LITTLE COLUMBINE Reviews 36

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker Little columbines smukke univers og meget indbydende hjemmeside, som er overskuelig og skøn at gå på opdagelse i. Jeg har altid oplevet super service og lækre pakkede varer, som er indbyden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen modtaget en pakke fra Little Columbine og igen så lækre og fine ting👌🏻kan helt klart anbefale i handler hos dem👍🏻

Rated 1 out of 5 stars

Det er sjældent, at jeg skriver anmeldelser, men må ligesom flere andre konkludere, at det med returnering af vare og herefter tilbagebetaling af beløbet, desværre afholder mig fra at købe på shoppen... See more

Rated 3 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Når der er udfordringer med produktet

Udfordringer med produkter som er købt og vasket efter anvisning afvises. Rigtig ærgerligt, at min ellers fine oplevelse af firmaet blev ødelagt efter, at have udfordringer med et produkt, som blev grimt efter første vask, hvor virksomheden ikke kunne hjælpe med en løsning.

March 19, 2019

Rigtig god service

Rigtig god service. Levering til tiden og pakkerne er smukt pakket ind. Har handlet her flere gange og de har altid et lækkert udvalg og altid den samme gode service.

May 9, 2018

Ny ynglingsshop.

Ny ynglingsshop.
Lækker side med gode mærker - god rabat og siden glider let på trods af udsalg hvor der kan være pres på.
Det eneste jeg mangler er lidt mere at vælge imellem til de større piger ( 10/12år) Men det er jo bare mig der gerne vil kunne shoppe til alle 5 rollinger samme sted :)
Kan absolut anbefales :)

January 1, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fin shop og fin service!

Jeg havde en dejlig oplevelse med at handle hos Little Columbine. Webshoppen er lækker og gennemført, og det er købsprocessen også! De bestilte ting kom hurtigt, og var lækkert pakket ind, og så endda med en lille gave! Jeg tror ikke, at det fås meget bedre!

November 23, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte torsdag kl.19 og lørdag formiddag var den i pakkeboksen, skønt med hurtig levering.

April 8, 2017

Kan klart anbefales

Super hurtig levering og rigtigt fint pakket ind.
Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget, så det kan jeg ikke udtale mig om, men jeg vil ikke tøve med at handle der igen

March 31, 2017

Verdens bedste service

Little Columbine er det bedste sted at shoppe børnetøj. Elsker hendes fine indpakning af pakkerne. Camilla går skridtet ekstra for kunderne. Det er ikke alle der formår det :-) ***** 5 stjerner herfra og mine varmeste anbefalinger.

December 21, 2016

Super

Så fin shop
Ordren modtaget dagen efter køb
Så hyggelig med personlig hilsen og chokolade :-)

May 21, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Fin butik men mærkelig returproces

Little Columbine har mange fine varer, men synes deres returproces er helt i skoven. Man skal skrive en mail til firmaet og nærmest bede om lov til at returnere? Hvor man hos andre webshops bare pakker de ønskede varer ned, sammen med ordresedlen, og sender retur. Det synes jeg var lidt en mærkelig oplevelse.

March 21, 2016

Super netshop

Kunne positive ting at sige om denne netshop. Der er virkelig godt styr på lageret (også under udsalg) og har endnu ikke oplevet at en vare var udsolgt. Hurtig forsendelse. Kan kun anbefales! :)

January 31, 2016
Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig service med lidt ekstra

littlecolumbine.com med det lækreste børnetøj (og skønne ting til mor også) Bestilte sengetøj til vores lille prinsesse tirsdag aften og har her torsdag middag allerede varen i hånden. Med alverdens netbutikker ved jeg det er vigtigt at skille sig lidt ud og det må man sige littlecolumbine.com gør. I pakken fik jeg ud over en sød personlig hilsen fra ejer af netbutikken Camilla lidt chokolade også.. Hvilket selvfølgelig ikke er udslagsgivende for at jeg vælger at handle der en anden gang men alle små kneb gælder og jeg er fan! Opsummering må være: god og hurtig service med lidt ekstra ... Godt gået Camilla Bak

January 8, 2015

Is this your company?