Linolievinduet Reviews 8

Company details

1. Manufacturer
  2. Remodeler

Written by the company

Vi laver nye døre og vinduer til de næste 100 år! Med respekt for miljøet producerer vi vinduer og døre i den højest tænkelige kvalitet, med godt håndværk og naturens egne produkter: Sundt kernetræ og linolie.

3.9

3-star
2-star
1-star

Købte 17 smukke kitfalsede

Købte 17 smukke kitfalsede, sidehængte koblede vinduer.

Efter 4 års brug reklamerede jeg over en svaghed på nogle rammer.

I dette reklamationsforløb har fabrikken været professionel og ordholdende, og hele udbedringen blev gennemført med succes på 1 dag.

Til min fulde tilfredshed.

May 24, 2024

Alt spillede bare

Fra start til slut af bestilling af både vinduer og terrassedøre var der styr på tingene, altid blev der svaret hurtigt på spørgsmål og rådgivningen/sparringen var super god - en sted der virkelig har styr på deres produkter - kan kun sende mine bedste anbefalinger!

May 7, 2024

Dårlig service.

Det har været ok vinduer. Leveret som aftalt.
Herefter starter problemerne. 2 nye hoveddøre ikke leveret til tiden. Blev meget forsinket ca 8 uger . Linolievinduer anede ikke hvordan de skulle lave disse 2 døre selvom de havde taget ordren ind. De udviser så dårlig kundeservice så det ikke bliver dårligere. De ville ej heller give et nedslag i prisen, selvom slutbrugeren blev pålagt en ekstra omkostning fra håndværker på grund af sen levering. Ydermere måtte der udbedres fejl og mangler på de 2 døre. Med andre ord find andet firma til levering af jeres døre og vinduer.

July 31, 2023

Hej Søren,
Vi er glade for at høre, at du kan lide vores vinduer.
Vi deler dog ikke helt samme opfattelse omkring leveringen af dørene og den videre situation.
Da leveringstiden begynder at blive presset, bliver vi, din tømrer og du enige om, at vi leverer vinduerne først og dørene efterfølgende. Du er utallige gange kommet med rettelser efter ordren allerede er godkendt til produktion, det betyder jo, at leveringstiden rykkes igen og igen.
Da der er endelig, er styr på dørene, bliver de lavet og sendt hjem til dig, hvor din tømrer (vores kunde) naturligvis bliver nødt til at køre en tur til Sjælland igen, for at monterer dørene. Dette betyder så, at din tømrer sender dig en faktura for ekstra kørsel, hvilket vi INTET har med at gøre, og vi kan naturligvis ikke give rabat for dette, da du har godkendt dellevering.
Malerstænk på bundtrin er udbedret af vores maler.

Vi kan derfor ikke genkende din opfattelse af forløbet og føler ikke, den er berettiget, da du godkender del- levering og bliver sur på os over en faktura, din tømrer har sendt dig.
Med Venlig Hilsen
Joachim Pedersen
Salgskonsulent

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kvalitet!

Fantastisk service og kvalitet!
Jeg har aldrig oplevet en så personlig og god service som hos Linolie Døre & Vinduer, og når det så kombineres med smukke vinduer i super kvalitet fås det ikke bedre :-)

March 26, 2022

Hej Morten,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Håber du bliver glad for dem mange år frem.

Mvh
Joachim Pedersen
Linolie Døre og Vinduer

Dejlig dør

Har oplevet imødekommenhed og stolthed for at producere et ordentligt produkt.
God dialog, åbenhed om leveringstidspunkt, og aftaler der blev holdt. Sidenhen også stor velvillighed til at besvare spørgsmål om produktet.

March 14, 2022

Kære Karen,

Mange tak for at du tog dig tid, til at lave en flot anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du er glad for det produkt du har fået og den service vi har ydet.

Venlig Hilsen
Joachim Pedersen,
Linolie Døre og Vinduer

Rated 1 out of 5 stars

Linolievinduer.dk er ikke en troværdig…

Linolievinduer.dk er ikke en troværdig samarbejdspartner. Jeg kan kun fraråde at arbejde med dem.
Efter vi have afgivet vores ordre, fik de en større ordre fra et stort hotel.
Det fik dem til at forsinke levering af produkt med et halvt år! Dertil mangelfuld kommunikation.
Dybt uetisk og uprofessionelt. De fagfolk vi har på vores renovering har aldrig set lignende, og vil ikke samarbejde med dem fremover.
Kunne man give nul stjerner havde jeg gjort det.

November 9, 2018
Rated 1 out of 5 stars

De værste vinduer og døre vi nogensinde…

De værste vinduer og døre vi nogensinde har haft. Vi købte nogle fancy pancy koblede rammer til vores nye hus, som stod færdigt i 2010 fordi de skulle være de bedste. MEN, der blev vi slemt skuffede! De er møg utætte og så dårligt lavede at det trækker og suser ind overalt. Vi fik lavet termografisk rapport året efter som viste enormt store varmeudsving og både vinduer og døre af så dårlig kvalitet, at der var op til 12 graders forskel på samme flade! Chokerende ringe, men både byggefirmaet og Linolievinduet selv nægtede at gøre noget ved det, så vi har haft enorme varmetabsregninger lige siden. Udskiftning af 24 vinduespartier og 4 dørpartier ville være en kæmpe udskrivning så det har vi ikke haft mulighed for...

February 27, 2018

Fremragende service og finish

Har fået lavet 3 vinduer efter mål og selvvalgte detaljer. Der har været en god korrespondance mellem den i firmaet, som stod for de endelige tegninger. Vinduerne blev leveret, og jeg har ikke kunnet finde en eneste fejl. Nu godt 1 år senere er der ingen gennemtrængning af knaster eller andet bøvl. Linolien står helt tør og glat i modsætning til nogle vinduer vi tidligere har fået fra anden leverandør (kernevinuet, nu kerne.dk). Alt i alt et super produkt.

February 16, 2014

Take a closer look