Utrolig dårlig schuttelbuss til AC/DC til Bjerke
Stod i 2 timer i kø for schuttelbuss til Bjerke, for å komme for sent 🥲🤬 Konserten var godt i gang og hele busskøen m.m ødela for hele opplevelsen.
Finn Norge og internasjonale konsertbilletter, turnédatoer, seteplaner og showinformasjon på LiveNation.no, verdens største søkemotor for konserter. Skaff billettene før alle andre med våre eksklusive forsalg på konsertbilletter.
Sonja Henies plass 2, 0185, Oslo, Norway
Ren svindel ved salg av VIP billetter. Anbefaler ingen å kjøpe Vip på noen konserter da det ikke er noen forskjell i forhold til en vanlig ståplass. Har nå blitt svindlet på 2 konserter, og det er ingen hjelp å få når man tar kontakt.
Helt umulig å få kontakt med de på mail, Facebook og telefon. Vårt event ble avlyst og flyttet til en dato som ikke passet oss, men det er ikke mulig å få kontakt med de til tross for iherdige forsøk. Svært skuffet og vil ikke bestille flere billetter her.
Det er helt håpløst og komme i dialog med kundeservice. I overkant av 1 uke har jeg ringt, sendt chat på facebook, og sendt flere e-post uten at disse blir besvart. Har dere noe bemanning i det heletatt? hvordan er det mulig at jeg ringer i over 1 time og ingen tar opp? Kundeservicen er såpass dårlig at dere burde investere i kursing av deres ansatte.
Kjøpte billetter til første rad på Oslo Spectrum. Da vi kom dit hadde de satt ut en rad til foran oss, rad 0(!!), på samne nivå som oss slik at barna fikk voksne foran seg og så nesten ingen ting. Utrolig dårlig stil og ren grådighet for å tjene mer penger. Svarer ikke på mail. Elendig.
Har vært i kontakt med Per Vervik i Livenation angående refusjon av to billetter. Det ble lovet på telefon at han skulle få Ticketmaster til å refundere billett prisen. men det er fortsatt ikke gjort. stoler ikke på dette firmaet som ikke holder det de lover. De svarer heller ikke på Epost:-(
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.