Sanne Mose - Onlinecoach og personlig træner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt en drikkedunk på deres hjemmeside, men hører intet fra dem. Jeg har ikke modtaget varen, sendt en mail med spørgsmål om hvornår jeg får den tilsendt, kontaktet i privat besked på Inst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale Sanne. I samarbejde med hende har jeg endelig fundet den rette vej mod et sundere jeg – både fysisk og mentalt. ☺️ Forløbet har ikke kun været en fysisk forandring, men o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har indtil videre kun været hos Sanne i forløb i 3 ugers tid, men kan allerede nu give hende top karakter! Hun er det sødeste, mest behagelige, forstående, tålmodige, sympatiske og skønne mennes... See more

Company details

1. Personal Trainer

Written by the company

Din sikre vej til en sundere livsstil! +1000 glade klienter og over 8 års erfaring inden for personlig coaching af kost og træning. Min primære målgruppe er kvinder. Jeg er specialiceret i kroppen under og efter en graviditet. Mit fokus er på den holdbare løsning, så du kommer godt og sikkert ud på egne ben. Jeg tilbyder desuden også personlige træninger i Aalborg. Ønsker du at tage din træning til et nyt niveau hjælper jeg også med målet om at stå på scenen i dit livs form!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ingen kontakt

Jeg har bestilt en drikkedunk på deres hjemmeside, men hører intet fra dem.
Jeg har ikke modtaget varen, sendt en mail med spørgsmål om hvornår jeg får den tilsendt, kontaktet i privat besked på Instagram og haft ringet på deres telefon nummer, som fremgår via CVR registreret - men ingen lyd eller kontakt 👎🏻

June 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Det er svært at sætte ord på

Det er svært at sætte ord på, hvor stor en forskel du har gjort for mig. Da jeg startede mit forløb, havde jeg et mål om at tabe mig, men jeg fik så meget mere end det. Med din hjælp til både træning og kost har jeg tabt 10 kg, men vigtigst af alt har jeg fået troen på mig selv tilbage.
Som nybagt mor har jeg haft mange bolde i luften og perioder, hvor jeg har følt mig presset og udfordret. Gennem det hele har du været en kæmpe støtte. Du har ikke bare været min træner – du har været en person, der har lyttet, motiveret og løftet mig op, når jeg havde brug for det.
Din omsorg, tålmodighed og tro på mig har betydet mere, end du sikkert selv ved. Du har mødt mig præcis dér, hvor jeg var, og hjulpet mig videre skridt for skridt uden at dømme, men altid med forståelse og opmuntring.
Jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad du har gjort for mig, og jeg kan kun give dig mine allerbedste anbefalinger. Hvis man ønsker en træner, der virkelig brænder for sine klienter og gør en forskel både fysisk og mentalt, så er du det oplagte valg.
Tusind tak for din støtte, dit engagement og for at hjælpe mig med at finde styrken i mig selv igen. ❤️

June 15, 2026

Tusinde stjerner til Sanne

Jeg afslutter nu et 4 måneders forløb hos Sanne, og det har været helt fantastisk! Jeg kunne relatere enormt meget til Sanne, da hun selv har to små børn og derfor ved hvad det kræver i hverdagen både at være mor, men også huske sig selv. Sanne har lært mig enormt mange ting om specielt kosten som jeg helt sikkert vil tage med mig videre fremover. Alle de største stjerner til dig Sanne, du har været en gave ❤️

May 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mere end bare træning – en livsforandring

Forløbet har ikke kun været en fysisk forandring, men også en mental rejse, hvor jeg har lært mig selv og mine vaner meget bedre at kende. Sanne er utrolig motiverende, nærværende og god til at tilpasse træningen, så den passer præcis til mine behov og mål.

Med hendes støtte har jeg fået mere energi, større selvtillid og en langt bedre balance i hverdagen. Hun er altid positiv, engageret og klar med gode råd – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre personlig træner!

Kæmpe anbefaling 🤩

April 14, 2026

Kan ikke anbefale Sanne nok 🙏🏻🥰

Kan ikke anbefale Sanne nok 🙏🏻
Hun er en virkelig skøn og sød person, som brænder for at hjælpe kvinder.
Jeg har været 1 år i forløb ved hende, og det er det bedste jeg har gjort. Ikke fortrudt på noget tidspunkt.
Jeg troede at jeg kunne nå mit mål inden for nogle måneder, men det var ikke muligt. Sanne har været utrolig dygtig til at rose og berolige mig, hvilket har gjort at jeg valgte at fortsætte så længe - fordi jeg vidste at hun ikke bare sagde ting for at holde på mig, men faktisk ønskede at hjælpe mig i mål.

