Virkelig en fantastisk kundeservice!! Jeg var i dårlig tid med en dåbsgave og leveringstiden var angivet til 5-7 hverdage + “broderings-tiden”. Jeg bestilte gaven med brodering mandag og skrev om de k... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Dette brand har (haft, som i gerne vil overbevise folk om, spar mig for dén svada) et samarbejde med et par som eksponerer deres 4-årige datter i en video for reklame. Hvor dælen er jeres tanker henne... See more
Company replied
Jeg bestilte 2* SOS balm i starten af april og modtog dem virkelig hurtigt - rigtig dejligt! Dog var begge produkter defekte i svejsningen, så cremen sprang op, og halvdelen blev spildt (det er en lid... See more
Company details
Written by the company
Lille Kanin er naturlig-certificerede hudplejeprodukter, som du og din baby kan stole på. Alle produkterne er af høj kvalitet og specielt udviklet til sart og ny babyhud. Produkterne, som ALLE er naturlige og certificerede, er det perfekte valg til din baby. Lille Kanin anbefales også til dig, som er gravid, da din krop og baby fortjener den reneste start.
Olafy Ryes Gade 7N, 1., 6000, Kolding, Denmark
- +45 74 44 44 74
- info@lillekanin.dk
- lillekanin.dk
Fantastisk service
Bestilte en pakke med lidt af hvert. Da jeg modtog den, var en af bøtterne utætte.. dette gjorde jeg opmærksom på, og dagen efter lå en ny pakke, jeg kunne hente i pakkeshoppen! Virkelig fantastisk service.
Kan kun anbefales

Reply from Lille Kanin
Cremerne er gode, men kan ikke anbefale solcremerne
Cremerne er gode, men vi har lige været i Caribien, hvor vi brugte solcremerne. Den gule farve fra cremen smittede af på tøjet og solcremen svig i øjnene på min datter. Kan ikke anbefale deres solcremer, da det har ødelagt noget af hendes tøj på ferien.

Produkter uden tilsætningsstoffer
Rigtig gode produkter til babyer og småbørn, med en masse omtanke for huden, miljøet og uden at have tilsat unødvendige stoffer. Fik leveret min pakke efter blot 2 dage, og det var pakket pænt ind med en lille hilsen.

Reply from Lille Kanin
Fantastiske produkter som vi har brugt…
Fantastiske produkter som vi har brugt til den lille siden hun var spæd og hvor vi tømmer flaske efter flaske. De bedste produkter på markedet lige nu! Havde problemer med et af pumperne og skrev om de ville sende mig en ny pumpe, men i stedet sendte de mig en helt ny olie. Det er fantastisk service, fantastiske produkter, og jeg kommer nok til at være fast kunde meget længe endnu 🙏🏼😁

Reply from Lille Kanin
Naturlige produkter der virker!
Naturlige produkter der virker!
Herhjemme bruger vi især bleskiftecremen flittigt.
Desuden god service ved små problemer 👍🏻
Kæmpe anbefaling.
Fremragende produkter, fede rabatter.
Stor anbefaling herfra.

Fantastisk levering
Jeg skriver denne anmeldelse allerede inden jeg har modtaget mine varer, fordi jeg simpelthen synes det er SÅ god service, at tilbyde sådan en hurtig levering!
Produkterne kender jeg allerede, da de er nemme at tilgå, idet de kan købes i helt almindeligt supermarked.
Forløbet ved at bestille de dejlige produkter online:
1. Mail fra LilleKanin modtaget med ordrebekræftelse kl. 10.05
2. Mail fra LilleKanin modtaget med at ordren er afsendt kl. 10.15
3. Mail fra LilleKanin med bekræftelse på at ordren er gennemført kl. 10.15
4. Mail fra GLS om at pakken er på vej 10.16 - hvilket endda var med GRATIS hjemmelevering.
Mega god service og bestemt ikke sidste gang jeg handler direkte hos LilleKanin ❤️🐰

Helt fantastisk!
Helt fantastisk hurtig levering! Bestil og leveret på under et døgn! Rigtig gode produkter! Både til mor og barn! Kan varmt anbefaledes!

Reply from Lille Kanin
Perfekt hudpleje til sart hud.
Jeg har bestilt pakken med prøver på alle produkter til 349,-.(forøvrigt pænt store prøvestørrelser) Ikke til en baby, men mig selv da jeg har en ekstrem sart hud og ikke tåler hverken parfume eller tilsætningsstoffer. Pakken kom hurtigt og var rigtig fint pakket. Desuden spækket med information om produkterne, hvilket er skønt, når man er allergiker. Lille kanin får 5 stjerner og desuden mig som fast kunde :-)

Reply from Lille Kanin
Lækre produkter til mine børn og mig…
Lækre produkter til mine børn og mig selv.
Hurtig levering og produkterne er pakket pænt ind.

Reply from Lille Kanin
god service og hurtig ekspedition.
Det var så dejligt at få en pakke fra lille kanin. Der var en lille fejl på min pakke, men jeg fik fat i de mest service mindede og venlige folk på telefonerne, og der blev hurtigt rettet op. Derudover er produkterne lækre! Jeg ville til hver en tid anbefale lille kanin!

Pengene værd!!!!
Rigtig gode produkter og fineste indpakning det kommer i. Kan anbefale at købe den samlede pakke da alle produkterne er i topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Lille Kanin
Hurtig levering - personlig indpakning.
Dejlige produkter.

Forhåbningerne var store...
Forhåbningerne var store - jeg synes produkterne så vildt lækre ud! Men desværre er min pakke blevet væk med GLS, og efter at have sendt en mail til Lille Kanin har jeg ingenting hørt. Derfor kan jeg desværre kun give 1 stjerne som en dårlig oplevelse.

Sindssygt lækkert produkt
Sindssygt lækkert produkt, som kan bruges af hele familie.. 🙏🏼👍🏻
Og rigtig god og levering