LightWalk™

1. Shoe Store

Information provided by various external sources

Lightwalk™ er Danmarks billigste forhandler af de populære LED-sneakers med lys i sålen.

Rated 2 out of 5 stars

Mangler manual

Sendte sko return, da det ene laderstik ikke sad hvor det skulle. Ringede 6 dage efter for at høre hvornår jeg fik tilsendt et par nye sko. De sagde de ikke havde modtaget dem endnu, hvilket jeg sagde ikke kunne passe. Fik 3 dage efter et par nye tilsendt. Virker som om der ikke helt er styr på tingene. Og så mangler jeg altså en brugsanvisning . Der er ingen papirer med overhovedet , man kan ikke se om skoene er CE mærket osv. Synes ikke skoene er 500 kr værd

April 24, 2016
Rated 4 out of 5 stars

God kundeservice

Desværre var de sorte sko udsolgt trods de stod på lager og ordre gik igennem, men super kundeservice der kontakter mig med problem dog lover han de hjemme i sorte inden for et par dage så en noget skuffet søn åbner en kasse med hvide. Men igen super kundeservice da jeg skriver mail og på fb og pga fb så de det hurtigt og kontakter mig og forklare problem og den fejl de har lavet med fejl information om sorte sko
Så nu beholder vi hvide og sønnike glæder sig til at må bruge dem (konfirmation ) så de skal holde sig hvide😉
Fede sko lever helt op til hvad vi forventet og meget hurtig levering Men måske en lille side med manual brugte lang tid på at finde tænde knap og måtte ind over fb for at finde ud af hvordan og hvorledes så det manglede ellers fuld tilfreds med produkt

April 14, 2016

Gennemført arbejde

Kan stærkt anbefale Lightwalk, de er der lige fra start, til man har fået varen - og sørger for at varen kommer frem hurtigt og sikkert. De er klar til at hjælpe og besvarer alle stillede spørgsmål.

April 7, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Bestil ikke herfra!

Varen skulle være på lager, og leveres inde for et par dage men det skete ikke. En uge efter fik jeg af vide at varen var i restordre og er der ville gå op til en uge inden at jeg modtog dem- det skete heller ikke. Jeg annullerede og har modtaget kvittering på at pengene bliver tilbageført.

Inden at jeg bestilte skoene tjekkede jeg mange hjemmesider hvor ingen af siderne havde skoene på lager. Light walk var de eneste, men det giver god mening nu at de bare løj for at få gennemført en ordre og holde på deres penge. Det er anden gang at jeg bestiller hos dem og med helt samme forløb og derfor også sidste gang.

Jeg anbefaler absolut ikke at man bestiller her da man vil stå med et meget skuffet barn når skoene gang på gang ikke dukker op.

March 30, 2016
LightWalk™ logo

Reply from LightWalk™

Hej Miranda,

Vi har arbejdet med en leverandør, der har lovet noget de ikke kunne holde og har af den grund også skiftet leverandør. Det er selvfølgelig ikke noget der skal gå udover dig og vi beklager, at der har været forsinkelser. Vi kan se, at pengene er blevet tilbagebetalt som aftalt.

Vil du være sød at sende os en e-mail til kontakt@lightwalk.dk, så vil vi meget gerne se om vi i samarbejde kan gøre noget for jer på baggrund af den dårlige oplevelse.

Lightwalk.dk

Rated 5 out of 5 stars

God service, de holder hvad de lover

Jeg bestilte mine sko i starten af december og fik næste dag et personligt opkald fra dem, at der ville være lidt forsinkelser pga julen. God service at de ringer og siger der er forsinkelser, det blev jeg rigtig glad for. Jeg fik mine sko 10 dage efter og er meget tilfreds med dem:-) i pakken var der en ekstra gave som tak for min tålmodighed.

December 19, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Total useriøs net butik

Havde bestilt et par sko, levering 1-2 dage, efter 4 dage skiver jeg en mail, hvilke jeg aldrig får svar på, så forsøger jeg at ringe til ham flere gange uden held, han ringer dog tilbage efter et stykke tid, han vil lige finde ud af hvor min sko er, og ringe tilbage om 5 min. hørte aldrig fra ham igen.
Så find et andet sted at handle.

November 1, 2015
LightWalk™ logo

Reply from LightWalk™

Hej Micheal,

Vi er kede af den dårlige oplevelse du har haft tidligere. Firmaet er blevet overtaget af et nyt firma, som har hovedsæde i Esbjerg. Vi har forøget vores kundeservice så vi har telefontid i hverdagene fra 9.00 - 22.00! Vi besvarer mails dagligt og sørger ellers for at holde en god dialog med vores kunder hvis der er det mindste de skal være opmærksom på!

Hvis der er noget vi kan gøre for dem på baggrund af den dårlige oplevelse er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail på kontak@lightwalk.dk så må vi se hvad vi kan gøre.

Lightwalk.dk

Super

Fantastisk, super og helt igennem et troværdigt firma. Super service, venlig og imødekommene. Vil helt klart anbefale til andre. Super seje sko og de er leveret som aftalt.

October 15, 2015

super service

Fantastisk og hurtig levering, og hvor er det lækkert med fri fragt! En hjemmeside jeg helt sikkert vil anbefale

October 5, 2015

Take a closer look