3 besøg med skolevogn. Fantastisk service. Super kontakt og grundig information mht status på forløb og forklaring af fejl. Og meget fair priser. Varmeste anbefaling herfra.
See what reviewers are saying
Vi har købt ny bil hos Morten, og havde en fantastisk oplevelse i processen. Man fornemmer han er passioneret og imødekommer en i øjenhøjde. Han har styr på alle detaljerne, som gjorde vores oplevels... See more
Company replied
Så god service skal man godt lede længe efter nu om dage. Skulle have skiftet dæk på bilen. Kørte forbi for at høre om de havde tid. Morten tog den med det samme. Tjekkede endda op på serv... See more
Kan kun anbefales
Vi har efterhånden benyttet os af Lindholm Auto i mange år. Morten og hans folk gør sig altid umage i kommunikationen, og vi har aldrig haft noget at klage over. Tværtimod er vores opfattelse, at de er særdeles dygtige mekanikere, og frem for alt kan man regne med dem. Lindholm AUTO er et sted hvor man med ro i maven kan få sin bil repareret, og det er også et sted, hvor man tør købe en brugt bil, uden at være bekymret for, hvad der venter senere hen.

Reply from Lhauto
Valg af mekaniker er en tillidssag, derfor har vi valgt Lindholm Auto
Vi har igennem de sidste 4-5 år benyttet os af Lindholm Auto og det er absolut ikke uden grund.
De første år havde vi en gammel bil, som af og til trængte til reparationer. Hver eneste gang lavede Lindholm Auto et virkelig godt stykke arbejde, hvor de afvejede bilens og vores sikkerhed, brug af nye Vs. brugte reservedele samt om det kunne svare sig FOR OS prismæssigt. Der blev aldrig udført ikke-aftalte reparationer på bilen. Fandt de under deres arbejde, at der skulle laves mere på bilen, blev vi først ringet op og spurgt, om vi ville have det udbedret - og fik samtidig en pris på det. Det betød, at vi aldrig fik en større regning end det overslag der var blevet lagt frem.
En dag ringede Lindholm Auto til os og sagde, at der nu skulle laves så meget på bilen, at de ikke mente det kunne svare sig for os, når de opvejede den udgift mod bilens reelle værdi. Det synes vi, siger rigtig meget om deres måde at drive virksomhed på.
Derfor har vi hele tiden stået med en oplevelse af, at få en fuldstændig reel og fair behandling - det har ikke kun handler om, at de var en virksomhed, der skulle tjene penge. Det har også handlet om, at give os den bedste rådgivning.
Nu har vi købt en ny bil, men vi benytter stadig Lindholm Auto.
For os er valg af mekaniker en tillidssag og derfor har vi valgt Lindholm Auto.
Her har vi udelukkende oplevet at få en god behandling hvor sikkerhed, kvalitet og fair pris er smukt sammenflettet.

Reply from Lhauto
Jeg har lige handlet bil hos Lindholm Auto, fik en super god service i hele købs forløbet, kan kun anbefale Lindholm Auto hvis man skal handle brugt bil.

Godt sted at handle BIL
Jeg er altid tryg, når de har serviceret min bil! Venlig og imødekommende betjening og altid til at stole på. Laver ikke noget på bilen uden en aftale med ejer. Sidst jeg købte hos Lindholm Auto var der 100 % god service og ingen skjulte aftaler.

Service i topklasse
Jeg er altid tryg, når de har serviceret min bil! Venlig og imødekommende betjenning.

Tilfreds gennem 15 år
Jeg har brugt Lindholm Auto lige siden jeg købte min første bil i 2005.
Jeg har altid blevet godt behandlet, og ringet op hvis en reparation var bare lidt dyrere end forventet.
Har aldrig oplevet fusk - tingene er i orden når Morten siger god for dem.

Service helt i top.
I 14 år har Lindholm Auto serviceret vores bil på meget tilfredsstillende måde. For et par uger siden valgte vi at skifte den gamle bil ud med en nyere bil. Den fandt vi nemt og hurtigt hos Lindholm Auto. Servicen er altid helt i top, og der er altid høflig betjening.
Overvejer du at skifte din gamle bil ud med en nyere model, så henvend dig trygt til Lindholm Auto.

Reply from Lhauto
Ærlighed og professionel seriøsitet i højsæde
De sidste 3 gange jeg har købt en brugt bil er jeg endt her hos Lindholm Auto.
Hver gang har jeg seriøs undersøgt brugtbilsmarkedet vedrørende priser og udbud, samt indhentet to til tre konkrete tilbud.
Alle 3 gange har jeg hos Lindholm Auto oplevet: hurtig seriøs professionel respons på mine henvendelser, samt klare pålidelige aftaler, der alle er endt med en god tilfredsstillende handel, idet deres prisniveau absolut matcher markedspriserne.
Lindholm Auto kommer helt sikker også med i billedet næste gang jeg skifter bil.
Prøv Lindholm Auto. Det kan jeg på det varmeste anbefale.