Skulle det ske at jeg på et tidspunkt skal have hjælp igen til vægttab, så vil jeg uden tvivl kontakte hende igen 🥰

September 15, 2025

Den bedste coach

Jeg har været på forløb i nogle mdr nu hos Sanne! Og det har været så fantastisk🥳 Hun er mega opmærksom på en, og især fordi jeg startede efter fødsel og det tager hun virkelig højde for og tilrettelægger det til en🥳 Jeg kan virkelig anbefale Sanne til andre der har behov for lidt hjælp til kost og træning! Jeg har lært helt vildt meget

September 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En rejse jeg ikke ville være foruden ❤️

Jeg har to gange nu været i forhold hos søde Sanne, og nu er det tid til, jeg skal tage rejsen videre selv - hvilket er temmelig vemodigt 🥲❤️

Efter mit tredje barn, havde jeg prøvet stort set alt, men endte med at vende tilbage til Sanne for at få hjælp til de sidste graviditetskilo. Jeg har været SINDSSYGT glad for hendes opbakning, ekspertise, opmuntring, hep, positive sind. Altid med brugbar feedback, et varmt hjerte, gode råd og lækre planer, som hun virkelig har lagt en indsat i. Jeg har samtidig haft mange bump på vejen, og dem har hun bare omfavnet fuldstændig og kommet med gode råd til at overkomme dem. Jeg har ikke én finger at sætte på forløbet 🫶🏼
Jeg er så taknemmelig for, at jeg nu to gange har haft hende med på sidelinjen, og jeg tager alle gode råd og motiverende ord med mig på min rejse videre alene - og ved, hvor jeg altid kan vende retur, hvis jeg får brug for hjælp igen 🙏🏼🫶🏼

April 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk dygtig og anerkendende træner

Jeg har igennem de sidste 10 måneder været i et forløb hos Sanne, hvor hun har formået at skabe et trygt og anerkendende miljø for mig. Sanne har med sin store erfaring guidet mig igennem et vægttab, hvor intet var forbudt. Jeg er blevet klogere på mig selv, og på hvordan jeg skal prioritere mig selv i en hverdag med lederjob og tre små børn. Sanne er i min optik den bedste der findes i faget, og jeg ville til hver en tid, vælge et forløb hos hende. Hun forklarer til der opnåes forståelse, og er hurtig til at svare. Hun er positiv og inkluderende. Kostplanerne er varierende og børne venlige. Hun fortjener mere end 5 stjerner!

October 11, 2024

Den bedste coach!

Den bedste coach!
Brugte et par år på at følge forskellige online coaches for at finde et match, og Sanne var ikke den første jeg fandt, men er så glad for at jeg brugte tid på at undersøge markedet og endte med at købe et forløb hos Sanne.
Der er aldrig en løftet pegefinger hvis man træder hed siden af, alt bliver brugt til læring og der er plads til hverdagen og hygge. Hun er alle pengene værd og vil anbefale hende til alle som overvejer et forløb 😃👌🏼

October 5, 2024

Jeg anbefaler Sanne Mose

Jeg har været virkelig glad for at have Sanne som online coach. Hun har i mit forløb sørget for at tage højde for mine delte mavemuskler efter en tredje fødsel, ligesom hun har sikret at jeg stadig kunne amme min baby i forhold til kostplan og vægttab 👌🏼 Min mand har samtidigt været i forløb ved Sannes mand, og det har gjort det muligt for os at få den samme madplan (skønt forskellige mængder), hvilket har gjort det noget nemmere og mere praktisk, så vi slap for at lave forskelligt mad til hver af os og ungerne. Desuden har ungerne elsker retterne, der har inkluderet alt fra pølsehorn, over diverse spaghetti retter og til bøg bearnaise. Uden Sannes hjælp tror jeg ikke jeg havde noget i mål så hurtigt - 10 kg på næsten tre måneder 💪🏻

September 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl den bedste man kan finde

Uden tvivl den bedste man kan finde! Et forløb med Sanne er simpelthen noget der bare skal opleves! Helt fra start til slut er man i trygge hænder. Yderligere får man en oplevelse af et Sanne går all in og gør en ekstraordinær indsats, for at sikre, sin klients trivsel med planerne, samt de udfordringer man kan støde på.
Lige over et halvt år er gået, og jeg må sige det er et af de bedste!
Så hvis du leder efter en online coach, som er oprigtig og virkelig brænder for hvad hun laver, så kan jeg kun anbefale Sanne❤️ hvis der kunne gives mere end 5 stjerner, så var det givet!

