Nu 3 keer een nummer laten maken waarvan 2 gelijk perfect. De 3de was de tekst die ik had geschreven verkeerd opgevat, ik heb dit aangegeven en ze deden niet moelijk en hebben binnen een uur een nieuw... See more
See what reviewers are saying
Hele goede communicatie via app Tekst in het Engels laten vertalen Prachtig liedje Origineel verjaardagscadeau Helemaal blij met het resultaat Verrassing was gelukt…😀👍 Bedankt
Communicatie is echt goed met hun , daarnaast kan je echt je eigen wensen doorgeven qua tekst en nummer. Ik had mijn moeder een nummer kado gegeven en ze was hier zo enorm blij mee , het heeft haar oo... See more
Company details
Written by the company
Bij Liedopmaat.nl brengen we muziek en emotie samen om unieke, op maat gemaakte liedjes te creëren voor elke gelegenheid. Muziek heeft de kracht om herinneringen te maken en gevoelens over te brengen op een manier die woorden alleen niet kunnen. Of je nu een speciaal lied wilt laten maken voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, afscheid, bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw verhaal en emoties. Het proces is eenvoudig: jij levert de input, zoals persoonlijke verhalen, belangrijke gebeurtenissen of specifieke wensen, en wij vertalen dit naar een compleet uitgewerkt lied. Van pakkende songteksten tot een melodie die blijft hangen, wij maken muziek die raakt. Bij Liedopmaat.nl kun je een lied laten maken voor allerlei momenten, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, afscheid en herdenkingen, bedrijfsevenementen en feestnummers. Voor elke gelegenheid creëren wij een persoonlijk en uniek nummer, dat perfect past bij de emoties die je wilt overbrengen. Wil je iemand op een bijzondere manier verrassen met een uniek en persoonlijk lied? Bij Liedopmaat.nl zorgen we voor een nummer dat perfect past bij de gelegenheid en een blijvende herinnering creëert. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Cadeau, cadeautip, moederdag, vaderdag, verjaardagen,bruiloft, etc, alles is mogelijk!
Contact info
Netherlands
- Info@liedopmaat.nl
- liedopmaat.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geweldige ervaring!!!
Wat een prachtige ervaring liedopmaat heeft een persoonlijk lied voor mijn man gemaakt en het was zó ontroerend en perfect passend bij ons verhaal. Alles verliep super professioneel en met veel aandacht. Een uniek cadeau dat we nooit zullen vergeten! 🎶💖

Reply from Liedopmaat
Wederom weer een waanzinnig nummer voor…
Wederom weer een waanzinnig nummer voor mij neer gezet. Super tevreden.
Een super mooi liedje gemaakt
Een super mooi liedje gemaakt. Snel en vriendelijk contact via de mail. Echt een aanrader als je iemand wilt verrassen.
Speciaal voor mijn moeder gedaan , omdat ze haar zoon is verloren ,en ik mijn tweeling broer
Was een heel mooi liedje wat jullie hebben gemaakt voor mijn moeder kreeg ik kreeg er tranen van in mijn ogen , en mijn moeder ook
Ik gebruik het liedje zoiezo nog een x op tiktok alleen mijn moeder wil daar niet in
Maar jullie hebben het heel mooi gedaan
Zal het zeker nog een x doen
Heel handig om te laten maken je…
Heel handig om te laten maken je verhaal voor het lied en je krijgt een geweldig nummer.
Ben er super blij mee en me man was zeer verbaasd.
Liedje voor papa laten schrijven
Liedje voor papa laten schrijven! Heb hem nog nooit zo ontroerd gezien hij werd 50 wou iets speciaals doen en dat was me overduidelijk gelukt! Bedankt dit is zijn herinnering voor het leven 😍
Wat een geweldig cadeau-idee!
Wat een prachtig lied! Persoonlijk, ontroerend en helemaal op maat gemaakt. Het resultaat echt geweldig – ik zou dit zo weer doen!
Namen worden niet goed uitgesproken en…
Namen worden niet goed uitgesproken en ik had er iets meer van verwacht

Reply from Liedopmaat
Top communicatie! Resultaat super mooi liedje!
Eerlijk is eerlijk de eerste versie was niet helemaal naar onze zin maar de super snelle reactie op ons mailtje waarin we dat aangaven, de snelle oplossingen en zelfs nog een paar aanpassingen die allemaal via supersnel contact per mail verliepen maakte dat dubbel en dwars goed. Binnen 1 dag hadden we een perfect nummer! Helemaal naar onze zin! Echt top!
Super ontvangen het lied..zoals ik had…
Super ontvangen het lied..zoals ik had gehoopt voor mijn liefde!!
Ze hebben er een geweldige nummer van…
Ze hebben er een geweldige nummer van gemaakt
Mooi liedje
Mooi liedje. Er moest een kleine aanpassing worden gedaan en dat werd netjes geregeld!
Het is een hele mooie song geworden…
Het is een hele mooie song geworden echt een aanrader om een boodschap over te brengen
Het lied mooi herschreven en gezongen…
Het lied mooi herschreven en gezongen en snel geleverd
Fantastisch!
Mijn zus en ik werden 30 jaar en ik wilde haar een persoonlijk liedje cadeau doen.
Het is een hele mooie tekst geworden en wordt mooi ingezongen. Met veel tranen van geluk tot gevolg.
Super bedankt voor jullie snelle service!
Prachtig lied gemaakt voor mijn vriend.
Fantastisch
Met heel weinig woorden is er een prachtig nummer uitgekomen wij zijn meer als tevreden heel erg bedankt.
Mijn tranen nog aan het wegvegen
Mijn tranen nog aan het weg vegen... nadat ik het nummer dat ik heb laten maken voor mijn tweelingzusje beluisterde voordat zij het ontving.. . Ze was enorm verrast en omdat het zo persoonlijk is,raakt het enorm de emotionele snaar. Een super geslaagde verrassing.
Heftig jaar !
Wat een erg mooie song hebben jullie gemaakt voor mijn man /zoon/chantal en familie en vrienden..
na een heftig jaar met gemis en ziekenhuizen doordat de vreselijke ziekte heel dichtbij mij was !
Bedankt ik beveel jullie zeker aan !
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.