Company replied
Als ondernemer en kersverse vader moet ik scherp en gemotiveerd blijven, ondanks een drukke en hectische levensstijl. Lion's Peak koffie is voor mij dé oplossing. De combinatie van echt verra... See more
Behalve dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling, is alles vlot geleverd. Ik ben heel tevreden van de lion’s main koffie, smaakt lekker en is niet zo straf als koffie, ik doe er nog amandelme... See more
Hele lekkere koffie met een geweldige werking. Je merkt echt goed dat je meer focus hebt en minder snel bent afgeleid. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die productiever wilt werken en van koff... See more
Company replied
Coffee Beans and Coffee Capsules (for Nespresso machines) infused with Lion's Mane to support focus, concentration and cognitive function. Lion's Peak delivers coffee to both consumers and business who want to increase their productivity. For the game-changers who don't just live but lead, offers Lion's Peak® the key to a focused mind and a life of achievement, woven into the convenience of your daily coffee ritual. Empowering body and mind for a more productive, stress-free world. Get your Beans or Capsules now at: https://lionspeak.nl
Westerstraat 10 - G6163, 3016DH, Rotterdam, Netherlands
Lion's Peak koffie is voor mij dé oplossing. De combinatie van echt verrassend lekkere smaak (ik ben koffieloefhebber) en de kracht van Lion's Mane-paddenstoel helpt mij mijn focus en energie de hele dag vast te houden.
Hierdoor kan ik zowel mijn bedrijf als mijn nieuwe vaderschap met vertrouwen en helderheid aanpakken.
De capsules zijn handig en de 'Focus Improvement Promise' heeft me overtuigd om het te proberen.
Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan die een mentale boost nodig heeft.
Goede koffie die je als ondernemer een heerlijke boost geeft in de ochtend. Je bent de hele dag scherp gefocust en dat zorgt ervoor dat je veel gedaan krijgt.
Voor de test was ik vrij sceptisch betreft het product, maar met de korte nachten welke ik maak en de focus welke ik nodig heb overdag is dit een fantastisch product!
Een goed begin van de dag met deze heerlijke koffie! En tevens fijne service en snelle levering. Top product!
Heerlijk product, goede smaak en werkt perfect! Verder hele goede service en snelle reactie's. Onze klanten worden hier net zo blij van ons wij!

Reply from Lion's Peak®
Heerlijk om direct zo gefocust te zijn. In de avond voor het slapen ben ik al blij dat ik 's morgens kan beginnen met deze fantastische productieve koffie :D Het geeft mij net dat beetje extra pit. Je staat aan. Een aanwinst voor het leven! #happycostumer

Reply from Lion's Peak®
Heerlijke koffie en na twee lungo’s in de ochtend ultieme focus gehad! Ik schakel veel voor werk als advocaat, bellen, autorijden, stukken schrijven en omgaan met emoties van mijn cliënten. Dankzij dit product ervaarde ik rust en overzicht gedurende de dag. Heel verhelderend om te ervaren. Ga het zeker vaker drinken!

Reply from Lion's Peak®
Hele lekkere koffie met een geweldige werking. Je merkt echt goed dat je meer focus hebt en minder snel bent afgeleid. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die productiever wilt werken en van koffie houdt.

Reply from Lion's Peak®
Lekkere koffie met Benefits! Zonder je merkbaar anders te voelen helpt het enorm om je te concentreren en zo zelfs een staat van flow te bereiken.

Reply from Lion's Peak®
Ik heb de koffie van Lion's Peak mogen testen en het werkt echt, ik heb een betere concentratie na het drinken. Aanrader!

Reply from Lion's Peak®
Super tof concept! Ik merk oprecht dat ik langer gefocust ben. Echt een aanrader voor de werksessies ;).

Reply from Lion's Peak®
Focus en concentratie is als (top)ondernemer en peak performer extreem belangrijk. Als business mentor heb ik hier dagelijks mee te maken en ik ben dan ook gevoelig voor alles dat helpt om je focus en prestaties te verbeteren. Lion’s Peak is voor mij dé ultieme oplossing voor scherpe en langdurige focus en ik ben blij met de simpliciteit hiervan in gebruik; kant en klare Nespresso capsules, geniaal!

Reply from Lion's Peak®
Heb mee gedaan met een test ronde. Werkt super goed en is nog lekker ook!

Reply from Lion's Peak®
Ik heb deze week een Lion’s Peak doos binnen gehad. Heel deze week het gedronken en het was zo effectief. Ik merkte meteen dat ik in een goede en diepe focus kwam na het nemen van Lion’s Peak. Ik neem het altijd wanneer ik weet als ik een langere tijd achter elkaar moet werken. Ik heb veel meer gedaan gekregen dan normaal gesproken. Mega blij mee! Ik raad het iedereen aan die het gaat gebruiken voor meer focus en creativiteit. Ik ga zeker elke maand bestellen!

Reply from Lion's Peak®
Learn more about other kinds of reviews.