treningsmaskiner Reviews 9

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Det er ren svindel.

Det er ren svindel.

Jeg bestilte Walkingpad X21 med Order #1064 for to uker siden, men har fortsatt ikke mottatt varen. Jeg har forsøkt å kontakte LifeStuff både på e-post og telefon, men uten å få svar. LifeStuff er ren svindel!

Jeg har sendt saken til Forbrukerrådet og håper de kan iverksette tiltak mot dette svindelselskapet.

October 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestillt noe fra lifestuff.no…

Jeg har bestillt noe fra lifestuff.no 31.october 2024. Jeg betalte også. Nå prøver jeg å ringe kundeservice. Det er ingen svar. Jeg har sendt eposten. Det er ingen svar. Jeg ringte også deres butikk i Holmestrand. Ingen svar. Jeg skal ta kontakt med politi hvis jeg ikke hører fra dem inntil 30. oktober. Ikke kjøp på lifestuff.no
Det er om Order #1070 hvis lifestuff.no ønsker å vite
I have just complained this case to the police. If you are victim, you should do so as soon as possible.

October 21, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte en WalkingPad R2 Pro

Jeg bestilte en WalkingPad R2 Pro, og produktet leverte som forventet. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Men leveringen tok 9 dager, noe som er lengre enn de forventede 2-5 dagene...

August 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Walkingpad ble bestilt og betalt, men ble ikke levert uten noen informasjon

- Bestilte en walkingpad den 24.07.24, betalt med vipps.
Fikk ingen bekreftelse på bestillingen.
- Sendt e-post noen dager etter og etterlyste bekreftelse på bestillingen og la ved skjermbilde på gjennomført betaling via vipps.
Ingen svar.
- Ringte til kundeservice gjentatte ganger; ingen som tok tlf. og andre ganger var tlf. slått av.
- Sendte igjen e-post etter 1-2 uker og etterlyste informasjon på bestillingen og når jeg kunne forvente å motta produktet.
Ingen svar.
- Ringte gjentatte ganger til kundeservice.
Ingen svar.
- Sendte ny e-post etter 3 uker hvor jeg ber om å avbestille ordren. Heller ikke fått noe svar tilbake.

Nå har det gått snart 4 uker uten at jeg verken har mottatt bekreftelse på bestillingen eller noen svar tilbake på e-post/tlf. Veien videre blir å kontakte forbrukerrådet.

Jeg bestiller ofte fra nettet, også fra utlandet, men har aldri opplevd noe så useriøst som jeg opplevde fra lifestuff.no. Ser at de stadig oppdaterer nettsiden med status på lagerbeholdning osv., men de gidder ikke følge opp ordre som allerede er bestilt og betalt?!

Uprofesjonelt og useriøst nettbutikk! Håper at forbrukerrådet tar tak i det slik at andre ikke blir utsatt for noe slikt.

July 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte walkingpad med 1-4 dagers…

Kjøpte walkingpad med 1-4 dagers levering. Er nå på dag nr 8 å ikke mottatt produktet enda. De svarer ikke på telefon eller epost.
Veldig skuffer over å ikke ha mottatt produktet eller en respons fra leverandør.

June 3, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Styr unna (eller i det minste sjekk hva som er på lager)

Styr unna! Etter endelig å ha fått svar på hva som tar så lang tid, har jeg bedt om at ordren skal kanselleres. Og atter en gang, ingenting skjer.

Anbefaler INGEN å bestille herfra, uten å sjekke om de har på lager det de ønsker å bestille. (Lykke til med å få tak i kundeservice....) De lover gull og grønne skoger, både med priser, leveringstider og svartider på kundeservice - og ingenting av lovnadene blir holdt. Jeg har meldt de til Finn hvor jeg så annonsen - neste blir Vipps om jeg ikke får bekreftelse på at ordren er kansellert.

Oppdatering 11/6 - Jeg har mottatt beskjed om refusjon av pengene som er trukket, og har lagt til en stjerne.

Uansett er tipset å sjekke om at de faktisk har på lager det du ønsker å kjøpe - for det er null beskjed og oppdateringer underveis om at de ikke er det.

June 10, 2024

Bare tull og tøys. ADVARSEL

Bare tull og tøys.

Oppdatering: Svindleren har nå svart på anmeldelsen, men har bare kopiert svaret fra en annen Trustpilot-side (Sportly.no). Dette er så useriøst som det kan bli.

Forresten, det ser ut til at personen bak Lifestuff ikke har varene på lager. Han selger produkter han ikke engang har. Dette virker helt klart som et forsøk på svindel.

June 6, 2024

Hei,

Finner deg ikke som kunde hos, så dette blir ikke riktig.

Kan vi hjelpe deg med noe mer, ber vi deg kontakte oss på Kunde@lifestuff.no

Takk på forhånd:)

Mvh

Styr unna!

Bestilte en vare med leveringstid 1-4 virkedager. Etter to uker sendte jeg flere mail uten å svar på når jeg kan forvente varen. Prøvde å ringe i åpningstiden flere ganger, fikk sms tilbake om å sende mail. Ble da forespeilet å få tilsendt varen i løpet av uken etter. Varen kom ikke, og 3 uker og 3 dager senere ba jeg om kansellering av ordren og pengene tilbake.

June 3, 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig for de problemene du har opplevd med din bestilling. På grunn av en uventet høy etterspørsel etter våre walkingpads har vi dessverre hatt utfordringer med å håndtere alle bestillingene i tide.

Vi forstår hvor frustrerende det må være å vente lengre enn forventet og ikke få tilstrekkelig informasjon om leveringen. Vi har jobbet hardt for å forbedre kommunikasjonsprosessene våre og sikre raskere svar på henvendelser.

Vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse, og vi har nå løst saken ved å kansellere ordren din og refundere pengene. Vi håper dette kan rette opp noe av det negative inntrykket du har fått.

Igjen, vi beklager for ulemper dette har medført, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester for å unngå lignende situasjoner i fremtiden.

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Enkle ryddig og rask levering

Enkle ryddig og rask levering,
Og hyggelig kundeservice,😊😊

May 14, 2024

Hei Tomas,

Vi er glad du har hatt en god opplevelse med vår kundeservice😊️ Håper du ble like fornøyd med produktet!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Ønsker deg en god helg 😊️

Med vennlig hilsen,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look