Banner for Líf begravelsesbyrå

Líf begravelsesbyrå Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusen takk til Christian for den gode, ryddig og omtenksom hjelp jeg fikk ved min kjære mann sin bortgang. Jeg fikk den fine verdige avskjed jeg ønsket meg. Følte meg godt ivaretatt. Kan trygt anbefal... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd med begravelsesbyrået og anbefaler dem på det varmeste til andre. Vi hadde kun mobilkontakt vedr planleggingen, noe som passet utmerket for meg. Prosessen var ryddig og effektiv, og fik... See more

Company details

1. Funeral Home
  2. Funeral Director

About Líf begravelsesbyrå

Written by the company

Lif er et moderne begravelsesbyrå. Våre begravelsesrådgivere kommer på hjemmebesøk der det passer deg. Vi har døgnvakt, og fra våre avdelinger i Oslo, Bergen, Romerike, Buskerud og Vestfold, dekker vi mesteparten av Østlandet og Bergen med omegn. Du beholder din personlige begravelsesrådgiver fra første møte til gravferden er gjennomført. Slik at gravferden kan gjennomføres i trygge rammer. Vi gir alltid skriftlig prisoverslag etter første møte.

Våre verdibevisste rådgivere er lydhøre for dine behov og er din fremste representant i møte med det offentlige når noen er død. Vi er ikke redde for å utfordre det etablerte og søker alltid de beste og mest bærekraftige løsningene med alle våre samarbeidspartnere.

Navnet Líf, eller Liv, kommer fra norrønt og betyr vern. Líf symboliserer våre rådgivere som hjelper pårørende ved dødsfall.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

88 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg sto mitt i det å hjelpe stefaren…

Jeg sto mitt i det å hjelpe stefaren min å jeg viste ikke noe så fikk kjemoe god hjelp av lif å ikke minst katja på byrået så tusen takk for all hjelp

March 26, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Så hyggelig tilbakemelding å lese. Takk til deg for at du tok deg tid til å skrive om oss.
Beste hilsener fra alle oss i Líf begravelse.

Anbefales på alle måter.

Anbefales på alle måter.
Vi ble veldig godt ivaretatt fra første kontakt til alt var over.

Skulle vi trenge begravelsesbyrå igjen, vet vi hvem vi kontakter!

March 24, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Bente Line. Tusen hjertelig takk for samarbeid. Takk for at vi fikk hjelpe dere i denne vanskelige tiden.
Ønsker deg og dine det beste for tiden som kommer.
Hilsen fra Kenneth, Christian og resten av gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Ett godt valg i en vond prosess

God veiledning i forbindelse med begravelse og forberedelser. Profesjonelle og dyktige. Veldig glad jeg valgte LIF

March 12, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Frøydis. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Takk for fine samtaler og godt samarbeid. Ønsker deg det beste for tiden fremover. Hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Stor takk til Lif

Hjelpen jeg fikk fra Lif med å organisere min mors begravelse var helt eksepsjonell. De tok vare på hver eneste detalj. Seremonien ble perfekt. Jeg kan ikke takke dem nok for deres holdning og vennlighet i noen svært triste dager for familien vår.

March 20, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei. Tusen hjertelig takk for fin tilbakemelding. Takk for at jeg fikk hjelpe dere. Ønsker dere alt godt videre. Varm hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Takk for at dere gjorde Paal sin…

Takk for at dere gjorde Paal sin begravelse så verdig og fin ❤️

March 17, 2026

Hei Heidi,

Selv takk for et godt samarbeid om gravferden. Takk for at du tok deg til til å skrive her.

Beste hilsener fra Christian og oss i Líf begravelse

Rated 5 out of 5 stars

Tusen takk for en flott begravelse

Tusen takk for en flott begravelse. Alt gikk helt knirkefritt. Veldig fin oppfølging. Dette ble en flott seremoni i Snarøya kirke med påfølgende minnestund. Alle som kjente Liselotte vil huske dette for alltid.

February 24, 2026

Hei Tore,

Så fint å høre dette. Takk for at du tok deg tid til å skrive omtale her. Og tusen takk for et godt samarbeid om gravferden.

Beste hilsener fra Christian og oss i Líf

Rated 5 out of 5 stars

Vår erfaring med Lif begravselsesbyrå…

Vår erfaring med Lif begravselsesbyrå er utelukkende positiv. Kenneth var helt fantastisk å ha med å gjøre for oss som familie, oppe i hva som er en vanskelig tid. Vi ble både før, underveis og etter bisettelsen ivaretatt på en flott måte.

March 5, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei. Tusen takk for flott tilbakemelding. Takk for at jeg fikk hjelpe dere i en vanskelig tid. Ønsker deg og dine alt godt. Ta vare på hverandre. Mvh
Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Utelukkande positiv oppleving

Vår oppleving av Lif begravelse er utelukkande positiv. Me kjende oss trygge og ivaretatt heile vegen og fekk ei gravferd slik me ynskte det. Dei lytta til våre ønskjer og me fann løysingar saman. Dei opptrådte veldig profesjonelt og gav oss veiledning.
Takk for samarbeidet!

March 2, 2026

Hei Kjersti,

Selv takk for et godt samarbeid. Setter stor på på omtalen her. Takk for at du tok deg tid til å skrive.

