Hij hield alle documenten zorgvuldig bij zodat niets verloren kon gaan.
See what reviewers are saying
altijd uitleg over volgende stappen dat gaf rust in situatie
Via hier gekomen door ongeval, advocaat is nodig anders krijg je echt te weinig vergoeding terug.
Ze hebben niet opgegeven ook niet toen t lang duurde
Company details
Written by the company
Hier bij Letselschade Advocaat Zaandam staan we klaar om u te helpen wanneer u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander. Ons team van ervaren letselschadeadvocaten begrijpt de impact die een ongeval of ander letsel op uw leven kan hebben, zowel fysiek als emotioneel. Wij bieden deskundige juridische bijstand om ervoor te zorgen dat u de compensatie krijgt waar u recht op heeft. Of het nu gaat om verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten of andere vormen van letsel, wij staan aan uw zijde en begeleiden u door het hele proces. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’, wat betekent dat u geen kosten hoeft te maken als wij geen resultaat behalen. Transparantie, betrokkenheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. Ons kantoor is gevestigd in Zaandam, en wij zijn actief in de gehele regio. Wij hebben uitgebreide ervaring met het behandelen van letselschadezaken en zetten ons volledig in om rechtvaardigheid voor onze cliënten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Bij Letselschade Advocaat Zaandam bent u in goede handen!
Contact info
Nicolaes Maesstraat 2, 1506 LB, Zaandam, Netherlands
- +31753690158
- contact@letselschadeadvocaatzaandam.com
- letselschadeadvocaatzaandam.com
altijd uitleg over volgende stappen dat…
altijd uitleg over volgende stappen dat gaf rust in situatie
Hij hield alle documenten zorgvuldig…
Hij hield alle documenten zorgvuldig bij zodat niets verloren kon gaan.
Ik was blij dat ik geen contact hoefde…
Ik was blij dat ik geen contact hoefde te hebben met de verzekeraar.
Hij zette medische kosten altijd op…
Hij zette medische kosten altijd op nummer een in het traject
je merkt ervaring meteen
hij zei dat woord is alleen formaliteit…
hij zei dat woord is alleen formaliteit beetje slordig maar verstaanbaar
Ze hebben niet opgegeven ook niet toen…
Ze hebben niet opgegeven ook niet toen t lang duurde
ze zorgden dat er vlug een voorschot…
ze zorgden dat er vlug een voorschot kwam, dat gaf lucht in die tijd
Ze hielpen bij het compenseren van mijn…
Ze hielpen bij het compenseren van mijn inkomensverlies
hij hielp me vorige maand met alle…
hij hielp me vorige maand met alle medische papieren verzamelen na m'n fietsongeluk, zonder hem had ik nooit alles compleet gekregen
hij luisterde goed en gaf me vertrouwen…
hij luisterde goed en gaf me vertrouwen terug, voelde me eindelijk serieus genomen
Altijd bereikbaar en betrokken
altijd bereikbaar als ik wat vroeg, voelde me echt serieus genomen door hen
neemt je serieus en gaat er vol in
had het echt nooit verwacht dat…
had het echt nooit verwacht dat advocaat zo'n hoge letselvergoeding voor me zou fixen maar was super terecht!
Via hier gekomen door ongeval
Via hier gekomen door ongeval
Goede advocaat die zich inzet voor de…
Goede advocaat die zich inzet voor de belangen van zijn klant.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.