See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tryghed, omsorg og pris i allerhøjeste potens! Genialt produkt - nem at bruge, nemt at forstå funktionerne, nemt at sætte op og få til at fungere. Tryghed for både mig og min gamle far, der bor a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deres app er god og opfylder mine (konens) behov. Jeg kan enkelt og let tilkaldes, nås/hvis hun behøver hjælp. GPS navigation viser vej til hende-helt fint. Nu kan hun gå i skoven og plugge svamp... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Køb af tryghedsknapper. Vi et i et hus med 11 familier og havde besluttet st købe trygheds knapper hos Linucare. Vi fik en meget fin service og har alt i alt haft en rigtig god oplevelse, ved køb a... See more

1. Software Company

Written by the company

Linucare er en app med tilhørende tryghedsknap (bluetooth), som kan anvendes til at kalde på hjælp i akutte nødsituationer. Når man aktiverer sin alarm fra appen eller en tryghedsknap, vil de nærmeste i ens netværk (f.eks. naboer, venner eller familie) modtage alarmen, og herefter blive navigeret. I appen kan man joine eller oprette grupper som udgør ens netværk. Dvs. at en person f.eks. kunne have 3 grupper: ”naboer”, ”venner” og ”familie”.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Glimrende service

Som ældre (mig) kan opsætningen godt drille lidt - men man kan trygt købe en Linucare trykknapalarm, idet hjælp til opsæltningen er uovertruffen - med venlig og tålmodig vejledning og endda fjernindgriben, så opsætningsfejl bliver korrigeret.
SUPER service. ALT virker perfekt.
PS: Jeg er ikk i familie med nogen fra Linucare.

February 5, 2026
Unprompted review

Tak for god tlf

Tak for god tlf. service i dag

August 14, 2025

Hej Peder,
Tusinde tak for anmeldelsen! Det er vi rigtig glade for at høre. Du er altid velkommen til at ringe :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god hjælp til dem der har brug…

Super god hjælp til dem der har brug for en nem og brugervenlig alarmknap, som virker hver gang. Nem opsætning.

November 24, 2025

Reply from Linucare

Tusinde tak for anmeldelsen Karsten! Det er vi rigtig glade for at høre :-)

Rated 4 out of 5 stars

En god behandling :

Jeg føler mig godt vejledt og fik en grundig opfølgning, da der viste sig indledende problemer.

November 6, 2025

Reply from Linucare

Hej Svend Ove. Tusinde tak for anmeldelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe yderligere!

Superfint nødkald

Superfint nødkald, let at sætte op og virker fint. Vores brugere køber ofte pakken med 3 nødkald i -så kan de sætte et nødkald op i badeværelset (hvor mange af og til falder når der er sæbe på gulvet). Derudover har de så et ved bilnøglerne og et når de cykler i skoven.
Kurt Jensen, IT-Caféen ÆldreSagen Juelsminde.

September 19, 2025

Reply from Linucare

Tusinde tak for anmeldelsen Kurt! Det er vi rigtig glade for at høre :-)

Super velfungerende

Super velfungerende, hurtig ekspedition og meget fin kundeservice 🤩

September 14, 2025

Reply from Linucare

Hej Karina. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget!

Rated 1 out of 5 stars

Falsk tryghed

Øv, vi havde håbet på en tryghed ift at vores gl mor nemt kunne få fat på os hvis hun falder. Måske skulle udbyder færdigudvikle den før knap og appen sælges. Desværre virker appen sjældent første gang hver gang vi tester. Kortet virker ikke så vi vil ikke kunne se hvor min mor befinder sig, skulle ulykken ske (og det er ikke pga indstillingerne). Alarmen slukkes ikke når alle har besvaret og også min mor har slukket. Appen sluger al strøm på telefonerne da alle indstillinger skal accepteres så appen har fuld adgang til funktionerne på alle vores mobiler. Det må kunne gøres bedre…

August 31, 2025
Unprompted review

Hej Esil

Vi opfordrer altid til, at man kontakter os, hvis man har problemer med opsætningen.
Jeg mindes ikke, at du har kontaktet os, så må du meget gerne ringe til mig på 30706020 eller skrive til kontakt@linucare.dk
– så hjælper jeg med at finde en løsning.

Vh
Nicklas

Kan virkelig anbefales

Godt produkt - der virker.
Meget betryggende for de gamle i familien.
Stor anbefaling til andre med svagt gående 👍
Giver virkelig en god tryghed.

April 25, 2025

Reply from Linucare

Hej Lone – tusind tak for de pæne ord. Ring endelig, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.
God weekend!

Glimrende

Virker præcis som livet.

April 24, 2025

Hej Anne.

Dejligt at høre, at alt virker præcis som ønsket.

God dag.

Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt til fair pris

Godt produkt til fair pris. Virker perfekt til formålet.

April 10, 2025

Hej Torben.
Tak for anmeldelsen – det er vi glade for. Ring/skriv endelig , hvis I får spørgsmål.
God dag.

Rated 5 out of 5 stars

Har været umulig at få kontakt med…

Har været umulig at få kontakt med siden jeg modtog Tryghedsknappen.

February 14, 2025

Hej Jens

Tak for anmeldelsen.
Jeg har sendt dig en mail. Du er også velkommen til at ringe på 30706020, alle hverdage fra 8-17.

Vh Nicklas // Linucare

Det føles trygt og nært

Det føles trygt og nært, hele vejen rundt.

January 12, 2025

Hej Bettina.

Det er vi glade for at høre. Tak for at dele anmeldelsen.

Take a closer look