Beste hilsener
Christian og oss i Líf

Rated 5 out of 5 stars

Vil virkelig gi Lif de aller beste anbefalinger :)

Vi ønsker å gi Lif og de som jobber der vår aller beste anbefaling!
Varme, hyggelige og veldig imøtekommende. Vi følte at de så oss - og forstod og deltok i våre ønsker på en super fin måte og kom med gode forslag til våre ønsker.
Vi fikk utrolig god hjelp til å lage et flott og verdig opplegg og en nydelig ramme rundt bisettelsen!

March 1, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Linn. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Fint at det ble som ønsket. Alt godt til deg og dine. Hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fikk veldig god hjelp

Samarbeidet og ikke minst kommunikasjonen med agenten bidro til at dette ble en god opplevelse. Han var veldig oppmerksom og forståelsesfull i den situasjonen vi stod i, og ikke minst hjelpsom. Jeg kommer til å anbefale dette byrådet til andre.

February 9, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Anne. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at jeg fikk hjelpe dere. Ønsker dere alt godt i tiden som kommer. Hilsen fra Kenneth og gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Tusen takk til Kenneth for all omtanke…

Tusen takk til Kenneth for all omtanke og hjelp under hele prosessen. Flott pyntet kapell og en fantastisk solist valgt etter våre sanger. Vi er veldig fornøyde på alle måter og gir dere våre varmeste anbefalinger.

Bjørn og Stein Tufte

February 26, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Bjørn og Stein. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ønsker dere det beste for tiden som kommer. Hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Fin og verdig begravelse. God oppfølging i forkant med forslag og samtaler, samt oppfølging på e-post av Christian.
Vi ble guidet gjennom hele prosessen.
Er veldig takknemlig og fornøyd.
Blomster og kirkerom var flott.

February 23, 2026

Hei Therese,

Så hyggelig at du tok deg tid til å skrive omtale av oss. Tusen takk for det og for det du skriver her :)

Beste hilsener fra Christian og oss i Líf begravelse

Kenneth var verdig

Kenneth var verdig, samlet og rolig i vanskelige situasjoner, klarte å holde seg nøytral og gi gode råd. Han fulgte opp både under og etter begravelsen. Catering, pynt i lokale - alt var i skjønneste orden og jeg vil virkelig anbefale de til andre.

February 17, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Pia. Tusen takk for hyggelig ord. Fint å tenke på at dere fikk en god opplevelse i en trist og vanskelig tid. Ønsker deg og dine det beste for tiden som kommer. Varm hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Varm og støttende

Varm - støttende og profesjonell bistand fra A-Å. Veldig god bistand til oss pårørende.

February 11, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei. Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg og dine alt godt videre. Hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Super god hjelp i en tung stund

Super god hjelp i en tung stund. Lette og oversiktlige priser.

February 9, 2026

Hei Jan Ove,

Tusen takk for din fine tilbakemelding. Det var hyggelig at du tok deg tid til å skrive en omtale av oss. Det setter vi stor pris på.

Beste hilsener
Christian og oss i Líf begravelse

Hyggelige og faglig dyktige medarbeidere

Hyggelige og faglig dyktige medarbeidere

January 29, 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig omtale av oss. Og takk for at du tok det tid til å skrive. Det setter vi stor pris på.

Beste hilsener fra
Katja, Christian og oss i Líf

Personell med tilstedeværelse

De to personene jeg møtte, Christian og Kenneth, møtte meg med medfølelse, forståelse og kunnskap. De stilte opp når jeg trengte det, selv om det var en søndag, og hjalp meg gjennom en utfordrende tid frem til begravelsen.

December 19, 2025

Hei Tordis,

Tusen takk for omtale og hyggelige ord. Det var fint å være til hjelp. Takk for at du tok deg tid til å skrive om oss.

Med ønske om alt det beste fra Kenneth, Christian og oss i Líf

Rated 5 out of 5 stars

Hadde en utrolig fin og god opplevelse…

Hadde en utrolig fin og god opplevelse med Lif. Det gikk sømløst fra start til slutt. Kenneth gjorde hele prosessen veldig enkel og behagelig for oss da vi ikke visste hvor vi skulle begynne eller hvilke valg vi skulle ta, midt i jula. Seremonien gikk over forventning og jeg kan anbefale dette byrået varmt.

December 30, 2025

Hei
Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at vi kunne gjøre en vanskelig periode noe lettere for dere. Ønsker deg og dine alt godt. Med hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

Rated 5 out of 5 stars

Fin telefonsamtale om avdødes ønsker

Fin telefonsamtale om avdødes ønsker. Enkel og avtale via mail hva vi ønsker.

January 21, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Bente. Takk for hyggelig tilbakemelding og godt samarbeid. Alt godt til deg og dine! Hilsen fra Kenneth, Lif begravelse.

Rated 5 out of 5 stars

Svært god oppfølging og tilretteleggingen …

Svært god oppfølging og tilrettelegging av alle praktiske oppgaver. Våre ønsker for seremoni og sammenkomst ble ordnet på beste måte og slik vi ønsket.

January 20, 2026

Reply from Líf begravelsesbyrå

Hei Gunn. Tusen takk for hyggelige ord. Vi er glad for at vi fikk hjelpe deg. Gjør det beste av tiden som kommer. Varm hilsen fra Kenneth og resten av gjengen i Lif.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look