt og beskadiget forbløffende mange ting. bla. 2 pladespillere, 1 standerlampe, litografier, billedrammer, glas kaffekolber og meget mere. der er desuden forsvundet en del ting, så som 1 merell læder støvle, dørmåtte, lammeskind, digetal bagstykke til gopro, sd memorykort, lgaslåg til gryder, tallerkner, panini toaster, rådvad skærebræt og meget andet. jeg vil tilråde andre at holde opsyn med firmaet under flytningen og selv pakke, for som de siger jeg pakkede tingene i den rækkefølge de stod i, i lejligheden

June 1, 2024

Effektive og godt humør

Jeg er utrolig godt tilfreds med deres arbejde.
Skulle have flyttet en Systue, med mange tunge maskiner. De 2 mænd der kom, var utrolig effektive og i godt humør, i de 2 timer de brugte. Så igen tusind tak for hjælpen.
Hilsen Anni Kielgast

May 21, 2024

flytning

Vi har søndag d 3/12 haft fornøjelsen af, at få flyttet med Leo’s flytteservice. Det var en rigtig flot service, kom til tiden og hele flytningen gik nemt og hurtigt. Kan varmt anbefale dem til andre !

December 3, 2023

Anbefales!

Jeg har flyttet en del gange, og med forskellige flyttefirmaer, og Leo's Flytteservice får de varmeste anbefalinger med på vejen.
Kommunikationen har været upåklagelig, og de var hurtige, effektive og passede godt på tingene i forbindelse med flytningen.
Og så er de bare virkelig fleksible, flinke og i godt humør!
Skulle det blive aktuelt, vil jeg helt sikkert bruge dem igen ved flytning.

October 2, 2023

Professionelt arbejde

Ordentlig flytteservice vi alle leder efter: tager hånd om kundens spørgsmål og bekymringer, passer på inventaret - både ved nedpakning og ved indflytning. Positiv indstilling hele vejen igennem, selv når der stødes på udfordringer i flytningen. Meget fint samarbejde. Mine allerbedste anbefalinger

October 4, 2023

Gode profesionelle flyttemænd

Gode profesionelle flyttemænd, passer godt på alle ens ting, hurtige og kvikke.
Sætter tingene på de ønskede pladser.
Et rigtigt godt team, har brugt dem flere gange, og altid været meget tilfreds.
Mine varmeste anbefalinger til Leo’s flytteservice

March 2, 2023

Flytning

Havde to af mændene til at flytte alt i min lejlighed fra stue plan til 3 sal. De sødeste flyttemænd og de behandlede alt såååååååå godt, og så er de altså bare mega hurtige.
Kan VARMT ANBEFALES 😉

October 22, 2022