July 31, 2024

Fantastik forløb.

Jeg kan på det varmeste anbefale Sanne.
Jeg har været i et forløb hvor mit mål var at få nogle gode træningsplaner og blive dus med de forskellige maskiner i træningscenteret, så jeg kan træne hele kroppen og have et/flere programmer jeg kan følge som det passer. Herudover har jeg haft 4 træninger med Sanne, hvor hun guidede mig igennem programmerne og det var guld værd.

Sanne er yderst opbakkende, sympatisk og sød, hun følger op, hepper, bakker op og kommer med fif, hvis der er behov.

Det er lukusus at man kan vælge mellem flere løsninger, som det nu passer ind i ens liv. Både med kost, uden kost, træning med vejledning eller blot træningsplan man kan følge.

May 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en dygtig coach!

Jeg har lige afsluttet et forløb ved Sanne på ca 6 mdr. formålet med forløbet var at få et bedre forhold til mad, få mere energi i hverdagen og et mindre vægttab. Det har hun alt sammen formået at klare, ig indenfor relativt kort tid. Hun er god til løbende at følge op, og er der med det samme hvis man møder modstand i forløbet. Super gode kost og træningsplaner, og generelt bare et rigtig godt og trygt forløb at være en del af 😁👏

May 12, 2024

Sanne er vanvittig dygtig ⭐️

Jeg har været i forløb hos Sanne i 4 mdr, og i de 4 mdr har jeg lært alt om kost, kalorier og kroppen. Sanne er vanvittig dygtig og ikke nok med hun skaber resultater fysisk, så formår hun også at skabe en positiv forandring for ens psyke. Når man ikke havde overskud til motionen eller hvis man ikke havde spist efter planen, så formåede hun at samle en op så man var klar til at give den gas igen. Med Sanne har jeg lært at man må spise alt, men i de rigtige mængder!
Jeg troede ikke jeg kunne tabe mig 7,7 kg og 28 cm på 4 mdr, men det kunne jeg - med Sannes uundværlige hjælp. Jeg kan kun anbefale Sanne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

December 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Sanne er intet mindre end FANTASTISK♥️

Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Sanne efter 1 år. Sanne har fulgt mig på sidelinjen i hele 12 måneder. Vi startet halvanden måned efter jeg havde født mit trejde barn. Jeg havde to formål med dette forløb.
1 vægttab.
2 amme mit barn.

Sanne opfyldte mine ønsker og meget mere. Hun er fantastisk, den bedste coach jeg har haft og vigtigst af alt, hun så mig.
Hun er lyttende, forstående, menneskelig, støttende, professionel, HAMMER DYGTIG!
Min rejse sluttet 17 kg lettere takket være den måde Sanne hjalp mig på.
Jeg er så GLAD for jeg netop valgte at dele min rejse med hende.
Sanne skal oplevelse og kan kun give hende mine allerbedste anbefaldninger herfra!
Hun for🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

November 19, 2023

Sanne er FANTASTISK!

Sanne er FANTASTISK!!
Jeg har været i forløb med Sanne i 3 måneder. Jeg ønskede at tabe 17 kg, men jeg manglede viden herom. Jeg ville ikke bare på endnu et Quick fix af en slankekur, jeg ville en livsstilsændring og et holdbart vægttab! Jeg var TRÆT af mig selv. Jeg havde fulgt Sanne på SoMe i et stykke tid, og jeg kunne mærke det bare skulle være hende! Og idag er jeg så glad for at jeg gjorde det! Når jeg fortalte folk at jeg var igang med det her, var der mange der spurgte “jamen hvad spiser du så???” Øhm, jeg spiser mad! Al mad! Og det var nok det fedeste! INTET er forbudt! Jeg elsker fx pasta, det fik jeg mange opskrifter med 🫶🏽 jeg har stadig været til fødselsdage, sommerfester, koncerter osv., men alt med måde! Og lige dér knækkede jeg koden! Det var fantastisk at opleve 😍 jeg er endt med et vægttab på 9,5 kg, her hvor Sanne og jeg skilles igen. Jeg er klar til at stå på egne ben, jeg har fået den viden jeg manglede, og jeg er blevet en meget gladere version af mig selv! KÆMPE anbefaling herfra! Hvis jeg kan, kan du også ❤️

November 16, 2023

Take a closer look