Jeg bestilte nogle vare hos letsbake.dk i starten af oktober, og nu i januar har jeg ikke set noget til dem, dog er mine penge pist væk. Har prøvet at kontakte dem på mail og telefon uden held. S... See more
letsbake.dk
See what reviewers are saying
Har vært veldig fornøyd med de festlige varene jeg har fått, har funnet utstikkere med hjerter og blad, søte mønstre jeg ikke har sett noe annet sted! I tillegg rask levering, veldig fornøyd,... See more
Jeg blev meget kort tid efter ordreafgivelse kontaktet af LetsBake. De var igang med at flytte lager og spurgte til hvornår jeg skulle bruge varene. Jeg kunne godt vente til efter weekenden og de k... See more
Jeg er stor stor fornøyd med produkter. Pakken kom raskt og I tilleg har fått gave også, jeg var såååå overasket :) Jeg kjøpte former til kaker , det beste jeg noen ganger har hatt til nå. Tuse... See more
Ørestads Boulevard 59C, 2300, København, Denmark
- info@letsbake.dk
- letsbake.dk
People also looked at
Man får ikke sine varer!
SÅ KØB IKKE HER!!!
Plattenslager.
Har desværre også haft dårlig oplevelse af letsbake.dk alias Sven E. Nerland.
Har kun modtaget 1 af de 2 varer jeg bestilte for snart 1½ mrd. siden, selvom varerne blev trukket samme dag, jeg bestilte.
Desuden laaaaaang tids tovtrækkeri med ovenstående omkring både, at få tilsendt min manglende vare og med hans forsendelses-metode, hvor selvom man bestiller med Post-Danmark og med omdeling, får med et andet firma og varen bliver lagt i en boks i et boksdepot.
Har også gentagne gange forsøgt kontakt til Sven E. Nerland, både på mails og telefonisk uden held, sidste opkald med et nummer der pludselig udgår, som på mig virker som dårlig samvittighed og fri for, at tage ansvar.
Så det siger sig selv, at man skal virkelig tænke på, om man tør satse på, at handle hos dette "firma" og være heldig, at få sine varer.
Køb ikke på denne side
Jeg har d. 14. oktober 2015 købt en række varer på letsbake.dk.
Efterfølgende er pengene trukket, men jeg har aldrig set varerne. Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden, men der er ingen respons.
Så lad være med at købe noget hos denne virksomhed.
Alt helt supert
Hurtig og rigtig levering. Absolut ikke noget at klage over :-)
God service!
Jeg ble godt fornøyd med min siste bestilling av bakeutstyr fra Letsbake.dk.
Som tidligere var produktene både smarte og nyttige! Anbefales!
Super vare og service
Super glad for varen, hurtig levering og endda en lille gave med. Tak.
Hurtig levering og fine priser
Det er første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste gang. stort udvalg og hurtig levering :-)
SUPER GOD SERVICE
Har lige modtaget pakken med varer. :-)
-to dage efter bestillingen, som jeg lavede grundig ged i... :-(
Men Sven, fra kundeservice, reddede trådene ud, med et smil. 1000 Tak, for god service!!!
Rart at mærke, at der er mennesker bag, som gerne vil hjælpe. Og så er de billigere, end de fleste, med samme produkter.
Jeg vil varmt anbefale Letsbake.dk!!!!
Hilsen Anne i Hjørring
Jeg kunne godt vente til efter weekenden og de kvitterede pænt med en lille overraskelse i pakken.
Tak for stort udvalg, god service, og kommunikation. Helt sikkert et sted jeg handler igen.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service.
Der var nogle tekniske problemer med shoppen, som der blevet rettet op på med det samme.
Troværdig web-butik.
Gode produkter og hurtig levering
Jeg bestilte min pakke på en søndag og fik den om mandagen, hvilket er meget usædvanligt, da der normalt går minimum 2 arbejdsdage for at pakker modtages det sted hvor jeg bor. Det hele var i et stykke og jeg tog nogle af de ting jeg købte i brug dagen efter jeg havde modtaget dem og jeg var ovenud tilfreds.
Super netbutik
Overskuelig og enkel hjemmeside. Super og hurtig service!!!
Hurtigt og fantastisk service
Varerne blev sendt samme dag jeg bestilte. Da PostDanmark ikke leverede pakken som aftalt, sendte Sven en opfølgende mail.. Virkelig fantastisk service .. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.
Super hurtig levering!
Meget effektiv og hurtig levering. Gode produkter og god service. Handl trygt her.
Simpelt og hurtigt!
Det var hurtigt og nemt at handle hos letsbake.dk. Varen havde jeg inden for 2 dage og den levede fuldstændigt op til forventningerne 😊
Bestille varer til Norge
Ønsker på denne måten å takke for fantastisk service hos dere, og for knallflotte varer 😀😀😀
Kommer til å anbefale andre til å handle her også !