See what reviewers are saying
Snelle levering en mooie kwaliteit. Onze kleine meid (3 jaar) is er helemaal blij mee!
Wat een prachtige antislipspeldjes! Heel fijn in gebruik en mooi afgewerkt. Bij het verzendbedrijf is iets fout gegaan waardoor 1 van de speldjes beschadigd was. Ik heb een mail gestuurd met de besc... See more
Hele fijne communicatie met de eigenaar van Leuvies. Goed geadviseerd. De speldjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s en blijven goed zitten in het “baby” haar van mijn bijna twee jaar oude... See more
Helemaal blij mee!
Geweldige pietenpakjes voor mijn…
Geweldige pietenpakjes voor mijn dochters aangeschaft. Zoveel complimenten over gehad.
Leuvies zou ik iedereen aanraden!
Snelle communicatie, denkt met je mee, komt afspraken na en super mooie kwaliteit van producten!!
Top de speldjes zijn helemaal geweldig
Top de speldjes zijn helemaal geweldig, ze blijven goed zitten
Duidelijke site,goede levering en …
Duidelijke site,goede levering en …
prachtige diademen van kwaliteit en ook niet pijn doen
Mooie producten, superveel keuze!
Goede service en kwalitatief uitstekende producten. Aan de verwachting wordt geheel voldaan. Mooie en duidelijke webshop met ontzettend veel keuze. Mijn dochters zijn zo blij met de haarbanden dat ze er eigenlijk ook mee willen slapen!
Onze speciale wensen voor een kroontje…
Onze speciale wensen voor een kroontje werden enthousiast ontvangen. Er werd goed aangevoeld wat we graag wilde hebben en de kroon is heel mooi gemaakt. Dank je wel daarvoor. We zijn er heel blij mee.
Prachtige speldjes die goed blijven…
Prachtige speldjes die goed blijven zitten. En we hadden ze supersnel binnen. Aanrader!
Superfijne webshop! Handgemaakt en kleinschalig!
Hele fijne communicatie met de eigenaar van Leuvies. Goed geadviseerd. De speldjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s en blijven goed zitten in het “baby” haar van mijn bijna twee jaar oude dochter.
Ik zou hier zeker nog eens bestellen!
Super snelle service en prachtige speldjes
Super snelle service! Had een vraag gesteld over de levertijd en kreeg snel reactie. Had het haarspeldje en strikje nog voor kerst binnen! En ze zijn prachtig!
Prachtig en snel bezorgd!
Fantastisch leuke pietenmuts
Fantastisch leuke pietenmuts, snel geleverd en van hele goede kwaliteit.
Een pietenmuts besteld voor mijn…
Een pietenmuts besteld voor mijn dochter, leuk ingepakt en super snel geleverd!!
Super mooie pieten muts voor mijn…
Super mooie pieten muts voor mijn dochter en snel geleverd
Prachtig Pietenmutsje en haarclipjes
Prachtig Pietenmutsje!
Zo leuk, dat je het ook persoonlijk kan laten maken met een naam erop.
Haarclipjes vlinder en hartje zijn ook erg mooi!
Een aanrader!
Goede kwaliteit!
Duidelijke website, snelle reactie en levering!
Mooie artikelen en goede kwaliteit.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.