Kompetent værksted
Jeg har gennem årene købt flere biler hos Lindholm Auto, og har også fået dem serviceret og repareret der. Jeg er altid blevet behandlet godt og bliver fx ringet op af værkstedet, inden de begynder at reparere noget, så vi er enige om, hvad der skal laves og til hvilken pris.
Senest havde et Skorstensgaard-værksted ved en udlæsning af motoren foreslået, at jeg skulle udskifte en dyr reservedel, men jeg fik bilen “listet” hjem, og Morten hos Lindholm Auto havde en mistanke om, at fejlen var et andet sted, hvilket sparede mig mange penge.
Jeg kan kun anbefale stedet, både som værksted og til bilkøb.

Solgt til en anden
Skulle købe en blå polo, vi aftaler jeg skal komme i morgen kl 13 (kommer fra Sjælland) og vi har aftalt at de tager min nuværende bil i bytte, der var aftalt finansiering osv.
jeg så frem til en tryg og god handel hvor en aftale er en aftale.
Men bliver nu ringet op at de har solgt den til anden side. 😕 tak for ikke at gøre en forskel i en råden bilsælger branche.

Reply from Lhauto
Vi blev ikke enige, men..
I forbindelse med vi var på udkig efter en Polo var vi forbi LHAUTO af 2 omgange for at prøvekøre bilen. Vi blev tilbudt en ok fair pris for bilen, men bilen manglede noget ekstraudstyr som var afgørende for os, og en eftermontering med originale reservedele ville blive for dyrt i forhold til at finde en tilsvarende bil med udstyret fabriksmonteret.
Vi har hele vejen igennem fået en venlig behandling, og vi vil helt sikkert kigge den vej forbi igen næste gang vi er på udkig efter en bil.
Så selv om det endte med vi ikke blev enige, så synes jeg vi fik en fin behandling, og det skal man jo også sætte pris på :)
Kan varmt anbefales!
Jeg har fået repareret og serviceret mine biler her, de sidste 15 år og kan kun anbefale Lindholm Auto! De har en ærlig og ordentlig tilgang til tingene og udfører et kompetent stykke arbejde!
Kan kun anbefales herfra!

Jeg kan trygt anbefale Lindholm Auto
Jeg kan trygt anbefale Lindholm Auto. Jeg har fået lavet reparation på motoren af min Peugeot, og alt blev udført perfekt og til aftalt tid og pris. Meget tilfredsstillende. Jeg kommer helt sikkert igen, også hvis jeg får brug for at købe ny brugt bil.
Et værksted man roligt kan benytte
Et værksted man roligt kan benytte. Som kunde oplever man at ordentlighed er vigtigt for dem - ikke kun hos Morten, men også hans kolleger/ansatte.
En rigtig dårlig oplevelse med Lindholm…
En rigtig dårlig oplevelse med Lindholm Auto. Vi havde aftalt en pris på 2500 kr, da jeg skulle afhente min bil skulle jeg betale 3400 kr. Uden at være blevet informeret om det. Derudover er jeg blevet blokeret fra deres Facebook side efter jeg udtrykte min mening. FØJ

Reply from Lhauto
Fint værksted med god service
rigtig god - men - ak-ja
Har købt en Peugeot 208 hos Lindholm Auto, der har været nogle ting, som skulle rettes, alt er efter samtale med LA blevet ordnet hos Peugeot Amager - fint fint. Men der mangler stjerner, en bil til små 100000 kr., klargjort og med service eftersyn leveres med 5/10 mm tilbage på bremseskiverne - ca. 8000 km's kørsel - det er ringe! Forklaringen fra Lindholm Auto - bilen er da ikke ulovlig! Men den kan bare ikke køre til næste service, det er ringe!
Ak ak - har været hos Lindholm Auto igen - der blev skiftet tændrør og en tændspole, derefter kørte bilen dårligere end før, hakkede og satte stadig ud nogle gange, men ifølge LA var bilen perfekt!! Det viser sig at der er nogle parametre, der skal nulstilles når tændspoler bliver skiftet, så computeren ikke skal arbejde helt vildt, men det er nok også forskelligt fra øst til vest!!
FDM har målt bremseskivernes tykkelse til 20,5 mm, men LA kunne måle dem til 21,5 mm, nu har 2 værksteder på Sjælland målt tykkelsen til 20,5 mm, så der er forskel på målene fra Sjælland til Jylland!!
Men alle problemer løses i sidste ende ved at lægge røret på under samtalen med FDM - men det var jo nok et teknisk uheld!
Bo

Reply from Lhauto
En mekaniker med rent mel i posen
Jeg har brugt Lindholm Auto i efterhånden mange år (fra før det hed Lindholm Auto). Jeg altid følt jeg har fået god behandling og aldrig været i tvivl om jeg kunne stole på det jeg fik at vide. Det er et mindre værksted og nok ikke det billigste, men det er gennemført arbejde ikke noget fusk.
Kan klart anbefales.