Lkj Biler Reviews 33

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ro, ikke udefra kommende forstyrrelser, spørg nu bare, bare god kunde betjening. Efterfølgende information om elaftale, og tilbud på lade kabel. Udleveringen af bilen ny Kia EV3, det var min tid, Jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kompliceret fejl på aircondition anlæg resulterede i 3 besøg på værkstedet inden fejlen blev fundet. Der var en lånebil stillet til rådighed, så ulempen var minimal. Desuden betalte jeg ikke for de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte i februar 2025, en 3 år gammel Ford Kuga. Det er vi godt nok ærgerlige over at have gjort. Nu er bilen på værksted for 3. Gang. Jeg føler mig på ingen måde taget seriøs af personen ved s... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Det var mig der var i fokus hele vej n rundt

Udleveringen af bilen ny Kia EV3, det var min tid, Jeg kørte derfra med en meget god mavefornemmelse, så godt gået , Tak Kia

January 10, 2026

Ubehøvlet og ubehagelig indehaver

Jeg har aldrig oplevet en mere ubehøvlet og ubehagelig en sælger som jeg mødte ved LKJ biler. Han er ovenikøbet medindehaver.

Jeg ringede til LKJ biler og snakkede med en sød herre ang. en vurdering af min bil. Han fortalte det ville tage den 10 min og så ville de sende mig en mail når de havde fået svar tilbage fra den portal de bruger og som alle andre forhandler også bruger. Jeg aftalte med ham at jeg vil komme forbi dagen efter for at de kan tage billeder og give en vurdering af bilen.
Jeg møder op og fanger den adm. Direktør ude foran og spørg hvem jeg skal henvende mig til. Han svare pænt at jeg skal have fat i xxx. Jeg går ind og venter i 15-20 min før han kommer.
Jeg spørg om han er xxx og jeg får ret hurtigt kastet i hovedet, hvor jeg havde hans navn fra.
Da han fik klarhed over hvor jeg havde hans navn fra, satte han sig surt ved hans skrivebord. Han skulle nu have navn og mail, og da det var min kæreste der skulle have vurderingen sendt til hans mail, kommer der endnu et surt opstød fra sælgeren. Hedder du måske xxx?
Dernæst får jeg spørgsmålet, hvorfor jeg var kommet ud til dem? Jeg har på dette tidspunkt forklaret ham 3 gange at jeg skal have en vurdering af min bil.
Han går ud og tager billeder af bilen, hvor man kan se på hans store armsving at han er ret utilfreds.
Han kommer ind og jeg får så slynget i hovedet at han ikke ved hvornår han kan sende noget til os da han har travlt.
Vi har stadig ikke fået en vurdering fra LKJ.

December 11, 2025

Totalt skod firma

Totalt skod firma, som burde lukkes af branche foreningen.
De er en skændsel for div bilmærker, som faktisk er rigtig fine bil mærker.

Erkend jeres kompetencer ikke rækker.

September 10, 2025

Kompliceret fejl på aircondition

Desuden betalte jeg ikke for de mange timers fejlsøgning, men kun for de par timer det tog at rette fejlen.

September 4, 2025

Har købt en Kia Ev 6

Har købt en Kia Ev 6, vi virkelig fået en fantastisk behandling. Kom ikke for at købe en el bil, men fik så grundig forklaring på hvorfor vi skulle tage springet over til el bil.
Så det blev det til, har kun roser til Lkj biler over deres behandling af kunder.
Så mon ikke når vi skal have bil igen, så bliver det Lkj biler Vejen😎

May 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pas på når du sender din bil til…

Pas på når du sender din bil til undervognsbehandling hos lkj som så sender din bil til Kolding , når du får noget ødelagt ,er det ingen erstatning at hente hos lkj som ja står for den undervognsbehandling i Kolding jeg fik inder skærm ødelagt og hos lkj får du et sladder for et sludder som svar og du står med et ødelagt bil og skaden som du selv skal betale for så hold dig væk og henvender dig direkte til udbyder af den undervognsbehandler som du selv finder så undgår du bøvl med lkj.

