See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Echt prachtige broeken met top kwaliteit, ik heb nog nooit een broek gevonden die echt goed is en deze zijn perfect!

Rated 5 out of 5 stars

Echt geweldig dit, ik zou echt willen dat elk bedrijf op zoon manier om zou gaan met zijn klanten, echt een top product ik ben zelf erg lang maar zelfs deze broek heb ik moeten inkorten 😁 echt heel e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega leuke broeken! Echt top voor lange meiden. Misschien een tip om de heupbreedte en taille afmetingen bij de beschrijving te zetten. Ik zit zelf namelijk vaak tussen 2 maten en daarbij zou dit sup... See more

Company details

1. Clothing Store
  2. Women's Clothing Store

Written by the company

Bij Livyn begrijpen we hoe lastig het kan zijn om de perfecte jeans te vinden als je lang bent. Daarom hebben we een unieke collectie samengesteld, speciaal voor meiden van 1,75m tot 2,00m. Onze jeans zijn verkrijgbaar in lengtematen 36 en 38, met een binnenbeenlengte van 91 cm en 97 cm, zodat je eindelijk broeken hebt die écht passen én trendy zijn. Bij Livyn draait alles om jeans die jouw lengte en unieke stijl benadrukken. Of je nu gaat voor een casual look of iets bijzonders voor een avondje uit, onze collectie biedt comfort, een perfecte pasvorm en de nieuwste trends. Livyn is er voor lange meiden die op zoek zijn naar mode die net zo bijzonder is als zijzelf. ✨

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Uiteindelijk een reactie gekregen op de mail dat ze het gingen uitzoeken en daarna nooit meer wat gehoord.

November 7, 2025

Reply from Livyn.nl

Hi! Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat is absoluut niet de ervaring die we voor ogen hebben.
Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd zodat we dit samen kunnen oppakken en tot een passende oplossing kunnen komen! :)

Mega leuke broeken

Mega leuke broeken! Echt top voor lange meiden.
Misschien een tip om de heupbreedte en taille afmetingen bij de beschrijving te zetten. Ik zit zelf namelijk vaak tussen 2 maten en daarbij zou dit super zijn! :)

November 24, 2025

Echt geweldig

Echt geweldig dit, ik zou echt willen dat elk bedrijf op zoon manier om zou gaan met zijn klanten, echt een top product ik ben zelf erg lang maar zelfs deze broek heb ik moeten inkorten 😁 echt heel erg blij mee

November 26, 2025
Unprompted review
Rated 2 out of 5 stars

Reageren niet op mail.

Een jeans voor onze dochter besteld en een hele snelle en goede levering.

Had ook een vraag gesteld via de klantenservice maar helaas krijg ik hier helemaal geen reactie op. Ook niet na meerdere pogingen.

September 5, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Mijn retourlabel lukte steeds niet maar ik werd super goed geholpen!! 🥰 (Maten vond ik wel klein vallen.)

July 4, 2025

Reply from Livyn.nl

Dankjewel voor je fijne review! Super dat we je goed hebben kunnen helpen. En inderdaad, onze broeken vallen wat kleiner, we raden dan ook aan om een maatje groter te kiezen. Fijn dat je dit aangeeft! :)

Liefs, Lieke

Superblij met mijn aankoop

Al is het assortiment nog niet zo groot, de broek die ik hier heb gekocht is GEWELDIG! De service trouwens ook. Duidelijke communicatie en netjes op tijd geleverd. Een betrouwbare webshop die ik zeker blijf bezoeken!

April 28, 2025

Klantenservice

Ontzettend leuke items! Helaas was mijn broek na een paar keer dragen al gescheurd. Ik heb contact opgenomen, dit werd ontzettend goed ontvangen. Ik kreeg verschillende opties aangeboden. Meer dan tevreden met hoe dit is opgelost! Zeker een aanrader!

March 28, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Hele leuke broek!! Fijne communicatie :)

Heb een jeans besteld op basis van pre-order. Deze bleef wat langer bij de douane, maar daarover werd heel vaak en duidelijk gecommuniceerd, heel fijn! Verder is het niet van hele goede kwaliteit, maar dat kun je misschien ook niet verwachten voor de prijs. Wel echt heel mooi lang, wat je echt weinig vindt. Over het algemeen heel tevreden!!

March 19, 2025

Reply from Livyn.nl

Wat leuk om te horen dat je blij bent met de jeans en onze communicatie! 😊 We vinden het belangrijk om iedereen goed op de hoogte te houden. Bedankt voor je bestelling en je leuke review, en hopelijk zien we je nog eens terug bij Livyn!

Rated 5 out of 5 stars

Tall jeans met perfecte pasvorm

Tall jeans met perfecte pasvorm en qua lengte echt lang genoeg!
Snelle verzending

March 19, 2025

Reply from Livyn.nl

Dankjewel! 😊 Super fijn om te horen dat de pasvorm en lengte perfect zijn. Veel plezier met je jeans! 💙✨

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look