For 3 år siden gav jeg…
For 3 år siden gav jeg LF-Servicecenter, som nu kalder sig LF-service.nu, 5 stjerner for deres fremragende service, da de installerede en varmepumpe i vores sommerhus. Jeg var yderst tilfreds dengang. Desværre er firmaet ikke længere til at genkende.
For et par måneder siden stoppede WiFi-modulet i vores varmepumpe med at virke. Jeg kontaktede LF-Service, da jeg havde betalt ekstra for 5 års garanti, og bad dem kigge på det, når de alligevel var i området. En tid blev aftalt, og montøren ringede på dagen og fortalte, at han havde programmeret modulet uden problemer. Det var mærkeligt, da jeg selv havde forsøgt flere gange uden held. Han nævnte dog, at det ikke var en garantisag, da modulet nu virkede, og spurgte, hvordan vi gjorde med betalingen. Jeg bad om en mail, og overraskelsen var stor, da fakturaen kom: 798 kr. + moms for “standard inkl. 1/2 time” (Falsters højeste timeløn?), 160 kr. + moms for et kvarter ekstra, (altså dog 45 min. selvom det var så nemt?) og 100 kr. + moms i administrative omkostninger. I alt 1.320 kr. for at programmere et WiFi-modul – uden at nogen på forhånd havde nævnt, at det muligvis ikke var dækket af garantien.
Det føltes som om, de spekulerede i at snyde kunder. Serviceniveauet er tydeligvis faldet drastisk, hvilket man også kan se på deres anmeldelser her og på Google. De dårlige anmeldelser er blevet flere. Desuden har de skiftet CVR-nummer i 2022, hvilket skaber yderligere forvirring. Det viser sig også, at de 5 års "TotalGaranti," som jeg troede var tegnet med LF-Servicecenter, i virkeligheden er fra importøren Kinnan A/S. Deres profil her på Trustpilot er bestemt også værd at kigge på. Her har to firmaer tilsyneladende fundet hinanden. Men garantien er ikke så omfattende, som jeg blev lovet.
Som en sidste detalje blev jeg tilbudt at spare de 120 kr. i administrative omkostninger, hvis jeg betalte via MobilePay i stedet for bankoverførsel. En mærkelig “service,” der mest virker som et forsøg på at finde ekstra betalingsposter.
Mit råd: Hvis du vælger at bruge LF-Service frem for de mange andre dygtige firmaer på Falster, så sørg for at få alt på skrift og kræv tilbud eller overslag. Desværre er dette ikke længere et firma, man kan stole på.
November 19, 2024
Unprompted review