January 15, 2025

ærgerlig oplevelse

Købte i februar 2025, en 3 år gammel Ford Kuga.
Det er vi godt nok ærgerlige over at have gjort.
Nu er bilen på værksted for 3. Gang.
Jeg føler mig på ingen måde taget seriøs af personen ved skranken, i Ford værkstedet.
Jeg fik at vide at jeg ville høre nærmere fredag eftermiddag, det skete ikke.
Den udleverede lånebil, en gammel Nissan note, skramler og banker.

vi har før købt bil ved lkj, og var godt tilfreds.
Det er ikke tilfældet denne gang

April 4, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Havde min firmabil til 2 år service

Havde min firmabil til 2 år service
Alt gik som det skulle.
Fik også en lånebil som aftalt.
Det eneste lille minus var/er
At der stod de havde tjekket alt lys.
Der må jeg bare sige at min højre tågelys i højre front stadigvæk ikke virker.
Og den virkede hellere ikke inden den kom til service.
Måske min fejl, glemte at sige de skulle skifte den, da jeg afleverede bilen til service.

January 17, 2025

Nissan ariya

Nissan ariya
Jeg havde min bil til service første gang, og må sige at det var en super oplevelse. De sendte en video ang hvordan bil havde det, efter 14. dage ringet de op for at høre om alt var som det skulle være.
Så kommer helt sikkert igen.

October 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Havde igen problemer med carplay

Havde igen problemer med carplay. På grund af ny mobil. Men de havde en ekspert som sidste gang fik det til køre. Så jeg måtte da lige forbi igen. Wauv en service kørte derfra efter 5min. Og så kørte min iphone. Tak for hjælpen de er så hjælpsomme. Kan godt anbefale dem.xarplay

December 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kontaktede LKJ for reklamation på Ford…

Kontaktede LKJ for reklamation på Ford handicap bus da der ikke var strøm på bilen Juleaften i minus 16 grader til Turny Evo sæde ikke kunne køre ud og hente min hustru ind i bil
Det var også galt sidste år men de måler batteri ok ved 15+ grader at de ikke forstår at batterier er dårligst ved kulde surt hvad Ford render fra garanti surt hvad man byder hjælpeløse mensker håber de selv kommer i samme sitation en dag

December 29, 2021

Positiv oplevelse

Under en tur på værkstedet, var der desværre kommet en skramme i min Peugeot. Blev bedt om at komme tilbage med bilen, så ville de kigge på det. Selvom de var lidt betænkelige og ikke var overbevist om, at skrammen stammede fra tiden på værkstedet, var svaret alligevel “vi vælger at tro på dig”
Det var virkelig dejligt ! For selvom jeg selv ved det er sandt og jeg kunne iøvrigt aldrig drømme om, at lyve om den slags, så kan de jo ikke vide det.
Så nu skal bilen fikses på mandag.

Selvom forløbet ikke er afsluttet, så vælger jeg alligevel, at lave en anmeldelse, på deres tillid til mig.

January 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ærligt talt synes jeg det er en bolsje…

Ærligt talt synes jeg det er en bolsje butik, for det først ringer de ikke til en når de har fået svar om ens bil - har haft min bil på værksted i over 1 mdr hvor der ik sker noget med ens bil når de mener den er færdig “ popper “ fejlen op igen, og det er sket 3-4 gange!

For så at vide efter over 1 mdr at der skal helt ny ledningsnet i min bil som er 2.5 år gammel!

Kører den så ud til en anden mekaniker som bruger 1.5 dag på at finde fejlen og skifte den! Og nu virker den 100%!!!

Kan klart IKKE anbefale Lkj-biler Vejen!!!!

September 22, 2020

Købte en ny Peugeot

Købte en ny Peugeot, fik kyndig rådgivning om mine behov.

Bilen har købt upåklageligt lige siden, og når jeg skal til service med bilen, får jeg altid fremragende betjening både før og efter.
Tror min næste bil også bliver leveret af LKJ

February 11, 2020

dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme. Sælgeren var flink og imødekommende og fremviste den bil vi kiggede på professionelt. Følte os godt behandlet og sælgeren var reel og ikke den "oversmarte bilsælger type". Vi fik desuden en meget fair pris for vores gamle vogn. Stedet kan helt bestemt anbefales. Vi kommer der igen, både når der skal laves service på vores nye bil samt når vi skal handle igen.

May 26, 2019
Rated 5 out of 5 stars

LKJ BILER er en fornøjelse at handle…

LKJ BILER er en fornøjelse at handle bil med
Jeg har efterhånden købt flere og må sige at
efter forhandling af Peugeot kom med og den
mest kompetente sælger kom i huset kan det
kun give 5 fortjente stjerner,

September 24, 2018